AVCILAR DOMUZ AVINA ÇIKIYOR !

Gölcük 18.12.2014 - 21:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AVCILAR DOMUZ AVINA ÇIKIYOR !

İhsaniye ve Karamürsel'e bağlı Avcılar Derneği üyeleri Kocaeli genelinde domuz avına çıkıyor.

Zararlı hayvanlarla mücadele kapsamında Kocaeli'nin yüksek bölgelerinde tarım arazileri ile meyve bahçelerine zarar veren yaban domuzlarına yönelik domuz avı yapıldı. İhsaniye Karamürsel işbirliği Avcılar Derneği üyeleri Doğadaki dengeyi korumak adına yapılan bu avların çok olumlu geçtiği bildirdi.  TECRÜBELİ AVCILARA ÖNCELİK VERİLİYOR İhsaniye Karamürsel işbirliği Avcılar Derneği üyeleri yaptıkları açıklamada "Daha da sevindirici olan çok tehlikeli bir av olan domuz avının kazasız belasız bir şekilde geçmiş olması. Domuz avı konusunda tecrübeli ve domuz köpeği olan arkadaşlarımıza öncelik veriyoruz. Bu avlara çıkarken derneğimiz tüm kurumlardan gerekli izinleri alıyor" dedi. 
İhsaniye ve Karamürsel'e bağlı Avcılar Derneği üyeleri Kocaeli genelinde domuz avına çıkıyor.
Zararlı hayvanlarla mücadele kapsamında Kocaeli'nin yüksek bölgelerinde tarım arazileri ile meyve bahçelerine zarar veren yaban domuzlarına yönelik domuz avı yapıldı. İhsaniye Karamürsel işbirliği Avcılar Derneği üyeleri Doğadaki dengeyi korumak adına yapılan bu avların çok olumlu geçtiği bildirdi. 
TECRÜBELİ AVCILARA ÖNCELİK VERİLİYOR
İhsaniye Karamürsel işbirliği Avcılar Derneği üyeleri yaptıkları açıklamada "Daha da sevindirici olan çok tehlikeli bir av olan domuz avının kazasız belasız bir şekilde geçmiş olması. Domuz avı konusunda tecrübeli ve domuz köpeği olan arkadaşlarımıza öncelik veriyoruz. Bu avlara çıkarken derneğimiz tüm kurumlardan gerekli izinleri alıyor" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.