AYGÜN ''YÜKSELİŞİMİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK''

Asayiş 24.03.2017 - 07:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYGÜN ''YÜKSELİŞİMİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK''

AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programlarına tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan’a kadar her gün en az bir Milletvekilinin yer aldığı programlarla vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gölcük İlçe SKM programları kapsamında Gölcük Çarşamba pazarından başlayarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  İlçe SKM programları kapsamında Gölcük'de  vatandaşlarla bir araya geldi.  AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programlarına tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan'a kadar her gün en az bir Milletvekilinin yer aldığı programlarla vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gölcük İlçe SKM programları kapsamında Gölcük Çarşamba pazarından başlayarak  bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aygün'e Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK parti İlçe Başkanı ;İdris Alp, başkan Yardımcısı levent Değirmenci ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer eşlik etti.   VEKİL MEYVE SATTI Çarşamba pazarında önce pazarcı esnafı ile kahvaltı eden Aygün daha sonra pazar tezgahının  başına geçerek meyve saatı. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Aygün ve beraberindekiler, Türkiye'nin ayaklarının yere sağlam basan bir ülke olması için, 16 Nisan'da yapılacak referandumdan 'Evet' çıkmasının önemli olduğunu söyledi. Vatandaşa broşür dağıttı. YÜKSELİŞİMİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK  AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatarak 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında herkesi EVET demeye davet etti. Aygün, “Ülkemizin gelişimi ve Türkiye'nin büyüme yolunda hızlanması için önemli olan bu anayasa çok önemli. Gerçekten ülkesini seven ve çocuklarına güçlü bir ülke ve güçlü bir gelecek bırakmak isteyenler 16 Nisan'da evet demeli. Yeni hükümet sistemi ile yükselişimizi kimse engelleyemeyecek. Bize 30-40 yıldır Türk-Kürt kavgası yaptırmaya çalışanlar emellerine ulaşamadılar ve ulaşamayacaklar” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programlarına tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan’a kadar her gün en az bir Milletvekilinin yer aldığı programlarla vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gölcük İlçe SKM programları kapsamında Gölcük Çarşamba pazarından başlayarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  İlçe SKM programları kapsamında Gölcük'de  vatandaşlarla bir araya geldi. 
AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programlarına tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan'a kadar her gün en az bir Milletvekilinin yer aldığı programlarla vatandaşlara ulaşılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gölcük İlçe SKM programları kapsamında Gölcük Çarşamba pazarından başlayarak  bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aygün'e Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK parti İlçe Başkanı ;İdris Alp, başkan Yardımcısı levent Değirmenci ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer eşlik etti.
 
VEKİL MEYVE SATTI
Çarşamba pazarında önce pazarcı esnafı ile kahvaltı eden Aygün daha sonra pazar tezgahının  başına geçerek meyve saatı. Vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Aygün ve beraberindekiler, Türkiye'nin ayaklarının yere sağlam basan bir ülke olması için, 16 Nisan'da yapılacak referandumdan 'Evet' çıkmasının önemli olduğunu söyledi. Vatandaşa broşür dağıttı.

YÜKSELİŞİMİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatarak 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında herkesi EVET demeye davet etti. Aygün, “Ülkemizin gelişimi ve Türkiye'nin büyüme yolunda hızlanması için önemli olan bu anayasa çok önemli. Gerçekten ülkesini seven ve çocuklarına güçlü bir ülke ve güçlü bir gelecek bırakmak isteyenler 16 Nisan'da evet demeli. Yeni hükümet sistemi ile yükselişimizi kimse engelleyemeyecek. Bize 30-40 yıldır Türk-Kürt kavgası yaptırmaya çalışanlar emellerine ulaşamadılar ve ulaşamayacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.