AYNACI ''FAKÜLTE GÖLCÜK’ÜN İHTİYACIDIR''

Asayiş 11.09.2019 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''FAKÜLTE GÖLCÜK’ÜN İHTİYACIDIR''

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde hayata geçirilmesi muhtemel projeler hakkında fikirlerini ifade etti. Başkan Aynacı, “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir” dedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde hayata geçirilmesi muhtemel projeler hakkında fikirlerini ifade etti. Başkan Aynacı,  “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir” dedi. Başkan Aynacı, olası ilçe yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada “Projeler, Gölcük’e vizyon katmalı” dedi.  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde yapılması muhtemel bazı projeler hakkında, parti binasında açıklama yaptı. Başkan Aynacı,  “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar olan bölgede fakültenin herhangi bir yere konulması, ilçemize ayrı bir güzellik sağlayacaktır” dedi. ‘ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ’ Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Fakülte için en uygun yer Ulaşlı’da da olur, Yazlık’ta da olur. İhsaniye’de de güzel yerler var. Sadece Gölcük’te yapılması gibi bir zorunluluk olduğunu pek de düşünmüyorum. Fakülte konusunun seçimin ardından çokça dillendirilmesi ve zaman içinde unutulmasını istemiyoruz. Siyasi bir parti olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bakanlıksa biz de yazalım, Meclisse biz de önerge verelim. Bu konuda bir gelişme olursa bizle de paylaşılmasını, bilgilendirilmeyi istiyoruz” dedi. ‘MEZBAHA ALANI, OTOGAR İÇİN OLDUKÇA UYGUN’ Son olarak otogar konusunda düşüncelerini ifade eden Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak yerel seçimde oluşturduğumuz çalışmalar anlamında, mezbahanın olduğu bölgeyi otogar olarak belirlemiştik. Bu önerimizi seçimden sonra Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de iletmiştik. Bunun gibi diğer projelerimizi de kendisiyle paylaşmak isteriz. Mezbahanın bulunduğu alan, otogar için oldukça uygun. Mezbaha, bulunduğu yere artık uygun değil. Şu anki mevcut otogarımızın Gölcük’e yakışmayan bir görüntüde olması da düşünüldüğü zaman bu konuda yapılacak bir çalışma, şehrimizin vizyonunu da geliştirecektir” dedi
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde hayata geçirilmesi muhtemel projeler hakkında fikirlerini ifade etti. Başkan Aynacı, “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir” dedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde hayata geçirilmesi muhtemel projeler hakkında fikirlerini ifade etti. Başkan Aynacı,  “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir” dedi.

Başkan Aynacı, olası ilçe yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada “Projeler, Gölcük’e vizyon katmalı” dedi. 
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçemizde yapılması muhtemel bazı projeler hakkında, parti binasında açıklama yaptı. Başkan Aynacı,  “Fakülte Gölcük’ün kesinlikle ihtiyacıdır. Şehrimizin yapısı, nüfusu, ticaret hacmi düşünüldüğü zaman fakülte Gölcük için gerçekten farz. Fakülte kaçınılmaz bir ihtiyaç. Gölcük’ün büyüklüğü düşünüldüğünde, bunu yapacak birçok yer bulunabilir. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar olan bölgede fakültenin herhangi bir yere konulması, ilçemize ayrı bir güzellik sağlayacaktır” dedi.

‘ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ’
Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Fakülte için en uygun yer Ulaşlı’da da olur, Yazlık’ta da olur. İhsaniye’de de güzel yerler var. Sadece Gölcük’te yapılması gibi bir zorunluluk olduğunu pek de düşünmüyorum. Fakülte konusunun seçimin ardından çokça dillendirilmesi ve zaman içinde unutulmasını istemiyoruz. Siyasi bir parti olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bakanlıksa biz de yazalım, Meclisse biz de önerge verelim. Bu konuda bir gelişme olursa bizle de paylaşılmasını, bilgilendirilmeyi istiyoruz” dedi.

‘MEZBAHA ALANI, OTOGAR İÇİN OLDUKÇA UYGUN’
Son olarak otogar konusunda düşüncelerini ifade eden Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak yerel seçimde oluşturduğumuz çalışmalar anlamında, mezbahanın olduğu bölgeyi otogar olarak belirlemiştik. Bu önerimizi seçimden sonra Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de iletmiştik. Bunun gibi diğer projelerimizi de kendisiyle paylaşmak isteriz. Mezbahanın bulunduğu alan, otogar için oldukça uygun. Mezbaha, bulunduğu yere artık uygun değil. Şu anki mevcut otogarımızın Gölcük’e yakışmayan bir görüntüde olması da düşünüldüğü zaman bu konuda yapılacak bir çalışma, şehrimizin vizyonunu da geliştirecektir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.