LASTİK İŞ

AYNACI ''ÇOK ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİK''

Asayiş 05.03.2020 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''ÇOK ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİK''

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Şubat 2020’de gerçekleştirilen kongrenin ardından ilk kez, yeni yönetim olarak haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Aynacı, “İYİ Parti Türkiye’de bir umuttan doğdu. Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir. Yeni seçilen yönetim kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımızın cesaretini örnek alarak bizler de bu amaçla çok önemli bir görev üstlendik. ” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Şubat 2020’de gerçekleştirilen kongrenin ardından ilk kez, yeni yönetim olarak haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Uslu ve parti yönetimi hazır bulundu.  KONGREYE KATILANLARA TEŞEKKÜR İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı, “23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 2. olağan kongremizde 32 asil, 32 yedek yöneticimizi ve 62 il delegemizi seçime gitmek yoluyla seçmiş bulunuyoruz. Seçilen bütün arkadaşlarımı kutluyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca kongremize katılarak bizlere destek olan ilçe delegelerimize, parti üyelerimize ve kongreye katılan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi, İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, İYİ Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yönetimi, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin başkan ve yöneticilerine, mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. BAŞIMIZ SAĞOLSUN Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Güven alarak seçilmiş olmaktan dolayı bir gurur yaşarken son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı da üzüntülü ve kederliyiz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine de başsağlığı diliyorum. Türk yurdunun başı sağ olsun. Son günlerde İYİ Partili arkadaşlarımıza ve Milletvekillerimize yapılan saldırıları da kınıyoruz. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e karşı mecliste bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırının gazi mecliste olması da ayrıca gazi meclise karşı bir saldırı olarak görülmelidir. Bu saldırı girişiminde bulunan kişiler ve onlara referans olarak meclise girmelerini sağlayanlar hakkında, derhal kanuni işlemlerin yapılarak tekrar böyle bir saldırının oluşumunu önlemek adına daha ciddi önlemlerin alınmasını bekliyoruz” dedi. ‘ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİK’ Başkan Aynacı, konuşmasının devamında, “İYİ Parti Türkiye’de bir umuttan doğdu. Çaresizlik içinde olan vatandaşlarımız, cesur yürekli bir kadının arkasından giderek ülkesi ve geleceği adına çözüme ortak olmak istemişlerdir. Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir. Yeni seçilen yönetim kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımızın cesaretini örnek alarak bizler de bu amaçla çok önemli bir görev üstlendik. Hep birlikte çok çalışacağız ve başaracağız, başaracağız, başaracağız” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Şubat 2020’de gerçekleştirilen kongrenin ardından ilk kez, yeni yönetim olarak haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Aynacı, “İYİ Parti Türkiye’de bir umuttan doğdu. Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir. Yeni seçilen yönetim kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımızın cesaretini örnek alarak bizler de bu amaçla çok önemli bir görev üstlendik. ” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Şubat 2020’de gerçekleştirilen kongrenin ardından ilk kez, yeni yönetim olarak haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıda İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Uslu ve parti yönetimi hazır bulundu. 

KONGREYE KATILANLARA TEŞEKKÜR
İYİ Parti İlçe Başkanı Aynacı, “23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 2. olağan kongremizde 32 asil, 32 yedek yöneticimizi ve 62 il delegemizi seçime gitmek yoluyla seçmiş bulunuyoruz. Seçilen bütün arkadaşlarımı kutluyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca kongremize katılarak bizlere destek olan ilçe delegelerimize, parti üyelerimize ve kongreye katılan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi, İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge ve yönetimi, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, İYİ Parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yönetimi, sivil toplum kuruluşları ve derneklerin başkan ve yöneticilerine, mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Güven alarak seçilmiş olmaktan dolayı bir gurur yaşarken son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı da üzüntülü ve kederliyiz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine de başsağlığı diliyorum. Türk yurdunun başı sağ olsun. Son günlerde İYİ Partili arkadaşlarımıza ve Milletvekillerimize yapılan saldırıları da kınıyoruz. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’e karşı mecliste bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırının gazi mecliste olması da ayrıca gazi meclise karşı bir saldırı olarak görülmelidir. Bu saldırı girişiminde bulunan kişiler ve onlara referans olarak meclise girmelerini sağlayanlar hakkında, derhal kanuni işlemlerin yapılarak tekrar böyle bir saldırının oluşumunu önlemek adına daha ciddi önlemlerin alınmasını bekliyoruz” dedi.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİK’
Başkan Aynacı, konuşmasının devamında, “İYİ Parti Türkiye’de bir umuttan doğdu. Çaresizlik içinde olan vatandaşlarımız, cesur yürekli bir kadının arkasından giderek ülkesi ve geleceği adına çözüme ortak olmak istemişlerdir. Ülkemizde insanımıza bu umut ışığını yakan liderin adı Meral Akşener’dir. Yeni seçilen yönetim kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımızın cesaretini örnek alarak bizler de bu amaçla çok önemli bir görev üstlendik. Hep birlikte çok çalışacağız ve başaracağız, başaracağız, başaracağız” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.