AVCILAR ATICILAR DERNEĞİNDEN İDRİS ALP'E ZİYARET!

Gölcük 29.11.2014 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AVCILAR ATICILAR DERNEĞİNDEN İDRİS ALP'E ZİYARET!

Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i makamında ziyaret etti.

Gölcük Avcılar-Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar temennisinde bulunup ziyaret anısına bir çiçek takdim ettiler. Yapılan ziyaretten çok memnun olan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Osman Keskin, İlçe Başkanı olarak yeni dönemde göreve başlayan İdris Alp Başkana aldığı bu önemli görev ve sorumlulukta başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun dedi. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe teşkilatımıza göreve başladığım günden itibaren biran olsun yalnız bırakmayan başta Partili arkadaşlarım olmak üzere, tebrik ziyaretlerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum dedi.
Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i makamında ziyaret etti.

Gölcük Avcılar-Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar temennisinde bulunup ziyaret anısına bir çiçek takdim ettiler.

Yapılan ziyaretten çok memnun olan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Gölcük Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Osman Keskin, İlçe Başkanı olarak yeni dönemde göreve başlayan İdris Alp Başkana aldığı bu önemli görev ve sorumlulukta başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, İlçe teşkilatımıza göreve başladığım günden itibaren biran olsun yalnız bırakmayan başta Partili arkadaşlarım olmak üzere, tebrik ziyaretlerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.