LASTİK İŞ
ismail

AYNACI’DAN MİTİNGE DAVET

Asayiş 20.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI’DAN MİTİNGE DAVET

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçim gündemini değerlendirdi. Başkan Aynacı, 21 Mart’ta ilimize gelecek olan Genel Başkanlar Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak mitingine tüm Gölcük halkını davet etti.

1 NİSAN’DAN SONRA TÜRKİYE İYİ OLACAK İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Sabah namazıyla başlıyoruz çalışmalarımıza. Gece 12.30 da eve gidiyoruz. Sokakta inanılmaz intiba var.  Ben artık 4-5 bin fark olacağını düşünüyorum. 1 Nisan’dan sonra her şey iyi olacak”dedi. TERÖRÜ KINIYORUZ Yeni Zelanda da Müslümanlara yönelik yapılan hain terör saldırısını ve Avrupa’da yükselen İslamofobiyi  de kınıyoruz. Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın. LİDERLER NE DİYOR GÖRSÜNLER Aynacı, “Genel başkanımız Meral Akşener ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ortak miting yapma kararı aldı. 21 Mart 2019 Perşembe saat 14.00’de İzmit Eski Perşembe Pazarı alanında ortak mitingimiz gerçekleşecek. Nevruz bayramına gelmiş olması hasebiyle çifte bayram havasında geçeceğini düşünüyorum. Burada partililerimizin yanı sıra partililerimiz dışındakileri davet ediyoruz. Sürekli hakarete maruz kalan liderlerin dinlenilmesi çok önemli. Gelsinler liderler ne diyor dinlesinler, kendileri karar versinler. Tüm Gölcük halkımızı mitingimize davet ediyoruz.’ Aynacı, son olarak, ‘Yerel seçim çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Tam vaktinde başlayarak çalışmalarımıza insanlara yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. İsmet İşeri başkanlığında Gölcük’e Hizmet ateşiyle yanıp tutuşan  bir ekibimiz var. Bunu tüm halkımıza anlatmak hedefindeyiz. 1 Nisan’dan sonra Türkiye İYİ olacak” diyerek açıklamalarını bitirdi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yerel seçim gündemini değerlendirdi. Başkan Aynacı, 21 Mart’ta ilimize gelecek olan Genel Başkanlar Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak mitingine tüm Gölcük halkını davet etti.

1 NİSAN’DAN SONRA TÜRKİYE İYİ OLACAK
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Sabah namazıyla başlıyoruz çalışmalarımıza. Gece 12.30 da eve gidiyoruz. Sokakta inanılmaz intiba var.  Ben artık 4-5 bin fark olacağını düşünüyorum. 1 Nisan’dan sonra her şey iyi olacak”dedi.
TERÖRÜ KINIYORUZ
Yeni Zelanda da Müslümanlara yönelik yapılan hain terör saldırısını ve Avrupa’da yükselen İslamofobiyi  de kınıyoruz. Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acı olaylar yaşatmasın.
LİDERLER NE DİYOR GÖRSÜNLER
Aynacı, “Genel başkanımız Meral Akşener ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ortak miting yapma kararı aldı. 21 Mart 2019 Perşembe saat 14.00’de İzmit Eski Perşembe Pazarı alanında ortak mitingimiz gerçekleşecek. Nevruz bayramına gelmiş olması hasebiyle çifte bayram havasında geçeceğini düşünüyorum. Burada partililerimizin yanı sıra partililerimiz dışındakileri davet ediyoruz. Sürekli hakarete maruz kalan liderlerin dinlenilmesi çok önemli. Gelsinler liderler ne diyor dinlesinler, kendileri karar versinler. Tüm Gölcük halkımızı mitingimize davet ediyoruz.’

Aynacı, son olarak, ‘Yerel seçim çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Tam vaktinde başlayarak çalışmalarımıza insanlara yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. İsmet İşeri başkanlığında Gölcük’e Hizmet ateşiyle yanıp tutuşan  bir ekibimiz var. Bunu tüm halkımıza anlatmak hedefindeyiz. 1 Nisan’dan sonra Türkiye İYİ olacak” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.