AYNACI ''İYİ PARTİ CHP OMUZ OMUZA ÇALIŞACAK''

Asayiş 12.02.2019 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''İYİ PARTİ CHP OMUZ OMUZA ÇALIŞACAK''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Parti binasında basın açıklaması yaptı. Aynacı “İyi Parti ve CHP Gölcük'te tüm teşkilat ve örgütle omuz omuza, çalışıp seçimleri alacağız. İsmet İşeri beyefendi yaşantısıyla, duruşuyla İYİ Parti’ye uzak isim değil. Kendisi Gölcük’te çok sevilen biri. 31 Mart Yerel Seçimlerini Allah’ın izniyle Millet ittifakı kazanacak. Projelerimizi kesinlikle kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.

Başkan Aynacı “Öncelikle İstanbul Çekmeköy de yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.  İNSANLARI KANDIRIYORLAR Ülke gündemini değerlendiren İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Türkiye'nin gündemi belli. İnsanların sıkıntısı var. Bir de bu sıkıntıların üzerine kazaların yaşanması bizleri çok üzüyor. Ülkemizde enflasyonun ne hale geldiği ortada. Bu tüketim bazlı bir enflasyon değil. Ülkemizde üretim olmalı fakat ne yazık ki istediğimiz ürünleri üretemiyoruz. Kendilerince tanzim pazarları kurmuşlar. Kendi insanları. Buralarda ürünleri cüzi fiyata satıp kandırıyorlar. Halkımız bunlara inanmaz. Ağlayacağımız yerine gülüyoruz”dedi. GEÇMİŞTE Kİ KUYRUKLARIN NEDENİNİ ANLATSINLAR Başkan Aynacı “Geçmişte yağ gaz şeker bulunamamanın acısını biliyoruz. Konuşmalarda geçmişe atıfta bulunmak gerçekleri saklamaz. O dönemde Kıbrıs’ vatan yapmışız. Ben o dönemde girilen kuyruklara asla incinmiyorum. Gurur duyuyorum. Günümüzde ülkemizi ne hale getirdikleri ortada. Şimdi inananları sıralara sokuyorlar. İnsanları bedavacılığa alıştırır oy kalmanın peşindeler. Bizi ve halkımızı kandıramazlar”şeklinde konuştu.  OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ Son olarak yerel gündemi değerlendiren Başkan Aynacı,  ‘’Yerel gündeme değinmek gerekirse; biliyorsunuz ki CHP ile işbirliği anlaşma yaptık. Seçimlere tek liste gireceğiz. Beraber girme kararı aldık. Bu gün bir görüşmemiz olacak. Sıralamalar o görüşmemizde belli olacak. Şablon  ve sayı konusunda anlaşma tamam. Sadece sıralamalar da anlaşma sağlayacağız. Genel olarak anlaşma yaptık küçük konular aşılacak. Bundan sonra ortak çalışmalar yapacağız. Ortak seçim bürosu ve ortak SKM oluşturacağız. İyi Parti ve CHP Gölcük'te tüm teşkilat ve örgütle omuz omuza, çalışıp seçimleri alacağız. İsmet İşeri beyefendi yaşantısıyla, duruşuyla İYİ Parti’ye uzak isim değil. Kendisi Gölcük’te çok sevilen biri. 31 Mart Yerel Seçimlerini Allah’ın izniyle Millet ittifakı kazanacak. Projelerimizi kesinlikle kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Parti binasında basın açıklaması yaptı. Aynacı “İyi Parti ve CHP Gölcük'te tüm teşkilat ve örgütle omuz omuza, çalışıp seçimleri alacağız. İsmet İşeri beyefendi yaşantısıyla, duruşuyla İYİ Parti’ye uzak isim değil. Kendisi Gölcük’te çok sevilen biri. 31 Mart Yerel Seçimlerini Allah’ın izniyle Millet ittifakı kazanacak. Projelerimizi kesinlikle kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.

Başkan Aynacı “Öncelikle İstanbul Çekmeköy de yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi. 

İNSANLARI KANDIRIYORLAR
Ülke gündemini değerlendiren İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Türkiye'nin gündemi belli. İnsanların sıkıntısı var. Bir de bu sıkıntıların üzerine kazaların yaşanması bizleri çok üzüyor. Ülkemizde enflasyonun ne hale geldiği ortada. Bu tüketim bazlı bir enflasyon değil. Ülkemizde üretim olmalı fakat ne yazık ki istediğimiz ürünleri üretemiyoruz. Kendilerince tanzim pazarları kurmuşlar. Kendi insanları. Buralarda ürünleri cüzi fiyata satıp kandırıyorlar. Halkımız bunlara inanmaz. Ağlayacağımız yerine gülüyoruz”dedi.

GEÇMİŞTE Kİ KUYRUKLARIN NEDENİNİ ANLATSINLAR
Başkan Aynacı “Geçmişte yağ gaz şeker bulunamamanın acısını biliyoruz. Konuşmalarda geçmişe atıfta bulunmak gerçekleri saklamaz. O dönemde Kıbrıs’ vatan yapmışız. Ben o dönemde girilen kuyruklara asla incinmiyorum. Gurur duyuyorum. Günümüzde ülkemizi ne hale getirdikleri ortada. Şimdi inananları sıralara sokuyorlar. İnsanları bedavacılığa alıştırır oy kalmanın peşindeler. Bizi ve halkımızı kandıramazlar”şeklinde konuştu. 

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Son olarak yerel gündemi değerlendiren Başkan Aynacı,  ‘’Yerel gündeme değinmek gerekirse; biliyorsunuz ki CHP ile işbirliği anlaşma yaptık. Seçimlere tek liste gireceğiz. Beraber girme kararı aldık. Bu gün bir görüşmemiz olacak. Sıralamalar o görüşmemizde belli olacak. Şablon  ve sayı konusunda anlaşma tamam. Sadece sıralamalar da anlaşma sağlayacağız. Genel olarak anlaşma yaptık küçük konular aşılacak. Bundan sonra ortak çalışmalar yapacağız. Ortak seçim bürosu ve ortak SKM oluşturacağız. İyi Parti ve CHP Gölcük'te tüm teşkilat ve örgütle omuz omuza, çalışıp seçimleri alacağız. İsmet İşeri beyefendi yaşantısıyla, duruşuyla İYİ Parti’ye uzak isim değil. Kendisi Gölcük’te çok sevilen biri. 31 Mart Yerel Seçimlerini Allah’ın izniyle Millet ittifakı kazanacak. Projelerimizi kesinlikle kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.