LASTİK İŞ
ismail

AYDIN ''GÖLCÜK’TE Kİ BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ''

Spor 26.11.2018 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYDIN ''GÖLCÜK’TE Kİ BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ''

Gölcükspor Eski Genel kaptanı Adem Ellibeş Kocaeli Amatör Kulüpleri Başkanlarına yemek verdi. Yemeğe Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın, Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Amatörspor kulüpleri Başkanları ve yöneticileri katıldı. Aydın Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın “Gölcükte ki Amatör Kulüplerinin başkanlarını kutlamak istiyorum. Çünkü birlik beraberliğiniz ve birbirinize sahip çıkmanız dostluklarınız beni çok memnun ediyor”dedi.

Gölcükspor Eski genel başkanı Adem Ellibeş Amatörspor kulüpleri başkanlarını yemekte ağırladı. Adem Ellibeş “Beni kırmayıp bu yemeğe katılan öncelikle ASFK Başkanı Murat Aydın ve bölgemizdeki Amatör Kulüp Başkanlarına ve Gölcük Belediye Başkanı Kardeşim Mehmet Ellibeş' e çok teşekkür ederim” dedi.  GÖLCÜK’TE Kİ BEREBERLİK ÇOK ÖNEMLİ Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın “Gölcükte ki Amatör Kulüplerinin başkanlarını kutlamak istiyorum. Çünkü birlik beraberliğiniz ve birbirinize sahip çıkmanız dostluklarınız beni çok memnun ediyor. Birde böyle bir Belediye başkanına sahipsiniz buda çok büyük bir faktör. Sizi her an destekleyen bir Başkan. Hem şahsım hem de tüm amatör kulüpleri adına çok teşekkür ederim. Ayrıca bu akşam bizi buraya toplayan bir araya getiren Adem Amcama çok teşekkür ederim. Burada ki birlik beraberliği tüm diğer İlçeler bile biliyor tekrar sizlere teşekkür ederim” dedi. GÖLCÜK HALKI DOSTUM VE KARDEŞİM OLDU Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gölcük çok güzel bir ilçe insanlarımız çok değerli ben bu kente hem memuriyetim hem belediye başkanı iken içimizde hep hizmet vardı. Bu bir görev seçilmiş bir belediye başkanı olarak çok çalışmamız lazımdı. Allah'a çok şükür ki bize azim güç verdi. Gölcük’te güzel projelere imza attık atıyoruz. Benim en önemli görevlerimden biri de spor kulüpleriyle dayanışma içinde olmam. Çocuklarımız spor yaparak hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem sağlıklı bir şekilde gelişiyorlar. Ben okul ziyaretleri yaparım en sevdiğim şey. Okula gidip çocukların o masumiyetini hmek onlarla sohbet etmek çünkü onlar içten sohbet ediyor. Bana Ellibeş amca dede diye sesleniyorlar. Bu çok güzel bir duygu. Bizi bir araya getiren Abim Adem Ellibeş'e çok teşekkür ediyorum. Ben belediye başkanı olmasam bile spor' a her zaman destek vereceğim ve yanınızda olacağım. Benim Gölcük'te en büyük eserim halkımla daima dost ve kardeş oldum. Bu böyle de gidecek hepinizi çok seviyorum” dedi.
Gölcükspor Eski Genel kaptanı Adem Ellibeş Kocaeli Amatör Kulüpleri Başkanlarına yemek verdi. Yemeğe Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın, Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Amatörspor kulüpleri Başkanları ve yöneticileri katıldı. Aydın Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın “Gölcükte ki Amatör Kulüplerinin başkanlarını kutlamak istiyorum. Çünkü birlik beraberliğiniz ve birbirinize sahip çıkmanız dostluklarınız beni çok memnun ediyor”dedi.

Gölcükspor Eski genel başkanı Adem Ellibeş Amatörspor kulüpleri başkanlarını yemekte ağırladı.
Adem Ellibeş “Beni kırmayıp bu yemeğe katılan öncelikle ASFK Başkanı Murat Aydın ve bölgemizdeki Amatör Kulüp Başkanlarına ve Gölcük Belediye Başkanı Kardeşim Mehmet Ellibeş' e çok teşekkür ederim” dedi. 

GÖLCÜK’TE Kİ BEREBERLİK ÇOK ÖNEMLİ
Kocaeli ASFK Başkanı Murat Aydın “Gölcükte ki Amatör Kulüplerinin başkanlarını kutlamak istiyorum. Çünkü birlik beraberliğiniz ve birbirinize sahip çıkmanız dostluklarınız beni çok memnun ediyor. Birde böyle bir Belediye başkanına sahipsiniz buda çok büyük bir faktör. Sizi her an destekleyen bir Başkan. Hem şahsım hem de tüm amatör kulüpleri adına çok teşekkür ederim. Ayrıca bu akşam bizi buraya toplayan bir araya getiren Adem Amcama çok teşekkür ederim. Burada ki birlik beraberliği tüm diğer İlçeler bile biliyor tekrar sizlere teşekkür ederim” dedi.

GÖLCÜK HALKI DOSTUM VE KARDEŞİM OLDU
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gölcük çok güzel bir ilçe insanlarımız çok değerli ben bu kente hem memuriyetim hem belediye başkanı iken içimizde hep hizmet vardı. Bu bir görev seçilmiş bir belediye başkanı olarak çok çalışmamız lazımdı. Allah'a çok şükür ki bize azim güç verdi. Gölcük’te güzel projelere imza attık atıyoruz. Benim en önemli görevlerimden biri de spor kulüpleriyle dayanışma içinde olmam. Çocuklarımız spor yaparak hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem sağlıklı bir şekilde gelişiyorlar. Ben okul ziyaretleri yaparım en sevdiğim şey. Okula gidip çocukların o masumiyetini hmek onlarla sohbet etmek çünkü onlar içten sohbet ediyor. Bana Ellibeş amca dede diye sesleniyorlar. Bu çok güzel bir duygu. Bizi bir araya getiren Abim Adem Ellibeş'e çok teşekkür ediyorum. Ben belediye başkanı olmasam bile spor' a her zaman destek vereceğim ve yanınızda olacağım. Benim Gölcük'te en büyük eserim halkımla daima dost ve kardeş oldum. Bu böyle de gidecek hepinizi çok seviyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.