AYDIN TAŞKIN BU KEZ TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

Spor 02.10.2017 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYDIN TAŞKIN BU KEZ TRİBÜNDEN DESTEK VERDİ

Gölcükspor'un başarılı ve tecrübeli oyuncusu, son 2 sezondur Gölcükspor formasını giyiyor, hatta zaman zaman takım kaptanlığı yapan bir isim. Oldukça sami mi ve candan bir isim olan Aydın Taşkın, sakatlığı nedeniyle, geçtiğimiz Çarşamba günü Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor- Ankara Demirspor maçını tribünden izleyerek takımına destek verdi. Gölcükspor forması giydiği dönemde, pek çok dostluk edinen Aydın Taşkın, maçın devre arasında, tribünde tanıdığı pek çok ahbabı ve arkadaşıyla hasret gideren Aydın Taşkın, esprili kişiliği ile gönüllerde bir kez daha taht kurdu.  Bir ara tribünde eski takım arkadaşı Kaleci Veysel Boz'un amcası Selahattin Boz ile karşılaşan Aydın, uzun süre ayak üstü sohbet etti. Bu sohbete, zaman zaman Gazetemizin gönül dostları Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ile Hızır Kara da eşlik etti.  Bu dörtlü arasında ki sohbet, zaman zaman maçın önüne geçti.     Allah dostluğunuzu daim kalsın. Başka ne diyebiliriz ki…

Gölcükspor'un başarılı ve tecrübeli oyuncusu, son 2 sezondur Gölcükspor formasını giyiyor, hatta zaman zaman takım kaptanlığı yapan bir isim. Oldukça sami mi ve candan bir isim olan Aydın Taşkın, sakatlığı nedeniyle, geçtiğimiz Çarşamba günü Şirinköy Stadı'nda oynanan, Gölcükspor- Ankara Demirspor maçını tribünden izleyerek takımına destek verdi.
Gölcükspor forması giydiği dönemde, pek çok dostluk edinen Aydın Taşkın, maçın devre arasında, tribünde tanıdığı pek çok ahbabı ve arkadaşıyla hasret gideren Aydın Taşkın, esprili kişiliği ile gönüllerde bir kez daha taht kurdu. 
Bir ara tribünde eski takım arkadaşı Kaleci Veysel Boz'un amcası Selahattin Boz ile karşılaşan Aydın, uzun süre ayak üstü sohbet etti. Bu sohbete, zaman zaman Gazetemizin gönül dostları Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ile Hızır Kara da eşlik etti. 
Bu dörtlü arasında ki sohbet, zaman zaman maçın önüne geçti.    
Allah dostluğunuzu daim kalsın. Başka ne diyebiliriz ki…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.