AVM’DE KİRALAR DOLARDAN TL’YE DÖNÜYOR

Ekonomi 15.09.2018 - 14:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AVM’DE KİRALAR DOLARDAN TL’YE DÖNÜYOR

Resmi Gazete ilanı birlikte yürürlüğe giren kira sözleşmelerinin sadece TL ile yapılması kararı karşısında ilgili esnaf odaları başkanları alınan kararın çok yerinde bir karar olduğunu ifade etti.

13 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanı ile dolarla kira dönemi sonra erdi. Halihazırda döviz cinsinden yapılan kiralamalar 30 gün içerisinde Türk Lirası cinsinden yeniden düzenlenecek. Konuyla ilgili olarak Kocaeli Esnaflar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş “Geç kalınmış bir karar” derken Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ise “Çok doğru ve yerinde bir karar” olduğu görüşünde bulundu. BU KARARA UYMAYAN OLURSA ŞİKAYET EDERİZ Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, “Geç kalınmış bir karardır. Sayın Cumhurbaşkanımızı kutluyorum. İnşallah Türkiye gereği yapacaktır. Bizim dolarla ne işimiz var? Bizim yerli paramız var. Türk paramız var. Bu uygulamaya herkesin uyacağını düşünüyorum. Uymayanları da gerekli mercilere şikayet edeceğiz” dedi.
Resmi Gazete ilanı birlikte yürürlüğe giren kira sözleşmelerinin sadece TL ile yapılması kararı karşısında ilgili esnaf odaları başkanları alınan kararın çok yerinde bir karar olduğunu ifade etti.

13 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanı ile dolarla kira dönemi sonra erdi. Halihazırda döviz cinsinden yapılan kiralamalar 30 gün içerisinde Türk Lirası cinsinden yeniden düzenlenecek. Konuyla ilgili olarak Kocaeli Esnaflar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş “Geç kalınmış bir karar” derken Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ise “Çok doğru ve yerinde bir karar” olduğu görüşünde bulundu.

BU KARARA UYMAYAN OLURSA ŞİKAYET EDERİZ
Konuyla ilgili konuşan Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, “Geç kalınmış bir karardır. Sayın Cumhurbaşkanımızı kutluyorum. İnşallah Türkiye gereği yapacaktır. Bizim dolarla ne işimiz var? Bizim yerli paramız var. Türk paramız var. Bu uygulamaya herkesin uyacağını düşünüyorum. Uymayanları da gerekli mercilere şikayet edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.