ASTER-İŞ'ÇİLER BULUŞUYOR

Gündem 11.05.2018 - 14:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ASTER-İŞ'ÇİLER BULUŞUYOR

Aster-İş Sendikası tarafından KYÖD tesislerinde panel düzenlenecek, ardından emektarları bir araya getiren yemek programı düzenlenecek.

ASTER-İŞ Sendikası tarafından Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği'nde ‘’Özelleştirme ve Sendikalar’’ konulu panel düzenlenecek. Sendika tarafından düzenlenen program çerçevesinde, sendika emektarlarını bir araya getrirerek dostlukların devamını sağlayan yemek programı Gölbaşı Tesislerinde gerçekleşecek.  ASTER-İŞ  Sendikası emektarları tarafından Aster-İş eski Genel Başkanı Ayhan Dümen, CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül ve DİSK Maden-iş eski Genel Sekreteri Halit Erdem’in katılımıyla, 12 Mayıs Cumartesi Günü, KYÖD Tesislerinde panel düzenlenecek. Ecvet Şeran’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde, ‘’Özelleştirme ve Sendikalar’’ konusu ele alınacak. Panelin ardından, ASTER-İŞ emektarlarını 7. kez bir araya getirecek olan yemek programı, Hisareyn Gölbaşı Tesislerinde düzenlenecek.
Aster-İş Sendikası tarafından KYÖD tesislerinde panel düzenlenecek, ardından emektarları bir araya getiren yemek programı düzenlenecek.

ASTER-İŞ Sendikası tarafından Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği'nde ‘’Özelleştirme ve Sendikalar’’ konulu panel düzenlenecek. Sendika tarafından düzenlenen program çerçevesinde, sendika emektarlarını bir araya getrirerek dostlukların devamını sağlayan yemek programı Gölbaşı Tesislerinde gerçekleşecek. 

ASTER-İŞ  Sendikası emektarları tarafından Aster-İş eski Genel Başkanı Ayhan Dümen, CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül ve DİSK Maden-iş eski Genel Sekreteri Halit Erdem’in katılımıyla, 12 Mayıs Cumartesi Günü, KYÖD Tesislerinde panel düzenlenecek. Ecvet Şeran’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panelde, ‘’Özelleştirme ve Sendikalar’’ konusu ele alınacak. Panelin ardından, ASTER-İŞ emektarlarını 7. kez bir araya getirecek olan yemek programı, Hisareyn Gölbaşı Tesislerinde düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.