LASTİK İŞ
ismail

AYNACI ''AKTİF SİYASETTE KADIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ''

Asayiş 29.09.2020 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''AKTİF SİYASETTE KADIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ''

Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe teşkilatı başkanı İsmail Aynacı, Özellikle kadın kollarımızın yoğun talepler karşısında aktif olarak çalışarak Gölcük siyasetinde aktif kadın sayısını arttıracağına inanıyoruz.

Parti binasında haftalık toplantı gündemini açıklayan ilçe başkanı İsmail Aynacı şu açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ilk gündemi olan Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki çatışmayı şu şekilde dile getirdi. Başkan Aynacı;  “Öncelikle Ermenistan ile hâlâ devam eden çatışmalarda, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Can ve kardeş Azerbaycan Türklüğü ile tarihimiz, kaderimiz, kederimiz, sevincimiz ve acımız birdir. İktidarı, uluslararası toplumu ve Minsk Grubu’nu, Ermenistan İşgalinin sonlandırılması ve sorunun çözümü için acilen adım atmaya çağırıyoruz. Her zaman olduğu gibi haklı davasında can Azerbaycan'ımızın yanındayız” şeklinde ifade etti.   Partimize yeni üye olmak isteyen ve görev almak için talepler artıyor İkinci gündemi olarak partinin büyük ivme kazandığını açıklayan Başkan İsmail Aynacı; “20 Eylül 2020 tarihinde yapılan ikinci olağan kongremizde sloganımız olan ‘Millet bizi çağırıyor’ kelimesinin karşılığını, son bir haftadır Gölcük’te hissetmeye başladık. Partimize yeni üye olmak isteyen ve görev almak istediklerini tebliğ eden birçok kişinin telefonlarını alıp yoğun bir şekilde ziyaretlerimize devam ettik. Özellikle kadın kollarımızın yoğun talepler karşısında aktif olarak çalışarak Gölcük siyasetinde aktif kadın sayısını arttıracağına inanıyoruz. Partimizin ivmesinin her geçen gün yükseldiğine şahit olarak Gölcük’te yönetime geleceğimize olan inancımız tamdır. Bu yürüyüşün sonucu iktidardır” dedi.   Gölcük halkının yaşam standardının arttırılmasını istiyoruz Son gündemi ise Gölcük Belediyesinin yatırımları konusunda şu açıklamayı yapan başkan Aynacı; “ Son günlerde kamuoyunu meşgul eden, Gölcük Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında yaşandığı düşünülen sorunlarla ilgili olarak, İYİ Parti’mizin düşüncesi, siyasi partilerin iç meselesine karışmamaktır. Bizim İYİ Parti olarak tek düşündüğümüz, Gölcük halkının yaşam standardının arttırılması, ilçemiz adına faydalı olabilecek hizmet ve yatırımların Gölcük’e getirilmesidir. Eğer bu hizmetler gelmiyorsa, bunların sorumlusu Gölcük Belediyesi veya Büyükşehir Belediyesi ise bunun hesabını sandıkta sorulacaktır.   Fahri Haner
Haftalık toplantısında açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe teşkilatı başkanı İsmail Aynacı, Özellikle kadın kollarımızın yoğun talepler karşısında aktif olarak çalışarak Gölcük siyasetinde aktif kadın sayısını arttıracağına inanıyoruz.

Parti binasında haftalık toplantı gündemini açıklayan ilçe başkanı İsmail Aynacı şu açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ilk gündemi olan Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki çatışmayı şu şekilde dile getirdi. Başkan Aynacı;  “Öncelikle Ermenistan ile hâlâ devam eden çatışmalarda, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Can ve kardeş Azerbaycan Türklüğü ile tarihimiz, kaderimiz, kederimiz, sevincimiz ve acımız birdir. İktidarı, uluslararası toplumu ve Minsk Grubu’nu, Ermenistan İşgalinin sonlandırılması ve sorunun çözümü için acilen adım atmaya çağırıyoruz. Her zaman olduğu gibi haklı davasında can Azerbaycan'ımızın yanındayız” şeklinde ifade etti.

 

Partimize yeni üye olmak isteyen ve görev almak için talepler artıyor

İkinci gündemi olarak partinin büyük ivme kazandığını açıklayan Başkan İsmail Aynacı; “20 Eylül 2020 tarihinde yapılan ikinci olağan kongremizde sloganımız olan ‘Millet bizi çağırıyor’ kelimesinin karşılığını, son bir haftadır Gölcük’te hissetmeye başladık. Partimize yeni üye olmak isteyen ve görev almak istediklerini tebliğ eden birçok kişinin telefonlarını alıp yoğun bir şekilde ziyaretlerimize devam ettik. Özellikle kadın kollarımızın yoğun talepler karşısında aktif olarak çalışarak Gölcük siyasetinde aktif kadın sayısını arttıracağına inanıyoruz. Partimizin ivmesinin her geçen gün yükseldiğine şahit olarak Gölcük’te yönetime geleceğimize olan inancımız tamdır. Bu yürüyüşün sonucu iktidardır” dedi.

 

Gölcük halkının yaşam standardının arttırılmasını istiyoruz

Son gündemi ise Gölcük Belediyesinin yatırımları konusunda şu açıklamayı yapan başkan Aynacı; “ Son günlerde kamuoyunu meşgul eden, Gölcük Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında yaşandığı düşünülen sorunlarla ilgili olarak, İYİ Parti’mizin düşüncesi, siyasi partilerin iç meselesine karışmamaktır. Bizim İYİ Parti olarak tek düşündüğümüz, Gölcük halkının yaşam standardının arttırılması, ilçemiz adına faydalı olabilecek hizmet ve yatırımların Gölcük’e getirilmesidir. Eğer bu hizmetler gelmiyorsa, bunların sorumlusu Gölcük Belediyesi veya Büyükşehir Belediyesi ise bunun hesabını sandıkta sorulacaktır.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.