ASLAN VE ÇİĞİT GAZETE Mİ KURUYOR ?

Kocaeli 02.07.2019 - 07:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASLAN VE ÇİĞİT GAZETE Mİ KURUYOR ?

Feto sıruşturması kapsamında gazetesi kapatılan ve mal varlığına el konulan Güngör Arslan ile işine geçtiğimiz hafta son verilen İsmet Çiğit, yemekte bir araya geldiler.

Bilindiği gibi, İsmtet Çiğit 'Win önce sahibi sonra çalıanı olduğu Özgür Kocaeli Gazetesi'nde geçtiğimiz hafta işine son verilmişti. Güngör Arslan'ın ise, sahibi olduğu Bizim Kocaeli GAzetesi FETO soruşturması ile kapatılmış, Arslan 29 gün gözaltında tutulmuştu. Çiğit 'in halen yeni bir gazete kurmak için sermayedar aradığı belirtilirken, Güngör Arslan'ın da kişisel blogunda yazılarına devam ediyor ayrıca reklamcı Tahsin Keskin ile yeni bir çalışma içine girdiği belirtiliyordu.  Çiğit ve Arslan'ı yemkte bir arya getiren Cefa Vinç'in sahibi Faruk Bostan, iki ismi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtirken sosyal medyaya yansıyan fotoğrafı görenler " Yeni bir gazte mi kuruluyor" yorumunu yaptılar. 
Feto sıruşturması kapsamında gazetesi kapatılan ve mal varlığına el konulan Güngör Arslan ile işine geçtiğimiz hafta son verilen İsmet Çiğit, yemekte bir araya geldiler.

Bilindiği gibi, İsmtet Çiğit 'Win önce sahibi sonra çalıanı olduğu Özgür Kocaeli Gazetesi'nde geçtiğimiz hafta işine son verilmişti. Güngör Arslan'ın ise, sahibi olduğu Bizim Kocaeli GAzetesi FETO soruşturması ile kapatılmış, Arslan 29 gün gözaltında tutulmuştu. Çiğit 'in halen yeni bir gazete kurmak için sermayedar aradığı belirtilirken, Güngör Arslan'ın da kişisel blogunda yazılarına devam ediyor ayrıca reklamcı Tahsin Keskin ile yeni bir çalışma içine girdiği belirtiliyordu. 

Çiğit ve Arslan'ı yemkte bir arya getiren Cefa Vinç'in sahibi Faruk Bostan, iki ismi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtirken sosyal medyaya yansıyan fotoğrafı görenler " Yeni bir gazte mi kuruluyor" yorumunu yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.