LASTİK İŞ
ismail

AYDIN SERT ÇIKTI !

Asayiş 22.07.2018 - 22:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYDIN SERT ÇIKTI !

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantının ardından açıklama yaptı. İstifa iddialarına değinmeyen Aydın, olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantıda bazı üyelerin parti yönetimine yönelik eleştiriler yönelttiğini bazı isimlerin ide partinin seçimlerdeki oy oranını başarı olarak gördüğünü söyledi. Aydın olağanüstü kongre kararıyla ilgili de Akşener'in dışında kimsenin aday olamayacağını söyledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki tartışmaların ardından bir açıklama yaparak çalıştayda 3 temel konuda masalar kurulduğu ve 14-15 kişilik grupların çalışma konularında bültenler hazırladığını ve sunduğunu söyledi. "ADAY OLMAYI DÜŞÜNEN YOK" Aydın, çalıştayda bazı isimlerin çeşitli eleştiriler yönelttiğini ancak seçimlerde başarılı sonuç alındığına ilişkin görüşlerin de beyan edildiğini belirtti. Aydın olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu. AKŞENER FARKLI KONUŞTU İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Aydın'ın aksine olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı. Akşener, twitter'dan yaptığı açıklamada aday olacaklara başarı diledi. BİR AÇIKLAMA DA ÇIRAY'DAN İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray ise Akşener'in kararını açıkladığını; ancak İYİ Parti'de lider arayışı olmadığını delegelerin isterlerse Akşener'i aday gösterebileceğini söyledi. Çıray twitter'dan şunları söyledi: "Kendisi kararını söyledi. Ancak gerekirse delegeler iradesini ortaya koyar ve Sayın Meral Akşener'i aday gösterir. İYİ Parti'nin ve İYİ Partililerin Meral Akşener dışında bir lider ihtiyacı veya arayışı yoktur." ANDİCAN: KADROLAR YENİLENECEK İYİ Parti Grup Başkanı Ahad Andican, kararı sosyal medya hesabından “Meral Akşener parti kadrolarının yenilenmesi ve güven tazelemesi amacıyla başkanlık yetkisini kullanarak seçimli genel kongre kararı aldı” ifadeleri ile duyurdu. İYİ Parti’nin bir ay içinde kongreye gitmesi bekleniyor.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantının ardından açıklama yaptı. İstifa iddialarına değinmeyen Aydın, olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki toplantıda bazı üyelerin parti yönetimine yönelik eleştiriler yönelttiğini bazı isimlerin ide partinin seçimlerdeki oy oranını başarı olarak gördüğünü söyledi. Aydın olağanüstü kongre kararıyla ilgili de Akşener'in dışında kimsenin aday olamayacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Afyon'daki tartışmaların ardından bir açıklama yaparak çalıştayda 3 temel konuda masalar kurulduğu ve 14-15 kişilik grupların çalışma konularında bültenler hazırladığını ve sunduğunu söyledi.

"ADAY OLMAYI DÜŞÜNEN YOK"

Aydın, çalıştayda bazı isimlerin çeşitli eleştiriler yönelttiğini ancak seçimlerde başarılı sonuç alındığına ilişkin görüşlerin de beyan edildiğini belirtti. Aydın olağanüstü kongre kararıyla ilgili de "Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Aday olmayı düşünecek kimse yok. Cesaret edecek, aday olacak başka kişinin olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

AKŞENER FARKLI KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Aydın'ın aksine olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı. Akşener, twitter'dan yaptığı açıklamada aday olacaklara başarı diledi.

BİR AÇIKLAMA DA ÇIRAY'DAN

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray ise Akşener'in kararını açıkladığını; ancak İYİ Parti'de lider arayışı olmadığını delegelerin isterlerse Akşener'i aday gösterebileceğini söyledi. Çıray twitter'dan şunları söyledi:

"Kendisi kararını söyledi. Ancak gerekirse delegeler iradesini ortaya koyar ve Sayın Meral Akşener'i aday gösterir. İYİ Parti'nin ve İYİ Partililerin Meral Akşener dışında bir lider ihtiyacı veya arayışı yoktur."

ANDİCAN: KADROLAR YENİLENECEK

İYİ Parti Grup Başkanı Ahad Andican, kararı sosyal medya hesabından “Meral Akşener parti kadrolarının yenilenmesi ve güven tazelemesi amacıyla başkanlık yetkisini kullanarak seçimli genel kongre kararı aldı” ifadeleri ile duyurdu.

İYİ Parti’nin bir ay içinde kongreye gitmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.