AYNACI AK PARTİYİ TEBRİK ETTİ

Asayiş 01.04.2019 - 15:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI AK PARTİYİ TEBRİK ETTİ

Seçim değerlendirmesini yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı; “Gölcük’te yaşayan bireyler olarak hep birlikteyiz. Bu konuda AK Partiyi tebrik ediyorum. Çünkü yaklaşık 8 bin 100 oy fark atarak kazanmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz burada iyi hizmet için Gölcük söylemiştik. İnşallah kendileri hizmet ederler. Sonuçta bizde burada yaşayan vatandaşız”dedi.

SEÇMENE TEŞEKKÜR 31 Mart 2019 yapılan yerel seçimleri değerlendiren İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle şunu belirtmek istiyorum. AK Parti Genel başkanı Cumhurbaşkanı makamını kullanarak seçim atmosferini gerdiğini şahit olduk hep beraber. Kendisi hakaretlerle, tehditlerle ve ihanetlerle suçlayarak çok sert iklime sürükledi. Burada parti gözetmeksizin tüm oy kullanan Gölcüklü seçmenlerimize teşekkür ederim. Çünkü Gölcüklü seçmenlerimiz bu atmosfere vatandaş olarak düşmedik. Gölcük’te çok sakin bir seçim geçirdik. Buda vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımızın galeyanına gelmedi demektir.   AK PARTİYİ TEBRİK EDİYORUM Devamında Malatya’da öldürülen Saadet Partisi arkadaşımızın da yakınlarına Allah’tan sabırlar diliyorum. Yaşanan bu olayda bizleri üzmüştür. Sonuçta demokrasiye inanıyoruz. Demokrasi olduğu için burada görevimizi yapıyoruz. Oy kullanan vatandaşlarımız tercihini Adalet ve Kalkınma Partisinden yana kullanmıştır. Bunlar bizim hemşerilerimiz. Gölcük’te yaşayan bireyler olarak hep birlikteyiz. Bu konuda AK Partiyi tebrik ediyorum. Çünkü yaklaşık 8 bin 100 oy fark atarak kazanmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz burada iyi hizmet için Gölcük söylemiştik. İnşallah kendileri hizmet ederler. Sonuçta bizde burada yaşayan vatandaşız.   UYUMLU ÇALIŞTIK Bize gelince İsmet İşeri ile İttifak yaparak birlikte seçim kampanyasını yürüttük. Bu ittifakla birlikte yaptığımız çalışmayla kesinlikle pişmanlık duymadım. Hala çok sevdiğimizi, güvendiğimizi ve Gölcük için fırsat olduğunu söylemiştik, hala aynı şeyler söylüyorum. Gölcük bu fırsatı kaçırdığını söylüyorum. Burada Gölcük çok iyi ilme kazanabilirdi. Ama sonuçta taktir seçmenindir. Seçmen bu fırsatı Av. Ali Yıldırım Sezer’e vermiştir. Kendisine başarılar diliyorum.   BÜYÜKŞEHİRLERİ ALDIK Genele baktığımızda Ankara, İstanbul düştü. Türkiye’nin en önemli ve büyük şehirlerinde ittifak olarak aldık. Ekrem İmam oğlunu ayrıca teşekkür ederim. Çünkü çok kısa bir zaman içerisinde girmiş bu yolda ve 5 aylık bir süreç içerisinde Tüm Türkiye’nin sevgisini kazanmıştır. Burada Türkiye siyasetine bir insan kazandığına inanıyorum. Türkiye genelinde AK Parti bir uyarı aldı. Beka kelime söylemleri için insanlarımız Cumhurbaşkanımızın söylemlerine düşmemiştir. Bu seçim kesinlikle AK Partinin zaferi değil, AK Parti kesinlikle kan kayıp etti” dedi.   Fahri Haner  
Seçim değerlendirmesini yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı; “Gölcük’te yaşayan bireyler olarak hep birlikteyiz. Bu konuda AK Partiyi tebrik ediyorum. Çünkü yaklaşık 8 bin 100 oy fark atarak kazanmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz burada iyi hizmet için Gölcük söylemiştik. İnşallah kendileri hizmet ederler. Sonuçta bizde burada yaşayan vatandaşız”dedi.

SEÇMENE TEŞEKKÜR

31 Mart 2019 yapılan yerel seçimleri değerlendiren İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı; “öncelikle şunu belirtmek istiyorum. AK Parti Genel başkanı Cumhurbaşkanı makamını kullanarak seçim atmosferini gerdiğini şahit olduk hep beraber. Kendisi hakaretlerle, tehditlerle ve ihanetlerle suçlayarak çok sert iklime sürükledi. Burada parti gözetmeksizin tüm oy kullanan Gölcüklü seçmenlerimize teşekkür ederim. Çünkü Gölcüklü seçmenlerimiz bu atmosfere vatandaş olarak düşmedik. Gölcük’te çok sakin bir seçim geçirdik. Buda vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımızın galeyanına gelmedi demektir.

 

AK PARTİYİ TEBRİK EDİYORUM

Devamında Malatya’da öldürülen Saadet Partisi arkadaşımızın da yakınlarına Allah’tan sabırlar diliyorum. Yaşanan bu olayda bizleri üzmüştür. Sonuçta demokrasiye inanıyoruz. Demokrasi olduğu için burada görevimizi yapıyoruz. Oy kullanan vatandaşlarımız tercihini Adalet ve Kalkınma Partisinden yana kullanmıştır. Bunlar bizim hemşerilerimiz. Gölcük’te yaşayan bireyler olarak hep birlikteyiz. Bu konuda AK Partiyi tebrik ediyorum. Çünkü yaklaşık 8 bin 100 oy fark atarak kazanmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz burada iyi hizmet için Gölcük söylemiştik. İnşallah kendileri hizmet ederler. Sonuçta bizde burada yaşayan vatandaşız.

 

UYUMLU ÇALIŞTIK

Bize gelince İsmet İşeri ile İttifak yaparak birlikte seçim kampanyasını yürüttük. Bu ittifakla birlikte yaptığımız çalışmayla kesinlikle pişmanlık duymadım. Hala çok sevdiğimizi, güvendiğimizi ve Gölcük için fırsat olduğunu söylemiştik, hala aynı şeyler söylüyorum. Gölcük bu fırsatı kaçırdığını söylüyorum. Burada Gölcük çok iyi ilme kazanabilirdi. Ama sonuçta taktir seçmenindir. Seçmen bu fırsatı Av. Ali Yıldırım Sezer’e vermiştir. Kendisine başarılar diliyorum.

 

BÜYÜKŞEHİRLERİ ALDIK

Genele baktığımızda Ankara, İstanbul düştü. Türkiye’nin en önemli ve büyük şehirlerinde ittifak olarak aldık. Ekrem İmam oğlunu ayrıca teşekkür ederim. Çünkü çok kısa bir zaman içerisinde girmiş bu yolda ve 5 aylık bir süreç içerisinde Tüm Türkiye’nin sevgisini kazanmıştır. Burada Türkiye siyasetine bir insan kazandığına inanıyorum. Türkiye genelinde AK Parti bir uyarı aldı. Beka kelime söylemleri için insanlarımız Cumhurbaşkanımızın söylemlerine düşmemiştir. Bu seçim kesinlikle AK Partinin zaferi değil, AK Parti kesinlikle kan kayıp etti” dedi.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.