LASTİK İŞ

AYNACI “İYİ PARTİ GÖLCÜK’DE ÜÇÜNCÜ PARTİ OLMUŞTUR”

Asayiş 28.06.2018 - 17:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI “İYİ PARTİ GÖLCÜK’DE ÜÇÜNCÜ PARTİ OLMUŞTUR”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı 24 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Aynacı “Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında 12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı 24 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Aynacı “Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında  12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir” dedi. ÜLKEMİZE NEFES ALDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK Başkan Aynacı “Bildiğiniz gibi, biz İYİ Parti olarak 8 ay önce Türkiye'ye huzuru getirmek, gerginliği azaltmak, devletle insan arasında oluşan uçurumu gidermek ve ülkemize nefes aldırmak için yola çıktık. Çünkü Türkiye'nin demokrasi ve hukuk, ekonomi, dış politika, eğitim, güvenlik gibi pek çok sahada derin bir kriz içerisinde olduğuna, üretim toplumu olması gerekirken tüketim odaklı bir topluma dönüştüğümüze, bunun ülkeyi getirdiği noktayı, milletimizin yoksullaşmasını, toplumsal çürümenin boyutlarını görerek yeni bir bakış açısıyla tüm bu meselelerin çözülebileceğine inandık. Bugün de aynı inancı taşımaktayız. Milletimizin büyük çoğunluğunun, bu inanç ve düşüncemizde haklılığımızın farkında olduğunu da biliyoruz”şeklinde konuştu. ÜÇÜNCÜ PARTİ OLDUK Başka Aynacı “Bu inançla Gölcükte bu davaya inanmış arkadaşımızla çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında  12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir”dedi. İLÇEMİZİN KAYBI Başkan Aynacı “Baskın seçim adına Gölcük ilçemiz yıllar sonra ilk defa temsil makamında ikinci sırada bir milletvekili adayı olan sayın Ali Türkşen bey ile sahada çalıştık.22 yıl sonra Gölcük mecliste temsil edilecek noktaya gelmişti. Fakat yaptığımız çalışmalara rağmen gölcük halkı kendi çocuğunu meclise yollamak yerine ihtiyacı olduğunda belki günlerce ulaşamayacağı tanımadığı ilçemiz dışından insanları meclise göndermiştir. Bana göre buda ilçemizin bir kaybıdır. SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN Başkan Aynacı “İYİ Parti, 24 Haziran seçim sürecini anlamlandıran partidir. Türkiye'yi yükseltme yolunda, bu anlamlandırmayı parlamento çalışmalarımıza da taşıyacağımız, milletimiz adına daha azimle çalışacağımız kesindir. Artık, TBMM'nde milletvekillerimiz var. Grubumuzla birlikte, daha görünür, daha etkili bir mücadele vermekte kararlıyız. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimiz hayırlı olmasını diliyorum”diyerek sözlerini tamamladı”  
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı 24 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Aynacı “Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında 12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı 24 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Aynacı “Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında  12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir” dedi.
ÜLKEMİZE NEFES ALDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Başkan Aynacı “Bildiğiniz gibi, biz İYİ Parti olarak 8 ay önce Türkiye'ye huzuru getirmek, gerginliği azaltmak, devletle insan arasında oluşan uçurumu gidermek ve ülkemize nefes aldırmak için yola çıktık. Çünkü Türkiye'nin demokrasi ve hukuk, ekonomi, dış politika, eğitim, güvenlik gibi pek çok sahada derin bir kriz içerisinde olduğuna, üretim toplumu olması gerekirken tüketim odaklı bir topluma dönüştüğümüze, bunun ülkeyi getirdiği noktayı, milletimizin yoksullaşmasını, toplumsal çürümenin boyutlarını görerek yeni bir bakış açısıyla tüm bu meselelerin çözülebileceğine inandık. Bugün de aynı inancı taşımaktayız. Milletimizin büyük çoğunluğunun, bu inanç ve düşüncemizde haklılığımızın farkında olduğunu da biliyoruz”şeklinde konuştu.
ÜÇÜNCÜ PARTİ OLDUK
Başka Aynacı “Bu inançla Gölcükte bu davaya inanmış arkadaşımızla çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzun ardından yaşadığımız baskın seçim sonucu partimize gönül veren bütün arkadaşlarımızla canla başla çalıştık. Gölcükte daha sekiz ay önce kurulmuş olan partimiz 12,36 oranında  12800 oy alarak üçüncü parti konumuna gelmiştir”dedi.
İLÇEMİZİN KAYBI
Başkan Aynacı “Baskın seçim adına Gölcük ilçemiz yıllar sonra ilk defa temsil makamında ikinci sırada bir milletvekili adayı olan sayın Ali Türkşen bey ile sahada çalıştık.22 yıl sonra Gölcük mecliste temsil edilecek noktaya gelmişti. Fakat yaptığımız çalışmalara rağmen gölcük halkı kendi çocuğunu meclise yollamak yerine ihtiyacı olduğunda belki günlerce ulaşamayacağı tanımadığı ilçemiz dışından insanları meclise göndermiştir. Bana göre buda ilçemizin bir kaybıdır.
SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN
Başkan Aynacı “İYİ Parti, 24 Haziran seçim sürecini anlamlandıran partidir. Türkiye'yi yükseltme yolunda, bu anlamlandırmayı parlamento çalışmalarımıza da taşıyacağımız, milletimiz adına daha azimle çalışacağımız kesindir. Artık, TBMM'nde milletvekillerimiz var. Grubumuzla birlikte, daha görünür, daha etkili bir mücadele vermekte kararlıyız. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimiz hayırlı olmasını diliyorum”diyerek sözlerini tamamladı”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.