LASTİK İŞ
ismail

ATLI SPOR KULÜBÜ'NDEN DAVET VAR

Kocaeli 25.01.2019 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ATLI SPOR KULÜBÜ'NDEN DAVET VAR

Kocaeli Atlı Spor Kulübü, 2019Pony Engel Atlama Yarışmaları’nı 27 Ocak Pazar günü gerçekleştiriyor

Kocaelililere biniciliği öğretmek ve sevdirmek amacıyla kurulan Kocaeli Atlı Spor Kulübü, hafta sonunu dolu dolu geçirecek. 2019 Pony Engel Atlama Yarışmaları 27 Ocak Pazar günü saat 10.00’da yapılacak. Kulübün Kocaeli Fuarı içerisindeki yerinde gerçekleşecek yarışmalara binicilik meraklıları davet edildi. İstanbul, Ankara, Sakarya ve Kocaeli binicilerinin katılacağı yarışlarda 40 at ve binicisi mücadele edecek.  
Kocaeli Atlı Spor Kulübü, 2019Pony Engel Atlama Yarışmaları’nı 27 Ocak Pazar günü gerçekleştiriyor

Kocaelililere biniciliği öğretmek ve sevdirmek amacıyla kurulan Kocaeli Atlı Spor Kulübü, hafta sonunu dolu dolu geçirecek. 2019 Pony Engel Atlama Yarışmaları 27 Ocak Pazar günü saat 10.00’da yapılacak. Kulübün Kocaeli Fuarı içerisindeki yerinde gerçekleşecek yarışmalara binicilik meraklıları davet edildi.

İstanbul, Ankara, Sakarya ve Kocaeli binicilerinin katılacağı yarışlarda 40 at ve binicisi mücadele edecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.