LASTİK İŞ

AYNACI ''EVE DÖN ÇAĞRISINA ANLAM VEREMEDİK''

Asayiş 11.08.2020 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''EVE DÖN ÇAĞRISINA ANLAM VEREMEDİK''

İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi. Başkan Aynacı “Partimize yönelik açıklamalar kamuoyunun malumudur, öncelikle "Eve Dön" çağrısına bir anlam veremedik. Çünkü bizim hayalimizdeki ev 82 milyona çatı olacak bir evdir. Biz Türk Demokrasinin son çıkış yolu ve Türk milletinin son umudu olan İYİ Parti'yi evimiz olarak zaten inşa ettik"dedi.

EVE DÖN ÇAĞRISINA ANLAM VEREMEDİK Başkan Aynacı “Partimize yönelik açıklamalar kamuoyunun malumudur, öncelikle "Eve Dön" çağrısına bir anlam veremedik. Çünkü bizim hayalimizdeki ev 82 milyona çatı olacak bir evdir. Biz Türk Demokrasinin son çıkış yolu ve Türk milletinin son umudu olan İYİ Parti'yi evimiz olarak zaten inşa ettik. İstiklal Marşımızla, Türk bayrağımızla ve kurucu değerlerimizle sorunu olmayan herkese de evimizde yer vardır.  Ayrıca tarihi tersine akıtmak olanaklı mıdır soruyorum? AK Partideki arkadaşlarımız Saadet Partisi'ne, MHP ise terk ettiği Türk milliyetçiliği fikriyatına geri dönerse yepyeni şartlar oluşmuş olacaktır. Diğer bir çağrı da sayın Cumhurbaşkanın'dan "yerli ve milli İYİ Parti" olarak geldi. İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden beri geçirdiğimiz iki seçim döneminde de öyle suçlamalara ve öyle sataşmalara maruz kaldık ki adeta bu ülkenin evladı değiliz gibi hissettirildik, bizi bu ithamlarla kıran, yaralayan, küstüren Cumhur İttifakı seçmenleri her konudaki gibi bu konuda da kendi liderlerinin beyanlarını esas alacaklarsa başta genel başkanımız olmak üzere tüm İYİ Parti camiasından özür dilemek ve helallik almak borcu altındadırlar” dedi. EŞYANIN TABİATINA AYKIRI Başkan Aynacı “ Bizi eşyanın tabiatına aykırı şekilde terör örgütleriyle yan yana resmetme çabalarının nafile olduğu artık ortaya çıkmış bunu da herkes anlamıştır. İYİ Parti Kuvvayı Milliye ruhunun temsilcisi, Türk milletinin vicdanından doğmuş bir harekettir”şeklinde konuştu.  ÜYE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR Başkan Yanacı “Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Değirmendere sahilinde kurduğumuz standımızda, kısa süre içerisinde kendiliğinden gelerek altı vatandaşımız partimize üye olmuş, onlarca vatandaşımız da standımıza gelerek üye olamasalar da desteklerini belirtmişlerdir. Bu gördüğümüz ilgi ve destek, partimizin yükselişinin ve İYİ bir Türkiye'nin inşasının habercisidir. Üzerimizdeki sorumluluk her gün daha fazla artmaktadır” dedi.  EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİ GÖLCÜK’DE YAŞASIN aşkan Aynacı “Gölcük’ümüze dair meselelere gelecek olursak, İYİ Parti ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyelerimiz olarak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üç yıl önce bugün şehit düşen kahraman evladımız Eren Bülbül'ü ve astsubay Ferhat Gedik'i rahmetle ve saygıyla anıyoruz.  Bu doğrultuda Eren Bülbül'ün şehadete yürüyüşünün yıldönümünde isminin Gölcük'te yaşatılması için Donanma Mahallesi'nde yapılan üst geçide Eren Bülbül isminin verilmesine dair önergemizi Gölcük belediye meclisine sunduk.  Ayrıca Değirmendere'deki otopark sıkıntısının aşılması adına Belediye'nin herhangi bir çalışması olup olmadığını sorarak ve TOKİ Sivritepe Bölgesinde de bir kavşak ihtiyacı olduğunu Gölcük Belediye Meclisinin  gündemine getirdik”dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi. Başkan Aynacı “Partimize yönelik açıklamalar kamuoyunun malumudur, öncelikle "Eve Dön" çağrısına bir anlam veremedik. Çünkü bizim hayalimizdeki ev 82 milyona çatı olacak bir evdir. Biz Türk Demokrasinin son çıkış yolu ve Türk milletinin son umudu olan İYİ Parti'yi evimiz olarak zaten inşa ettik"dedi.

