LASTİK İŞ

AYDIN ''BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ''

Spor 09.10.2017 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYDIN ''BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ''

Kocaeli Amtör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) 4’üncü Başkanlar Kurulu toplantısı, Pazar günü Antalya Belek’te başladı. Akşam saatlerinde otelin toplantı salonunda, toplantıya katılan külüp başkanları ve davetlilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “KASKF büyük bir ailedir. Bu ailenin yıpratılmasına kesinlikle izin vermem” dedi

“TÜRKİYE’DE BU TOPLANTININ ÖRNEĞİ YOK” KASKF Başkanı Murat Aydın, oldukça gergin başladığı konuşmasında, otele girişte yaşanan sıkıntılara ve haksız eleştirilerine değinerek, “Bakın arkadaşlar, biz sayılarımız binlerle ifade edilen büyük bir aileyiz. Ben başkan olduğum sürece, bu kurumun yıpratılmasına haksız eleştilmesiNe asla izin vermem. Herkes diyor ki, “’Bu toplantılar neden İzmit’te değil de Antalya’da yapılıyor’ diyor. Arkadaşlar biz bu toplantıları İzmit’te yapsak, yemin ediyorum 50 kişiyi bir araya getiremiyoruz. Ama bakın burada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 12 ilçenin Beleiye Başkanları İlçe Gençlik spor müdürleri burada. Sorunlarınızı anlatmanız ve dile getirmeniz adına bundan daha iyi bir fırsat olabilir mi. Ha istiyorsanız kişi başına ödediğimiz 450 lirayı sizlere verelim ama yine bu toplantıları yapalım ona da hazırız. Ama fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı, birbirimizi üzmeyelim kırmayalım. Biz burada Türkiye’de hiç olmayan bir toplantıyı yapıyoruz. En güzel otellerde bu toplantıları yapmaya özen gösteriyoruz. Ama maalesef birkaç densiz birlik ve beraberliğimiz bozmaya gayret gösteriyor. Ama be başkan olduğum sürece bunlara izin vermeyeceğim. Biz buraya yiyip içmeue, tatil yapmaya gelmedik. Önce işimizi yapacağız, Sonra da boş zamanlarda otelin imkanlarından yararlanıp, dinlemeye ve eğlenmaya çalışacağız. Ama öncelikli işimiz toplantının formatına ayak uydurmak” diyerek, tüm spor adamlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Kocaeli Amtör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) 4’üncü Başkanlar Kurulu toplantısı, Pazar günü Antalya Belek’te başladı. Akşam saatlerinde otelin toplantı salonunda, toplantıya katılan külüp başkanları ve davetlilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “KASKF büyük bir ailedir. Bu ailenin yıpratılmasına kesinlikle izin vermem” dedi

“TÜRKİYE’DE BU TOPLANTININ ÖRNEĞİ YOK”

KASKF Başkanı Murat Aydın, oldukça gergin başladığı konuşmasında, otele girişte yaşanan sıkıntılara ve haksız eleştirilerine değinerek, “Bakın arkadaşlar, biz sayılarımız binlerle ifade edilen büyük bir aileyiz. Ben başkan olduğum sürece, bu kurumun yıpratılmasına haksız eleştilmesiNe asla izin vermem. Herkes diyor ki, “’Bu toplantılar neden İzmit’te değil de Antalya’da yapılıyor’ diyor. Arkadaşlar biz bu toplantıları İzmit’te yapsak, yemin ediyorum 50 kişiyi bir araya getiremiyoruz. Ama bakın burada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 12 ilçenin Beleiye Başkanları İlçe Gençlik spor müdürleri burada. Sorunlarınızı anlatmanız ve dile getirmeniz adına bundan daha iyi bir fırsat olabilir mi. Ha istiyorsanız kişi başına ödediğimiz 450 lirayı sizlere verelim ama yine bu toplantıları yapalım ona da hazırız. Ama fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı, birbirimizi üzmeyelim kırmayalım. Biz burada Türkiye’de hiç olmayan bir toplantıyı yapıyoruz. En güzel otellerde bu toplantıları yapmaya özen gösteriyoruz. Ama maalesef birkaç densiz birlik ve beraberliğimiz bozmaya gayret gösteriyor. Ama be başkan olduğum sürece bunlara izin vermeyeceğim. Biz buraya yiyip içmeue, tatil yapmaya gelmedik. Önce işimizi yapacağız, Sonra da boş zamanlarda otelin imkanlarından yararlanıp, dinlemeye ve eğlenmaya çalışacağız. Ama öncelikli işimiz toplantının formatına ayak uydurmak” diyerek, tüm spor adamlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.