ATATÜRK DÜŞMANLARI ARTIYOR MU?..

Gündem 01.08.2017 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ATATÜRK DÜŞMANLARI ARTIYOR MU?..

.

Geçtiğimiz Pazar günü evin bahçesinde otururken, akşam saatlerinde haberlere bakmak için eve girdim. Hay ayağım kırılsaydı da girmeseydim. Öyle bir haber gördüm kü, kanım dondu, kan beynime sıçradı. Habaerin konusu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Atatürk Düşmanı, sarıklı sakallı elinde orağa benzeyen (Tahra) kesici bir aletle Atatürk Büstüne zarar vermeye çalışmış. Be meczup, be hadsiz, be şerefsiz, ne istedin, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Musatafa Kemal’in büstünden. Zoruna mı gitti. Sevgili okurlar, son günlerde ülkemizde oldukça garip işler olmaya ve yaşanmaya başladı. Kimi şort giyen bayanı, kimisi kısa etek giyen ve onlara göre açık saçık kadınlara şiddet uygulamaya, kimisi Atatürk büstlerine zarar vermeye vaşladı. Yahu sizemi kaldı Ahlak bekçiliği, kim nasıl giyinirse giyinsin size ne ya. Kadınlar sokağa çıkarken, ne giyeceklerini size mi soracaklar. Siz haşa Allahmısınız, peygamber misiniz, hakimmisiniz, savcımısınız. Bırakın bu ahlak bekçiliğini.   BIRAKIN AHLAK BEKÇİLİĞİNİ Ahlak bekçiliği yapan ahlaksızlara sesleniyorum. Bırakın bu işleri. İnsanları ve ortamı germeyin. Biraz Laik olun. Herkes kendinden ve kendi yaptığından sorumludur.  Siz kendinize bakın Ahlak Bekçisi Ahlaksızlar. Anasını satayım sanki ülkemizin hiç derdi yokmuş da, biz nelerle uğraşıyoruz. Yahu bu memleket 40 senedir terörle mücadele ediyor, bu memleket 30 senedir işsizlikle, ekonomiyle, dış poitika ile uğraşıyor, siz nelerle uğraşıyorsunuz. Sanki bu memlekette terör sıkıntısı hiç yok, sanki işsizlik sıfırlanmış, sanki asgari ücret 5 Bin Lira, emekli maaşı 3 bin lira, Euro 1 Lira da, hadi ya başı açık, eteği kısa kadınlara sataşalım da gündem oluşsun. Yürüyün ya yobazlar. Siz önce yukarıda yazdıklarını düzetin, sonra başı açıklara, kısa eteklilere bakarız. Geri zekalı hadsizler.   YA SANA NE DEMELİ MALBORA? Soyası Malbora mıdır, Parlamen midr anlayamadım. Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, Pazar günü öğle saatlerinde Atatürk büstüne, elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan seyyar satıcı Mehmet Malbora, güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilmiş. Oh ne güzel ellerinize sağlık. Evli ve 2 çocuk babası Malbora'nın emniyetteki ifadesinde, pişman olmadığını ve rüyasında büste zarar verilmesinin tebliğ edildiğini iddia ettiği belirtilmiş. İfadesi bile akıllara zarar ve kan donduran cinsten. Görüyorsunuz değilmi sevgili okurlar. Günümüzde böyle insanlar olduğu sürece, benim ülkem yerinde sayar ve bir adım ilerlemez.   Yorumu sizlere bırakıyorum...
.

Geçtiğimiz Pazar günü evin bahçesinde otururken, akşam saatlerinde haberlere bakmak için eve girdim. Hay ayağım kırılsaydı da girmeseydim. Öyle bir haber gördüm kü, kanım dondu, kan beynime sıçradı.

Habaerin konusu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Atatürk Düşmanı, sarıklı sakallı elinde orağa benzeyen (Tahra) kesici bir aletle Atatürk Büstüne zarar vermeye çalışmış.

Be meczup, be hadsiz, be şerefsiz, ne istedin, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Musatafa Kemal’in büstünden. Zoruna mı gitti. Sevgili okurlar, son günlerde ülkemizde oldukça garip işler olmaya ve yaşanmaya başladı.

Kimi şort giyen bayanı, kimisi kısa etek giyen ve onlara göre açık saçık kadınlara şiddet uygulamaya, kimisi Atatürk büstlerine zarar vermeye vaşladı. Yahu sizemi kaldı Ahlak bekçiliği, kim nasıl giyinirse giyinsin size ne ya.

Kadınlar sokağa çıkarken, ne giyeceklerini size mi soracaklar. Siz haşa Allahmısınız, peygamber misiniz, hakimmisiniz, savcımısınız. Bırakın bu ahlak bekçiliğini.

 

BIRAKIN AHLAK BEKÇİLİĞİNİ

Ahlak bekçiliği yapan ahlaksızlara sesleniyorum. Bırakın bu işleri. İnsanları ve ortamı germeyin. Biraz Laik olun. Herkes kendinden ve kendi yaptığından sorumludur.  Siz kendinize bakın Ahlak Bekçisi Ahlaksızlar.

Anasını satayım sanki ülkemizin hiç derdi yokmuş da, biz nelerle uğraşıyoruz. Yahu bu memleket 40 senedir terörle mücadele ediyor, bu memleket 30 senedir işsizlikle, ekonomiyle, dış poitika ile uğraşıyor, siz nelerle uğraşıyorsunuz.

Sanki bu memlekette terör sıkıntısı hiç yok, sanki işsizlik sıfırlanmış, sanki asgari ücret 5 Bin Lira, emekli maaşı 3 bin lira, Euro 1 Lira da, hadi ya başı açık, eteği kısa kadınlara sataşalım da gündem oluşsun.

Yürüyün ya yobazlar.

Siz önce yukarıda yazdıklarını düzetin, sonra başı açıklara, kısa eteklilere bakarız. Geri zekalı hadsizler.

 

YA SANA NE DEMELİ MALBORA?

Soyası Malbora mıdır, Parlamen midr anlayamadım. Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, Pazar günü öğle saatlerinde Atatürk büstüne, elindeki tahra ile zarar vermeye çalışırken gözaltına alınan seyyar satıcı Mehmet Malbora, güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edilmiş.

Oh ne güzel ellerinize sağlık.

Evli ve 2 çocuk babası Malbora'nın emniyetteki ifadesinde, pişman olmadığını ve rüyasında büste zarar verilmesinin tebliğ edildiğini iddia ettiği belirtilmiş. İfadesi bile akıllara zarar ve kan donduran cinsten.

Görüyorsunuz değilmi sevgili okurlar. Günümüzde böyle insanlar olduğu sürece, benim ülkem yerinde sayar ve bir adım ilerlemez.

 

Yorumu sizlere bırakıyorum...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.