LASTİK İŞ

AYNACI ''KENTSEL DÖNÜŞÜM SEVİNDİRDİ''

Asayiş 24.11.2020 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''KENTSEL DÖNÜŞÜM SEVİNDİRDİ''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık basın açıklaması yaptı. Başkan Aynacı “Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı haberini sevinçle karşıladık. Yıllardır bugün-yarın denilerek muamma bir hikayeye dönüşen Kentsel Dönüşüm ilçemize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Başkan Aynacı “Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı haberini sevinçle karşıladık. Yıllardır bugün-yarın denilerek muamma bir  hikayeye dönüşen Kentsel Dönüşüm ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonraki sürecin takipçisiyiz, esnafımızın ve halkımızın avukatlığını üstleneceğiz. Temennimiz bu zorlu sürecin herhangi bir mağduriyet yaratmadan ve kimsenin menfaati zarar görmeden ortak bir akılla yürütülmesidir” dedi COVİD-19 HEPİMİZİ ENDİŞELENDİRİYOR Başkan Aynacı “Hızla artan Covid19 vakaları hepimizi endişelendiriyor. Kalabalık alanlara girmeyelim, temizliğe dikkat edelim, temkinli olalım. Bu sürecin acı reçetesi yine cafe, lokanta vb. işletmelerimize yazıldı Allah hepsinin yardımcısı olsun, keşke devletimiz bu süreçte işletmesi kapatılan esnafımıza karşılıksız bir destek verseydi ancak büyük holdinglere vergi affı olarak sağlanan imkanlar küçük esnafımızdan esirgenmektedir.  HEDEF ALINAN DEVLETİMİZDİR Başkan Aynacı “Hükümet kanadında son zamanlarda yükselen reform söylemi ve AB'ye uzatılan zeytin dalı bir organize suç örgütü liderince ana muhalefet partisi genel başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gayrı ahlaki ve asla kabul edilemez tehditlerle boşa düşmüştür.  Küçük ortak bu utanç dolu mektubu sahiplenme cüreti gösterirken iktidar kanadı derin bir sessizlik içerisinde kalmıştır. Aslında bu tehditler üzerinden hedef alınan devletimiz ve adalettir. Ayırma ve kayırma spora da etki ediyor.  SPORDA EŞİTLİK OLSUN Başkan Aynacı “İlçemizin bir spor kulübü, İhsaniye Bayan Voleybol Takımı kısıtlı imkanlar içinde profesyonel liglerde önemli başarılar elde ediyor. Gölcükspor'a gösterilen ilgi verilen değerin onda birini buraya aktarsak bu kulübü bambaşka noktalara  taşıyabiliriz. Amaç sporu desteklemek ise cinsiyet ayrımı da gözetmeden bu kulübümüze destek olalım. Siyaset yetersiz kalıyorsa sivil toplumu her bir vatandaşımızı İhsaniyeSporu takip etmeye, desteklemeye davet ediyorum. Zor şartlar içinde anlamlı bir başarı hikayesi yazılıyor pek çoğumuzun haberi dahi yok. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun”dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık basın açıklaması yaptı. Başkan Aynacı “Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı haberini sevinçle karşıladık. Yıllardır bugün-yarın denilerek muamma bir hikayeye dönüşen Kentsel Dönüşüm ilçemize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Başkan Aynacı “Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı haberini sevinçle karşıladık. Yıllardır bugün-yarın denilerek muamma bir  hikayeye dönüşen Kentsel Dönüşüm ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonraki sürecin takipçisiyiz, esnafımızın ve halkımızın avukatlığını üstleneceğiz. Temennimiz bu zorlu sürecin herhangi bir mağduriyet yaratmadan ve kimsenin menfaati zarar görmeden ortak bir akılla yürütülmesidir” dedi

COVİD-19 HEPİMİZİ ENDİŞELENDİRİYOR
Başkan Aynacı “Hızla artan Covid19 vakaları hepimizi endişelendiriyor. Kalabalık alanlara girmeyelim, temizliğe dikkat edelim, temkinli olalım. Bu sürecin acı reçetesi yine cafe, lokanta vb. işletmelerimize yazıldı Allah hepsinin yardımcısı olsun, keşke devletimiz bu süreçte işletmesi kapatılan esnafımıza karşılıksız bir destek verseydi ancak büyük holdinglere vergi affı olarak sağlanan imkanlar küçük esnafımızdan esirgenmektedir. 

HEDEF ALINAN DEVLETİMİZDİR
Başkan Aynacı “Hükümet kanadında son zamanlarda yükselen reform söylemi ve AB'ye uzatılan zeytin dalı bir organize suç örgütü liderince ana muhalefet partisi genel başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gayrı ahlaki ve asla kabul edilemez tehditlerle boşa düşmüştür.  Küçük ortak bu utanç dolu mektubu sahiplenme cüreti gösterirken iktidar kanadı derin bir sessizlik içerisinde kalmıştır. Aslında bu tehditler üzerinden hedef alınan devletimiz ve adalettir. Ayırma ve kayırma spora da etki ediyor. 

SPORDA EŞİTLİK OLSUN
Başkan Aynacı “İlçemizin bir spor kulübü, İhsaniye Bayan Voleybol Takımı kısıtlı imkanlar içinde profesyonel liglerde önemli başarılar elde ediyor. Gölcükspor'a gösterilen ilgi verilen değerin onda birini buraya aktarsak bu kulübü bambaşka noktalara  taşıyabiliriz. Amaç sporu desteklemek ise cinsiyet ayrımı da gözetmeden bu kulübümüze destek olalım. Siyaset yetersiz kalıyorsa sivil toplumu her bir vatandaşımızı İhsaniyeSporu takip etmeye, desteklemeye davet ediyorum. Zor şartlar içinde anlamlı bir başarı hikayesi yazılıyor pek çoğumuzun haberi dahi yok. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.