LASTİK İŞ

AYNACI ''CHP İLE İTTİFAK BİZE ZARAR VERDİ''

Asayiş 13.07.2018 - 12:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''CHP İLE İTTİFAK BİZE ZARAR VERDİ''

24 Haziran seçimlerinde henüz 8 aylık bir parti olmasına rağmen 3’üncü parti olarak çıkan ve kendi adına büyük bir başarıya imza atan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı ve yönetimi, 24 Haziran seçimleri öncesinde, yerel basın mensuplarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

BASINA TEŞEKKÜR İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri Çetin Kocatürk ve Emrah Salbacak, 24 Haziran seçimleri öncesinde, büyük bir özveri ve önyargısız bir şekilde gece gündüz görev yapan, Gölcük’teki yerel gazetelerde çalışan yerel basın mensuplarına, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Saral Otel’de gerçekleşen buluşmada, Başkan Aynacı, “Öncelikle hepinize partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Önyargısız ve objektif bir şekilde, seçim çalışmalarımıza gösterdiğiniz ilgiye ve gazetelerinizde yer verdiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizde İYİ Parti olarak, sizlerin bu özverili çalışmalarınıza bu şekilde teşekkür etmek istedik. Bundan sonra yine beraber olacağız ve beraber çalışacağız. Önümüzde yerel seçim var. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum” dedi.  CHP İLE İTTİFAK BİZE ZARAR VERDİ Başkan Aynacı, Saral Otel’de düzenlediği toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere değinerek şunları söyledi: “Yukarıda ifade ettiğim gibi, 8 aylık bir parti olmamıza rağmen, 24 Haziran seçimlerinde Gölcük’ten 13 Bin oy almamız bizim için çok önemli. Ama Millet İttifakı’nın ve özellikle CHP ile ittifak yapmamız bize çok büyük zarar verdi. Çünkü bir çok insan CHP ile ittifak yaptığımız için bize oy vermedi. Ama her türlü olumsuzluğa rağmen, 13 bin oy alarak varlığımız ispat ettik. Şimdi önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde güçlü bir aday ile seçimleri kazanmak istiyoruz. Çünkü artık Gölcük daha iyi yönetilmeli. Bana göre Donanma Kenti Çağdaş Kent Gölcük’ün, Anadolu’nun en ücra köşesindeki ilçeden bir farkı yok. Oysa bizim farklılığımız olmalı. Gölcük ve Gölcük halkı daha iyi yaşamayı hakediyor. İnşallah bugünden itibaren yerel seçim startını vermiş bulunuyoruz.”   İYİ PARTİ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı, açıklamasının son bölümünde parti yönetiminde yapılan değişiklikleri kamuoyu ile paylaştı. İYİ Parti’den yapılan görev değişikliklerinin ardından, yeni görevlendirmeler şu isimlerden oluştu: Çetin Kocatürk, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Emrah Salbacak, Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı, Esra Giden Yılmaz, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hilal Sara, AR-GE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yunus Çolak Muhasip.
24 Haziran seçimlerinde henüz 8 aylık bir parti olmasına rağmen 3’üncü parti olarak çıkan ve kendi adına büyük bir başarıya imza atan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı ve yönetimi, 24 Haziran seçimleri öncesinde, yerel basın mensuplarına kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

BASINA TEŞEKKÜR

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri Çetin Kocatürk ve Emrah Salbacak, 24 Haziran seçimleri öncesinde, büyük bir özveri ve önyargısız bir şekilde gece gündüz görev yapan, Gölcük’teki yerel gazetelerde çalışan yerel basın mensuplarına, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Saral Otel’de gerçekleşen buluşmada, Başkan Aynacı, “Öncelikle hepinize partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Önyargısız ve objektif bir şekilde, seçim çalışmalarımıza gösterdiğiniz ilgiye ve gazetelerinizde yer verdiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizde İYİ Parti olarak, sizlerin bu özverili çalışmalarınıza bu şekilde teşekkür etmek istedik. Bundan sonra yine beraber olacağız ve beraber çalışacağız. Önümüzde yerel seçim var. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum” dedi. 

CHP İLE İTTİFAK BİZE ZARAR VERDİ

Başkan Aynacı, Saral Otel’de düzenlediği toplantıda, yaklaşan yerel seçimlere değinerek şunları söyledi: “Yukarıda ifade ettiğim gibi, 8 aylık bir parti olmamıza rağmen, 24 Haziran seçimlerinde Gölcük’ten 13 Bin oy almamız bizim için çok önemli. Ama Millet İttifakı’nın ve özellikle CHP ile ittifak yapmamız bize çok büyük zarar verdi. Çünkü bir çok insan CHP ile ittifak yaptığımız için bize oy vermedi. Ama her türlü olumsuzluğa rağmen, 13 bin oy alarak varlığımız ispat ettik. Şimdi önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde güçlü bir aday ile seçimleri kazanmak istiyoruz. Çünkü artık Gölcük daha iyi yönetilmeli. Bana göre Donanma Kenti Çağdaş Kent Gölcük’ün, Anadolu’nun en ücra köşesindeki ilçeden bir farkı yok. Oysa bizim farklılığımız olmalı. Gölcük ve Gölcük halkı daha iyi yaşamayı hakediyor. İnşallah bugünden itibaren yerel seçim startını vermiş bulunuyoruz.”

 

İYİ PARTİ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı, açıklamasının son bölümünde parti yönetiminde yapılan değişiklikleri kamuoyu ile paylaştı. İYİ Parti’den yapılan görev değişikliklerinin ardından, yeni görevlendirmeler şu isimlerden oluştu: Çetin Kocatürk, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Emrah Salbacak, Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı, Esra Giden Yılmaz, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hilal Sara, AR-GE’den Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yunus Çolak Muhasip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.