LASTİK İŞ
ismail

AYGÜN ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Gölcük 14.02.2016 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AYGÜN ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısı sonucu terhisine 28 gün kala Şehit düşen Arif Subaşıoğlu’nun Babası Mehmet Subaşıoğlu ve ailesine milletvekilleri taziye ziyaretine gitti.

Şırnakta vatani görevini yaparken teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Arif Subaşıoğlu’nun ailesini AkParti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Ayügün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İl Başkanız Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı İdris Alp taziyeye gittiler.  KAHRAMANLIKLARINI UNUTMAYACAĞIZ Milletvekili Zeki Aygün “ Mehmet Subaşıoğlu kardeşimizin biricik evlatları hakka şehit olarak yürüdü. Milletimizin başı sağ olsun. Onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır. Terör odakları şunu bilsin ki; ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına asla mani olamayacaklar. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun” dedi. ŞEHİTLERİMİZ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLACAKLAR Milletvekili İlyas  “Türkiye, milletiyle ne zaman ayağa kalksa hep aynı kumpasların sahneye koyulduğunu görüyoruz. 2023 hedeflerine yürüyen devletimizin dik yürüyüşüne çelme takmak isteyenler, dün olduğu gibi bugün de taşeron terör örgütlerini vatan topraklarımızda kullanıyorlar. Milletimizi asla bölemeyecekler, ülkemizi de parçalayamayacaklar. Camilerimizden günde 5 vakit okunan ezanları susturamayacaklar. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet demeye devam edeceğiz. Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu olacaklar” açıklamasını yaptı.  ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ DEĞİLDİR Ülkemizin ve milletimizin bekası için şehit düşen kardeşlerimizin büyük cesaret örneği gösterdiklerini dile getiren Milletvekili  Mehmet Akif Yılmaz,  “Ülkemizde ve şehrimizde şehit aileleri yalnız değildir. Milletvekilleri olarak her türlü desteği ailelerimize vereceğiz. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.
Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısı sonucu terhisine 28 gün kala Şehit düşen Arif Subaşıoğlu’nun Babası Mehmet Subaşıoğlu ve ailesine milletvekilleri taziye ziyaretine gitti.
Şırnakta vatani görevini yaparken teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Arif Subaşıoğlu’nun ailesini AkParti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Ayügün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti İl Başkanız Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı İdris Alp taziyeye gittiler. 
KAHRAMANLIKLARINI UNUTMAYACAĞIZ
Milletvekili Zeki Aygün “ Mehmet Subaşıoğlu kardeşimizin biricik evlatları hakka şehit olarak yürüdü. Milletimizin başı sağ olsun. Onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır. Terör odakları şunu bilsin ki; ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasına asla mani olamayacaklar. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun” dedi.
ŞEHİTLERİMİZ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLACAKLAR
Milletvekili İlyas  “Türkiye, milletiyle ne zaman ayağa kalksa hep aynı kumpasların sahneye koyulduğunu görüyoruz. 2023 hedeflerine yürüyen devletimizin dik yürüyüşüne çelme takmak isteyenler, dün olduğu gibi bugün de taşeron terör örgütlerini vatan topraklarımızda kullanıyorlar. Milletimizi asla bölemeyecekler, ülkemizi de parçalayamayacaklar. Camilerimizden günde 5 vakit okunan ezanları susturamayacaklar. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet demeye devam edeceğiz. Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu olacaklar” açıklamasını yaptı. 
ŞEHİT AİLELERİ YALNIZ DEĞİLDİR
Ülkemizin ve milletimizin bekası için şehit düşen kardeşlerimizin büyük cesaret örneği gösterdiklerini dile getiren Milletvekili  Mehmet Akif Yılmaz,  “Ülkemizde ve şehrimizde şehit aileleri yalnız değildir. Milletvekilleri olarak her türlü desteği ailelerimize vereceğiz. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.