AYNI DİLDE GÜLMEK

Eğitim 08.05.2017 - 11:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNI DİLDE GÜLMEK

Gölcük Fen lisesi ile Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulu iş birliğinde düzenlenen, "Aynı Dilde Gülmek" projesi kapsamında öğrenciler, İngilizce konuşarak birbiriyle iletişim sağladı.

Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulunda düzenlenen programda, Fen lisesi öğrencileri yabancı ülkelerden gelen misafirler gibi davranarak 5. sınıf öğrencileriyle İngilizce iletişim kurdu. İNGİLİZCE ÖĞRENİYORLAR Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulu Müdürü Azmi Turgut, yaptığı açıklamada, söz konusu projeyi Gölcük Fen Lisesi ile ortaklaşa yaptıklarını söyledi. BAŞKA ÜLKEDEN GELMİŞ GİBİ DAVRANIYORLAR Kendi öğrencilerinin fen lisesindeki büyüklerini yabancı ülkelerden gelen misafirler olarak bildiklerini dile getiren Turgut, "Yapılan bu programda öğrencilerimiz İngilizce konuşarak gayet güzel bir şekilde iletişim kurdular. Buradaki amaç öğrencilerimizin yabancı dili en iyi şekilde öğrenmesiydi. Bunu da öğrencilerimiz çok iyi başardığına inanıyorum." şeklinde konuştu.
Gölcük Fen lisesi ile Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulu iş birliğinde düzenlenen, "Aynı Dilde Gülmek" projesi kapsamında öğrenciler, İngilizce konuşarak birbiriyle iletişim sağladı.

Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulunda düzenlenen programda, Fen lisesi öğrencileri yabancı ülkelerden gelen misafirler gibi davranarak 5. sınıf öğrencileriyle İngilizce iletişim kurdu.

İNGİLİZCE ÖĞRENİYORLAR
Gölcük İhsaniye İlköğretim Okulu Müdürü Azmi Turgut, yaptığı açıklamada, söz konusu projeyi Gölcük Fen Lisesi ile ortaklaşa yaptıklarını söyledi.

BAŞKA ÜLKEDEN GELMİŞ GİBİ DAVRANIYORLAR
Kendi öğrencilerinin fen lisesindeki büyüklerini yabancı ülkelerden gelen misafirler olarak bildiklerini dile getiren Turgut, "Yapılan bu programda öğrencilerimiz İngilizce konuşarak gayet güzel bir şekilde iletişim kurdular. Buradaki amaç öğrencilerimizin yabancı dili en iyi şekilde öğrenmesiydi. Bunu da öğrencilerimiz çok iyi başardığına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.