LASTİK İŞ
ismail

ATA SPORUNU ÖĞRENİYORLAR

Spor 27.02.2020 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ATA SPORUNU ÖĞRENİYORLAR

Ücretsiz Spor Okulları’nda ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocuklara, hem ata sporu olan güreşe ilk adımlar attırılırken hem de sağlıklı bireyler yetiştiriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, farklı branşlarda düzenlenen ücretsiz Spor Okulları kış dönemi sonuna kadar on binlerce öğrenciye destek olmaya devam ediyor. Buna göre profesyonel eğitmen ve antrenörlerin doğrultusunda yapılan güreş kurslarıyla öğrenciler ata sporuna ilk adımı atmış oluyor.   DOĞRU KANALİZE ETMEK VE LİSANS SAHİBİ YAPMAK Ücretsiz Spor Okulları, Kocaelili öğrenciler için önemli bir fırsata dönüşürken öğrencileri başta amatör sporun lokomotifi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü olmak üzere spor kulüplerine doğru kanalize etmek ve onları lisanslı sporcular yapmak ana hedef olarak görülüyor.   AMAÇ YAYGINLAŞTIRMAK VE SEVDİRMEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca açılan ücretsiz Spor Okulları’nda güreş kurslarında 6 ile 12 yaş grubundaki çocuklar hem ata sporumuz olan güreş öğretilirken hem de sağlıklı bireyler oluyor. Ata sporu güreşi yaygınlaştırmak ve sevdirmek amacıyla çocuklara ücretsiz güreş kursu veriliyor. Bunun yanında kursa katılan çocuklar geliştirilerek milli güreşçiler olmalarının yolu açılıyor.   SAĞLIKLI VE SPORCU NESİLLER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın başlattığı, ücretsiz Spor Okulu projesi kapmasında çok sayıda öğrenci sporla buluştu. Düzenlenen kurslarda 10 branşta spor yapan, minik öğrencilere, alanında profesyonel antrenörler nezaretinde güreş öğretilirken kötü alışkanlıklardan korunarak sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştiriliyor.   ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUNUYORLAR Spor tesislerinin öğrencilerle dolup taşmasının sevindirici olduğunu vurgulayan yetkililer Büyükşehir’in başlattığı ve ‘Ücretsiz Spor Okulları’ projesi kapsamında güreş faaliyetlerinde minik öğrenciler özellikle zararlı alışkanlıklardan korumayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra öğrencilerin spor yapmaları, bir spor dalına yönelmeleri ve kötü alışkanlıklardan korunmaları hedefleniyor.
Ücretsiz Spor Okulları’nda ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocuklara, hem ata sporu olan güreşe ilk adımlar attırılırken hem de sağlıklı bireyler yetiştiriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, farklı branşlarda düzenlenen ücretsiz Spor Okulları kış dönemi sonuna kadar on binlerce öğrenciye destek olmaya devam ediyor. Buna göre profesyonel eğitmen ve antrenörlerin doğrultusunda yapılan güreş kurslarıyla öğrenciler ata sporuna ilk adımı atmış oluyor.

 

DOĞRU KANALİZE ETMEK VE LİSANS SAHİBİ YAPMAK

Ücretsiz Spor Okulları, Kocaelili öğrenciler için önemli bir fırsata dönüşürken öğrencileri başta amatör sporun lokomotifi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü olmak üzere spor kulüplerine doğru kanalize etmek ve onları lisanslı sporcular yapmak ana hedef olarak görülüyor.

 

AMAÇ YAYGINLAŞTIRMAK VE SEVDİRMEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca açılan ücretsiz Spor Okulları’nda güreş kurslarında 6 ile 12 yaş grubundaki çocuklar hem ata sporumuz olan güreş öğretilirken hem de sağlıklı bireyler oluyor. Ata sporu güreşi yaygınlaştırmak ve sevdirmek amacıyla çocuklara ücretsiz güreş kursu veriliyor. Bunun yanında kursa katılan çocuklar geliştirilerek milli güreşçiler olmalarının yolu açılıyor.

 

SAĞLIKLI VE SPORCU NESİLLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın başlattığı, ücretsiz Spor Okulu projesi kapmasında çok sayıda öğrenci sporla buluştu. Düzenlenen kurslarda 10 branşta spor yapan, minik öğrencilere, alanında profesyonel antrenörler nezaretinde güreş öğretilirken kötü alışkanlıklardan korunarak sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştiriliyor.

 

ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUNUYORLAR

Spor tesislerinin öğrencilerle dolup taşmasının sevindirici olduğunu vurgulayan yetkililer Büyükşehir’in başlattığı ve ‘Ücretsiz Spor Okulları’ projesi kapsamında güreş faaliyetlerinde minik öğrenciler özellikle zararlı alışkanlıklardan korumayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra öğrencilerin spor yapmaları, bir spor dalına yönelmeleri ve kötü alışkanlıklardan korunmaları hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.