LASTİK İŞ

AYNACI ''ÖNERGELERİN TAPİKÇİSİ OLACAĞIZ''

Asayiş 02.03.2021 - 13:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''ÖNERGELERİN TAPİKÇİSİ OLACAĞIZ''

Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ; belediye meclisine İYİ Parti grubu olarak 3 önerge sunduklarını, bu önergelerin titizlikle takip edileceğini ifade etti.

Aynacı; Sunulan önergeleri ise şöyle sıraladı : "Kamuoyunda 1 Mart 1958 "Üsküdar Vapur Faciası"nda, yitip giden Gölcüklü canlarımızı her yıl bu tarihte anıyoruz. Gölcük ilçe merkezimizde vapur iskelesinin olduğu yere, bu faciada vefat eden insanlarımızı unutmadığımızın bir vefası olarak anıt mezar yapılmasını istiyoruz.”    "Diğer önergemiz ise ; yaklaşık 45 dönümlük eski sanayi çarşısı alanını, Gölcük Çarşamba Pazarı olarak dizayn edilip, kullanılabilmesi yönündedir. Pandemi döneminde sıkışıklığı önlemek adına ve konumu itibariyle oluşan otopark sorununu da bu şekilde çözmüş olabileceğiz. Aynı alanı haftasonları ikinci el oto pazarı olarak kullanarak, Gölcük ilçemize ve esnafına bir hareketlilik kazandıracağız. Yine aynı yer için farklı bir alternatif olarak, bu zor günlerimizde Gölcük esnafının kullanabileceği tezgahların açılması da önergemiz içinde yer almaktadır”   "Bir diğer önergemiz Güney Marmara Otoyolu hakkındadır. Şubat ayında kesinleşen otoyol güzergahının İzmit Otoyolu bağlantı yolları dahil geçtiği yerlerin, ada ve parsel bilgilerinin tarafımıza bildirilmesini istedik. Ayrıca güzergah üzerindeki yerleşimlere, kesinleşen otoyol güzergahı hakkında önceden bilgilendirme yapılıp yapılmadığını sorduk.”   “HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM” Aynacı "Gölcük İYİ Parti olarak olası bir erken seçime tam donanımlı ve teşkilatlanmış bir şekilde hazırlandık. Partimiz geçtiğimiz aylarda ciddi bir çıkış yakaladı ve biz Gölcük İYİ Parti teşkilatı olarak, yönetimde yapılan değişiklikler ve teşkilatımızın yapılandırılması ile ilgili attığımız adımları tamamladık. Son olarak, sandık görevlileri listemiz de belirlenmiştir. Bundan sonra Gölcük için hizmette biz de varız diyoruz. “   “YABAN HAYATINI UNUTMADIK” Aynacı ve Gençlik Kolları başkanı Hakan KÜÇÜK başta olmak üzere genç İYİler, Eriklitepe mevkiinde kuşlar ve sokak hayvanları için yiyecek bıraktı. Karın yoğun olduğu ve yiyeceğe erişim sıkıntısı çekilen bu bölgede yapılan aktiviteyle yaban hayatı unutulmadı.
Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı ; belediye meclisine İYİ Parti grubu olarak 3 önerge sunduklarını, bu önergelerin titizlikle takip edileceğini ifade etti.
Aynacı; Sunulan önergeleri ise şöyle sıraladı : "Kamuoyunda 1 Mart 1958 "Üsküdar Vapur Faciası"nda, yitip giden Gölcüklü canlarımızı her yıl bu tarihte anıyoruz. Gölcük ilçe merkezimizde vapur iskelesinin olduğu yere, bu faciada vefat eden insanlarımızı unutmadığımızın bir vefası olarak anıt mezar yapılmasını istiyoruz.”
 
 "Diğer önergemiz ise ; yaklaşık 45 dönümlük eski sanayi çarşısı alanını, Gölcük Çarşamba Pazarı olarak dizayn edilip, kullanılabilmesi yönündedir. Pandemi döneminde sıkışıklığı önlemek adına ve konumu itibariyle oluşan otopark sorununu da bu şekilde çözmüş olabileceğiz. Aynı alanı haftasonları ikinci el oto pazarı olarak kullanarak, Gölcük ilçemize ve esnafına bir hareketlilik kazandıracağız. Yine aynı yer için farklı bir alternatif olarak, bu zor günlerimizde Gölcük esnafının kullanabileceği tezgahların açılması da önergemiz içinde yer almaktadır”
 
"Bir diğer önergemiz Güney Marmara Otoyolu hakkındadır. Şubat ayında kesinleşen otoyol güzergahının İzmit Otoyolu bağlantı yolları dahil geçtiği yerlerin, ada ve parsel bilgilerinin tarafımıza bildirilmesini istedik. Ayrıca güzergah üzerindeki yerleşimlere, kesinleşen otoyol güzergahı hakkında önceden bilgilendirme yapılıp yapılmadığını sorduk.”
 
“HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM”
Aynacı "Gölcük İYİ Parti olarak olası bir erken seçime tam donanımlı ve teşkilatlanmış bir şekilde hazırlandık. Partimiz geçtiğimiz aylarda ciddi bir çıkış yakaladı ve biz Gölcük İYİ Parti teşkilatı olarak, yönetimde yapılan değişiklikler ve teşkilatımızın yapılandırılması ile ilgili attığımız adımları tamamladık. Son olarak, sandık görevlileri listemiz de belirlenmiştir. Bundan sonra Gölcük için hizmette biz de varız diyoruz. “
 
“YABAN HAYATINI UNUTMADIK”
Aynacı ve Gençlik Kolları başkanı Hakan KÜÇÜK başta olmak üzere genç İYİler, Eriklitepe mevkiinde kuşlar ve sokak hayvanları için yiyecek bıraktı. Karın yoğun olduğu ve yiyeceğe erişim sıkıntısı çekilen bu bölgede yapılan aktiviteyle yaban hayatı unutulmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.