LASTİK İŞ

AYNACI ''MHP BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL''

Asayiş 23.07.2019 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''MHP BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Aynacı “yaz etkinlikleri kapsamında yapılan festivaller esnafa nefes aldırdı. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Aynacı “Gölcük olarak Kadırga Şenlikleri güzeldi. Düzenleyen komisyonları tebrik ediyorum. Değirmendere fındık festivalinin yeniden yapılması önemli. Yaz etkinlikleri ve festivaller ilçemize hareket kazandırıyor. Esnafı canlandırıyor” dedi. İLÇE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI başkan Aynacı “Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer İlçe başkanları ile toplantı yapacağını belirtti. Eski sanayi çarşısı ne olacak? Onu takip ediyoruz. Sanayi arsası projesi içinde otogar olacak mı? Çalışmaları takip edeceğiz” dedi. MHP BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL Başkan Aynacı “MHP, İYİ Parti arasında bir süreç yaşandı. Bu sürece çok girmek istemiyorum. Sessiz kalmayı tercih ettik. Biz İyi Parti olarak  farklı bir siyaset yapacağımız söyledik.. Kimsenin parçası hiç bir partinin devamı değiliz.  MHP bizim rakibimiz değil. İktidarda öyle yapıyor. Biz alternatif parti değiliz.  İstanbul seçiminden sonra büyük ilgi var bizim önümüzü kesmek istiyorlar.  Karalama kampanyası başlattılar. Biz iyi Parti olarak tüm vatandaşımızın kalbine oyuna talibiz. MHP Bize yaptığı saldırıyı. TRT’de mektup okunurken yapsaydı. Bize söylediklerini AKP’ye söyleseydi. Milliyetçiliklerini gösterseydiler”dedi. KONGRE 2020'DE Başkan Aynacı “ Kocaeli2de 7 İlçede İlçe başkanlığı ataması yapıldı. Biz Gölcük olarak atama istemedik. 2020 Şubat’ında yapılacak olan kongreye kadar yönetimimle beraber devam edeceğiz. Kongrede de aday olacağım”dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık toplantı öncesi gündemi basına değerlendirdi. Başkan Aynacı “yaz etkinlikleri kapsamında yapılan festivaller esnafa nefes aldırdı. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Aynacı “Gölcük olarak Kadırga Şenlikleri güzeldi. Düzenleyen komisyonları tebrik ediyorum. Değirmendere fındık festivalinin yeniden yapılması önemli. Yaz etkinlikleri ve festivaller ilçemize hareket kazandırıyor. Esnafı canlandırıyor” dedi.

İLÇE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI
başkan Aynacı “Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer İlçe başkanları ile toplantı yapacağını belirtti. Eski sanayi çarşısı ne olacak? Onu takip ediyoruz. Sanayi arsası projesi içinde otogar olacak mı? Çalışmaları takip edeceğiz” dedi.

MHP BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL
Başkan Aynacı “MHP, İYİ Parti arasında bir süreç yaşandı. Bu sürece çok girmek istemiyorum. Sessiz kalmayı tercih ettik. Biz İyi Parti olarak  farklı bir siyaset yapacağımız söyledik.. Kimsenin parçası hiç bir partinin devamı değiliz.  MHP bizim rakibimiz değil. İktidarda öyle yapıyor. Biz alternatif parti değiliz.  İstanbul seçiminden sonra büyük ilgi var bizim önümüzü kesmek istiyorlar.  Karalama kampanyası başlattılar. Biz iyi Parti olarak tüm vatandaşımızın kalbine oyuna talibiz. MHP Bize yaptığı saldırıyı. TRT’de mektup okunurken yapsaydı. Bize söylediklerini AKP’ye söyleseydi. Milliyetçiliklerini gösterseydiler”dedi.

KONGRE 2020'DE
Başkan Aynacı “ Kocaeli2de 7 İlçede İlçe başkanlığı ataması yapıldı. Biz Gölcük olarak atama istemedik. 2020 Şubat’ında yapılacak olan kongreye kadar yönetimimle beraber devam edeceğiz. Kongrede de aday olacağım”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.