AVCI KALBİNE YENİLDİ

26.02.2017 - 16:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AVCI KALBİNE YENİLDİ

Gölcük Tersane Komutanlığından emekli olan Serdar Özbay kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi Serdar Özbay, avlanmak için gittiği Konya’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Karamürsel’den Konya’ya avlanmaya giden 57 yaşındaki avcı Serdar Özbay kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre; Karamürsel Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi Serdar Özbay, dağda avlanırken birden bire fenalaştı. Avcı arkadaşlarının durumu fark etmesi ile sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansın geleceği yol güzergâhına avcı arkadaşları tarafından indirilen Serdar Özbay’ın sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.   TOPRAĞA VERİLDİ Gölcük Tersane Komutanlığından emekli olan Serdar Özbay evli ve iki çocuk babasıydı. Başdeğirmen Alabalık Tesislerinin sahibi Ahmet Baş’ın da eniştesi olan Serdar Özbay öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığına defnedildi. 
Gölcük Tersane Komutanlığından emekli olan Serdar Özbay kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Karamürsel Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi Serdar Özbay, avlanmak için gittiği Konya’da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Karamürsel’den Konya’ya avlanmaya giden 57 yaşındaki avcı Serdar Özbay kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre; Karamürsel Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyesi Serdar Özbay, dağda avlanırken birden bire fenalaştı. Avcı arkadaşlarının durumu fark etmesi ile sağlık ekiplerine haber verildi. Ambulansın geleceği yol güzergâhına avcı arkadaşları tarafından indirilen Serdar Özbay’ın sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Gölcük Tersane Komutanlığından emekli olan Serdar Özbay evli ve iki çocuk babasıydı. Başdeğirmen Alabalık Tesislerinin sahibi Ahmet Baş’ın da eniştesi olan Serdar Özbay öğle namazına müteakip Karamürsel Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığına defnedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.