LASTİK İŞ

AYDA 7 BİN 650 SEFER

Kocaeli 02.06.2018 - 13:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYDA 7 BİN 650 SEFER

Büyükşehir’in hizmete sunduğu Akçaray, 10 ayda 7 milyon yolcu taşıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan, UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen Akçaray her geçen gün daha çok ilgi görüyor. İzmit’i doğu-batı eksenli kat etmesiyle kısa sürelerde konforlu ulaşım sağlayan Akçaray, vatandaştan gördüğü talep neticesinde kendi yolucu taşıma sayısı rekorunu kırdı. Akçaray hizmete girdiği 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren 10 ayda 7 milyon yolcu sayısına ulaşarak kendi rekorunu da kırmış oldu. VATANDAŞLARIN TERCİHİ OLDU Ayda 7 bin 650 sefer gerçekleştirilen Akçaray’da bugüne kadar toplam 7 milyon kişi ulaşım sağladı. Sefer aralıklarının 7 dakikada bir olması vatandaşların ulaşımda Akçaray’ı tercih etmelerini sağlıyor. Günlük sefer sayısı 269 olan Akçaray, 7 dakikada bir kalkış yapıyor. Hızlı, ekonomik ve konforlu olmasından dolayı tercih edilen Akçaray’da bir günde en çok taşınan yolcu sayısı 36 bin olarak kaydedildi. AYDA 7 BİN 650 SEFER Kocaelililerin çok sevdiği Akçaray, 7 dakikada bir durağa geliyor. Akçaray, en yoğun olan saatlerde ise 6 dakikada bir vatandaşlara hizmet veriyor. Akçaray tramvay hattında ayda 7 bin 650 sefer yapılıyor. Mayıs ayında 774 bin yolcu taşındı. Seferler yoğun saatlerde 10 araç ile sürdürülüyor. Seferlerin 7 dakika da bir olması ile vatandaşlar duraklarda çok beklemeden gidecekleri yere konforlu bir şekilde ulaşım sağlıyor.  
Büyükşehir’in hizmete sunduğu Akçaray, 10 ayda 7 milyon yolcu taşıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan, UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen Akçaray her geçen gün daha çok ilgi görüyor. İzmit’i doğu-batı eksenli kat etmesiyle kısa sürelerde konforlu ulaşım sağlayan Akçaray, vatandaştan gördüğü talep neticesinde kendi yolucu taşıma sayısı rekorunu kırdı. Akçaray hizmete girdiği 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren 10 ayda 7 milyon yolcu sayısına ulaşarak kendi rekorunu da kırmış oldu.

VATANDAŞLARIN TERCİHİ OLDU

Ayda 7 bin 650 sefer gerçekleştirilen Akçaray’da bugüne kadar toplam 7 milyon kişi ulaşım sağladı. Sefer aralıklarının 7 dakikada bir olması vatandaşların ulaşımda Akçaray’ı tercih etmelerini sağlıyor. Günlük sefer sayısı 269 olan Akçaray, 7 dakikada bir kalkış yapıyor. Hızlı, ekonomik ve konforlu olmasından dolayı tercih edilen Akçaray’da bir günde en çok taşınan yolcu sayısı 36 bin olarak kaydedildi.

AYDA 7 BİN 650 SEFER

Kocaelililerin çok sevdiği Akçaray, 7 dakikada bir durağa geliyor. Akçaray, en yoğun olan saatlerde ise 6 dakikada bir vatandaşlara hizmet veriyor. Akçaray tramvay hattında ayda 7 bin 650 sefer yapılıyor. Mayıs ayında 774 bin yolcu taşındı. Seferler yoğun saatlerde 10 araç ile sürdürülüyor. Seferlerin 7 dakika da bir olması ile vatandaşlar duraklarda çok beklemeden gidecekleri yere konforlu bir şekilde ulaşım sağlıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.