EVE DÖN ÇAĞRISINA ANLAM VEREMEDİK
Başkan Aynacı “Partimize yönelik açıklamalar kamuoyunun malumudur, öncelikle "Eve Dön" çağrısına bir anlam veremedik. Çünkü bizim hayalimizdeki ev 82 milyona çatı olacak bir evdir. Biz Türk Demokrasinin son çıkış yolu ve Türk milletinin son umudu olan İYİ Parti'yi evimiz olarak zaten inşa ettik. İstiklal Marşımızla, Türk bayrağımızla ve kurucu değerlerimizle sorunu olmayan herkese de evimizde yer vardır.  Ayrıca tarihi tersine akıtmak olanaklı mıdır soruyorum? AK Partideki arkadaşlarımız Saadet Partisi'ne, MHP ise terk ettiği Türk milliyetçiliği fikriyatına geri dönerse yepyeni şartlar oluşmuş olacaktır. Diğer bir çağrı da sayın Cumhurbaşkanın'dan "yerli ve milli İYİ Parti" olarak geldi. İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden beri geçirdiğimiz iki seçim döneminde de öyle suçlamalara ve öyle sataşmalara maruz kaldık ki adeta bu ülkenin evladı değiliz gibi hissettirildik, bizi bu ithamlarla kıran, yaralayan, küstüren Cumhur İttifakı seçmenleri her konudaki gibi bu konuda da kendi liderlerinin beyanlarını esas alacaklarsa başta genel başkanımız olmak üzere tüm İYİ Parti camiasından özür dilemek ve helallik almak borcu altındadırlar” dedi.

EŞYANIN TABİATINA AYKIRI
Başkan Aynacı “ Bizi eşyanın tabiatına aykırı şekilde terör örgütleriyle yan yana resmetme çabalarının nafile olduğu artık ortaya çıkmış bunu da herkes anlamıştır. İYİ Parti Kuvvayı Milliye ruhunun temsilcisi, Türk milletinin vicdanından doğmuş bir harekettir”şeklinde konuştu. 

ÜYE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Başkan Yanacı “Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Değirmendere sahilinde kurduğumuz standımızda, kısa süre içerisinde kendiliğinden gelerek altı vatandaşımız partimize üye olmuş, onlarca vatandaşımız da standımıza gelerek üye olamasalar da desteklerini belirtmişlerdir. Bu gördüğümüz ilgi ve destek, partimizin yükselişinin ve İYİ bir Türkiye'nin inşasının habercisidir. Üzerimizdeki sorumluluk her gün daha fazla artmaktadır” dedi. 

EREN BÜLBÜL’ÜN İSMİ GÖLCÜK’DE YAŞASIN
aşkan Aynacı “Gölcük’ümüze dair meselelere gelecek olursak, İYİ Parti ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyelerimiz olarak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üç yıl önce bugün şehit düşen kahraman evladımız Eren Bülbül'ü ve astsubay Ferhat Gedik'i rahmetle ve saygıyla anıyoruz.  Bu doğrultuda Eren Bülbül'ün şehadete yürüyüşünün yıldönümünde isminin Gölcük'te yaşatılması için Donanma Mahallesi'nde yapılan üst geçide Eren Bülbül isminin verilmesine dair önergemizi Gölcük belediye meclisine sunduk.  Ayrıca Değirmendere'deki otopark sıkıntısının aşılması adına Belediye'nin herhangi bir çalışması olup olmadığını sorarak ve TOKİ Sivritepe Bölgesinde de bir kavşak ihtiyacı olduğunu Gölcük Belediye Meclisinin  gündemine getirdik”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.