AYNACI ''KARŞILIK BULAMAZ DEDİKLERİ PARTİMİZ 3 YAŞINDA''

Asayiş 25.10.2020 - 13:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''KARŞILIK BULAMAZ DEDİKLERİ PARTİMİZ 3 YAŞINDA''

İYİ Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Gölcük Teşkilatları Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Anıtpark'ta Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Başkan Aynacı açıklama yaptı. İYİLİK DESTANINI YAZDIK Başkan Aynacı "Parti kuramazlar kurulsa da karşılık bulmaz, dağılır gider dedikleri İYİ Parti'miz bugün üç yaşında. Her türlü baskı, engelleme ve iftiraya rağmen milletimiz ile birlikte çıktığımız bu yolda 4 ayda tüm Türkiye'de teşkilatlandık, 8. ayımızda girdiğimiz ilk seçimlerde 5 milyon oy alarak TBMM'de bir grup kurduk. 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakının yerel seçim zaferine tarihi bir katkı sunduk. Milliyetçi, demokrat, kalkınmacı çizgimizle her geçen gün milletimizin daha fazla teveccühünü kazanıyor,  yükselen umut hale geliyoruz. Bugün partimiz tüm anketlerde 15'ler düzeyindedir. Bu İYİ'lik destanını başta genel başkanımız sayın Meral AKŞENER olmak üzere İYİ ve cesur tüm teşkilat mensupları, tüm gönüllülerimiz ile birlikte yazdık, yazmaya da devam ediyoruz.    DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ Başkan Aynacı "Kurucu değerlerimizi yeniden tesis edecek, her gün biraz daha zarar gören demokrasimizi onaracağız, hukuku üstün kılacak, refah üreterek bunu topluma adil bir şekilde yayacağız, adam kayırmacılığın yerini liyakat alacak işte İYİ Parti kadrolarının yönettiği İYİ Türkiye hayalimiz bu'dur. Hep beraber bu hedefe ulaşana kadar siz değerli dava arkadaşlarımdan daha fazla mücadele daha çok fedakarlık bekliyorum. Bir nefer olarak hepinizden daha çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun yolumuz zor ama  güneşin doğuşu yakındır! Sevgi ve saygılarımla"dedi.   FAHRİ HANER
İYİ Parti'nin 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Gölcük Teşkilatları Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

İYİ Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Anıtpark'ta Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Başkan Aynacı açıklama yaptı.

İYİLİK DESTANINI YAZDIK

Başkan Aynacı "Parti kuramazlar kurulsa da karşılık bulmaz, dağılır gider dedikleri İYİ Parti'miz bugün üç yaşında. Her türlü baskı, engelleme ve iftiraya rağmen milletimiz ile birlikte çıktığımız bu yolda 4 ayda tüm Türkiye'de teşkilatlandık, 8. ayımızda girdiğimiz ilk seçimlerde 5 milyon oy alarak TBMM'de bir grup kurduk. 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakının yerel seçim zaferine tarihi bir katkı sunduk. Milliyetçi, demokrat, kalkınmacı çizgimizle her geçen gün milletimizin daha fazla teveccühünü kazanıyor,  yükselen umut hale geliyoruz. Bugün partimiz tüm anketlerde 15'ler düzeyindedir. Bu İYİ'lik destanını başta genel başkanımız sayın Meral AKŞENER olmak üzere İYİ ve cesur tüm teşkilat mensupları, tüm gönüllülerimiz ile birlikte yazdık, yazmaya da devam ediyoruz. 

 

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Aynacı "Kurucu değerlerimizi yeniden tesis edecek, her gün biraz daha zarar gören demokrasimizi onaracağız, hukuku üstün kılacak, refah üreterek bunu topluma adil bir şekilde yayacağız, adam kayırmacılığın yerini liyakat alacak işte İYİ Parti kadrolarının yönettiği İYİ Türkiye hayalimiz bu'dur. Hep beraber bu hedefe ulaşana kadar siz değerli dava arkadaşlarımdan daha fazla mücadele daha çok fedakarlık bekliyorum. Bir nefer olarak hepinizden daha çok çalışacağımın sözünü veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun yolumuz zor ama  güneşin doğuşu yakındır! Sevgi ve saygılarımla"dedi.

 

FAHRİ HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.