LASTİK İŞ

AYNACI ''KARNINI DOYURURSAN SENDEN İYİSİ YOK''

Asayiş 05.01.2021 - 14:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''KARNINI DOYURURSAN SENDEN İYİSİ YOK''

İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi. Başkan Aynacı “Hükümet pandemiyle mücadelede "evde kal Türkiye" sloganını kullanırken bugün gelinen noktada emekliyi, memuru, işçiyi zaten evinden çıkamayacak ekonomik koşullara mahkum etmiştir. Bu saatten sonra ki söylemleri de herhalde "karnını doyurabilirsen senden mutlusu yok Türkiye" olacaktır” dedi.

KARNINI DOYURURSAN SENDEN İYİSİ YOK Başkan Aynacı “Malumunuz dün itibariyle ülkemizdeki yıllık enflasyon 14 olarak açıklandı. Bunu takiben memurlara 7,33 emeklilere ise 8,37'lik bir zam verildi. Hükümet pandemiyle mücadelede "evde kal Türkiye" sloganını kullanırken bugün gelinen noktada emekliyi, memuru, işçiyi zaten evinden çıkamayacak ekonomik koşullara mahkum etmiştir. Bu saatten sonra ki söylemleri de herhalde "karnını doyurabilirsen senden mutlusu yok Türkiye" olacaktır” dedi. 2023 HEDEFLERİ HAYALDİR Başkan Aynacı “Çok değil beş altı yıl öncesine kadar çizilen 2023 hedefleri bugün maalesef çok uzak bir hayal haline gelmiş ve 2053'e ötelenmiştir. Tüm bu yönetimsel hataları gizlemek için sürekli yapay tartışmalarla gündem meşgul edilmektedir. Bir eski siyasetçinin son derece yakışıksız ve mantık dışı bulduğumuz açıklamalarla başörtüsü konusunu tartışmaya açması kutuplaştırma siyasetinden beslenen iktidara ve yandaşı gazetecilere büyük bir moral olmuştur. Gerçekleri gizlemek ve milletimizi aldatmak ile memur edilen bu sözde gazeteciler SMA hastası evlatlarımız için sosyal medyada başlatılan yardım kampanyasını bile bir komplo olarak görebilecek kadar şuurdan uzaklaşmış haldedir”dedi. KADINLARIN GÜVENLİĞİ SAĞLANMALI Başkan Aynacı “İYİ Parti gerçeklerin üzerine güneş gibi doğmuştur başta genel başkanı olmak üzere tüm merkez ve yerel yöneticileriyle halkın yanındadır. Vatandaşın gerçek gündemini de kamuoyunun gündemine taşımaktadır. Hepimizi üzen kadın cinayetleri konusunda da gün geçmiyor ki benzer bir haber almayalım, bu konuda sayın genel başkanımızın da dediği gibi ona buna sataşmak yerine öncelikle kadınların güvenliğini sağlasınlar. Devletin birinci vazifesi vatandaşının güvenliğini sağlamaktır, kadınlarının rahat ve huzurlu bir şekilde yaşayamadığı bir ülkenin ne ilerlemesi ne gelişmesi mümkün olmayacaktır”şeklinde tamamladı.
İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı gündemi değerlendirdi. Başkan Aynacı “Hükümet pandemiyle mücadelede "evde kal Türkiye" sloganını kullanırken bugün gelinen noktada emekliyi, memuru, işçiyi zaten evinden çıkamayacak ekonomik koşullara mahkum etmiştir. Bu saatten sonra ki söylemleri de herhalde "karnını doyurabilirsen senden mutlusu yok Türkiye" olacaktır” dedi.

KARNINI DOYURURSAN SENDEN İYİSİ YOK

Başkan Aynacı “Malumunuz dün itibariyle ülkemizdeki yıllık enflasyon 14 olarak açıklandı. Bunu takiben memurlara 7,33 emeklilere ise 8,37'lik bir zam verildi. Hükümet pandemiyle mücadelede "evde kal Türkiye" sloganını kullanırken bugün gelinen noktada emekliyi, memuru, işçiyi zaten evinden çıkamayacak ekonomik koşullara mahkum etmiştir. Bu saatten sonra ki söylemleri de herhalde "karnını doyurabilirsen senden mutlusu yok Türkiye" olacaktır” dedi.

2023 HEDEFLERİ HAYALDİR
Başkan Aynacı “Çok değil beş altı yıl öncesine kadar çizilen 2023 hedefleri bugün maalesef çok uzak bir hayal haline gelmiş ve 2053'e ötelenmiştir. Tüm bu yönetimsel hataları gizlemek için sürekli yapay tartışmalarla gündem meşgul edilmektedir. Bir eski siyasetçinin son derece yakışıksız ve mantık dışı bulduğumuz açıklamalarla başörtüsü konusunu tartışmaya açması kutuplaştırma siyasetinden beslenen iktidara ve yandaşı gazetecilere büyük bir moral olmuştur. Gerçekleri gizlemek ve milletimizi aldatmak ile memur edilen bu sözde gazeteciler SMA hastası evlatlarımız için sosyal medyada başlatılan yardım kampanyasını bile bir komplo olarak görebilecek kadar şuurdan uzaklaşmış haldedir”dedi.

KADINLARIN GÜVENLİĞİ SAĞLANMALI
Başkan Aynacı “İYİ Parti gerçeklerin üzerine güneş gibi doğmuştur başta genel başkanı olmak üzere tüm merkez ve yerel yöneticileriyle halkın yanındadır. Vatandaşın gerçek gündemini de kamuoyunun gündemine taşımaktadır. Hepimizi üzen kadın cinayetleri konusunda da gün geçmiyor ki benzer bir haber almayalım, bu konuda sayın genel başkanımızın da dediği gibi ona buna sataşmak yerine öncelikle kadınların güvenliğini sağlasınlar. Devletin birinci vazifesi vatandaşının güvenliğini sağlamaktır, kadınlarının rahat ve huzurlu bir şekilde yaşayamadığı bir ülkenin ne ilerlemesi ne gelişmesi mümkün olmayacaktır”şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.