AYNACI ''ASKIDA SİYASET MUCİTLERİ''

Asayiş 20.10.2020 - 15:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''ASKIDA SİYASET MUCİTLERİ''

İYİ Parti İlöe Başkanı İsmail Aynacı MHP’nin başlattığı askıda ekmek projesini eleştirdi. Başkan Aynacı ““Gördük ki İktidarın küçük ortağı çeşitli teşkilatları vasıtasıyla "askıda ekmek" uygulaması başlatmış siyasi olarak hiçbir sorumluluk üstlenmeden iktidara koşulsuz destek vermenin yani "askıda siyasetin" mucitleri için bu kampanya gayet uygun olmuştur” dedi.

ASKIDA SİYASET MUCİTLERİ Başkan Aynacı “Gördük ki İktidarın küçük ortağı çeşitli teşkilatları vasıtasıyla "askıda ekmek" uygulaması başlatmış siyasi olarak hiçbir sorumluluk üstlenmeden iktidara koşulsuz destek vermenin yani "askıda siyasetin" mucitleri için bu kampanya gayet uygun olmuştur. Hem ekonomi uçuyor deyip, hem de askıda ekmek kampanyası başlatıyorsanız, biriniz yalan söylüyor demektir. Ya “uçuyoruz” diyen yalan söylüyor, ya da “sabır” diyen yalan söylüyor. Ya “Bu Damat Bakan çok iyi, onunla gurur duyuyoruz.” diyen yalan söylüyor, ya da “Askıda ekmek kampanyası başlatıyoruz.” diyen yalan söylüyor. Ne var ki, yalanlar artık dikiş tutmuyor, milletimiz o yalanı, bizzat yaşayarak görüyor…Biz milletimize askıda ekmeği değil cebinde değerli Türk lirasını layık görürüz Cumhur İttifakı ile aramızdaki fark budur”dedi. CEVAP VERECEK PAZARCILAR ODASI Başkan Aynacı “ Yaklaşık 1 yıldır her meclis toplantısında da gündemimizde olan bir konu da Değirmendere katlı otopark ve Pazar yeridir.  Çevre ve  Şehircilik Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na verdiğimiz soru önergesine cevap olarak “10.308,000 tl ye ihaleyi kazanan Gül A.Ş yüzde 7,76 oranında iş artışı ile 11.108.649,41  liraya işi tamalamış.  Ek işlerle beraber yaklaşık 12 Milyon liraya mal ettiğimiz bu bina da henüz işin ihale yapılmadan Pazarcılar Odası ve orada tezgah açan esnaflar ile müşterek toplantılar yapılmış. Yapının mimarisinde bir hesap hatası bulunmadığı, şu anda Cumartesi Pazarında tezgah açan tüm pazarcı esnafının belirtilen pazara sığdığı, yapıdaki eğimin , şu anda kurulan Pazar yerinden az olduğu, Söz konusu binanın Pazar yeri olarak kullanılması için Oda ve Esnaf ile görüşme ve hazırlıkların devam ettiği. “ cevabı verilmiştir. Şimdi konunun muhattabı Pazarcılar Odası Başkanıdır. kendisinin bu konuda acil bir açıklama yapması gerekmektedir. 12 milyon harcanan bu bina size sorularak yapılmış uygunluk kararı verip protokol imzaladınız mı? Eğer bu sözü vermiş iseniz neden bu alan Pazar yeri olarak kullanılmıyor? Odanıza kayıtlı pazarcılar ile bu konu için ne karar aldınız ? Yaklaşık 1 yıldır gündemde olan bu konu için neden sessiz kalıyorsunuz ? Saygılarımla” dedi
İYİ Parti İlöe Başkanı İsmail Aynacı MHP’nin başlattığı askıda ekmek projesini eleştirdi. Başkan Aynacı ““Gördük ki İktidarın küçük ortağı çeşitli teşkilatları vasıtasıyla "askıda ekmek" uygulaması başlatmış siyasi olarak hiçbir sorumluluk üstlenmeden iktidara koşulsuz destek vermenin yani "askıda siyasetin" mucitleri için bu kampanya gayet uygun olmuştur” dedi.

ASKIDA SİYASET MUCİTLERİ
Başkan Aynacı “Gördük ki İktidarın küçük ortağı çeşitli teşkilatları vasıtasıyla "askıda ekmek" uygulaması başlatmış siyasi olarak hiçbir sorumluluk üstlenmeden iktidara koşulsuz destek vermenin yani "askıda siyasetin" mucitleri için bu kampanya gayet uygun olmuştur. Hem ekonomi uçuyor deyip, hem de askıda ekmek kampanyası başlatıyorsanız, biriniz yalan söylüyor demektir. Ya “uçuyoruz” diyen yalan söylüyor, ya da “sabır” diyen yalan söylüyor. Ya “Bu Damat Bakan çok iyi, onunla gurur duyuyoruz.” diyen yalan söylüyor, ya da “Askıda ekmek kampanyası başlatıyoruz.” diyen yalan söylüyor. Ne var ki, yalanlar artık dikiş tutmuyor, milletimiz o yalanı, bizzat yaşayarak görüyor…Biz milletimize askıda ekmeği değil cebinde değerli Türk lirasını layık görürüz Cumhur İttifakı ile aramızdaki fark budur”dedi.

CEVAP VERECEK PAZARCILAR ODASI
Başkan Aynacı “ Yaklaşık 1 yıldır her meclis toplantısında da gündemimizde olan bir konu da Değirmendere katlı otopark ve Pazar yeridir.  Çevre ve  Şehircilik Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na verdiğimiz soru önergesine cevap olarak “10.308,000 tl ye ihaleyi kazanan Gül A.Ş yüzde 7,76 oranında iş artışı ile 11.108.649,41  liraya işi tamalamış.  Ek işlerle beraber yaklaşık 12 Milyon liraya mal ettiğimiz bu bina da henüz işin ihale yapılmadan Pazarcılar Odası ve orada tezgah açan esnaflar ile müşterek toplantılar yapılmış. Yapının mimarisinde bir hesap hatası bulunmadığı, şu anda Cumartesi Pazarında tezgah açan tüm pazarcı esnafının belirtilen pazara sığdığı, yapıdaki eğimin , şu anda kurulan Pazar yerinden az olduğu, Söz konusu binanın Pazar yeri olarak kullanılması için Oda ve Esnaf ile görüşme ve hazırlıkların devam ettiği. “ cevabı verilmiştir. Şimdi konunun muhattabı Pazarcılar Odası Başkanıdır. kendisinin bu konuda acil bir açıklama yapması gerekmektedir. 12 milyon harcanan bu bina size sorularak yapılmış uygunluk kararı verip protokol imzaladınız mı? Eğer bu sözü vermiş iseniz neden bu alan Pazar yeri olarak kullanılmıyor? Odanıza kayıtlı pazarcılar ile bu konu için ne karar aldınız ? Yaklaşık 1 yıldır gündemde olan bu konu için neden sessiz kalıyorsunuz ? Saygılarımla” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.