AYNACI OYUNU KULLANDI

Asayiş 24.06.2018 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI OYUNU KULLANDI

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı oyunu Kocatepe Ortaokulu’nda kullandı

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı oyunu Kocatepe Ortaokulu 1208 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Aynacı oyunu kullanmadan önce sandık görevlileriyle kısa bir sohbet ederek kolaylıklar diledi. Başkan Aynacı, oyunu kullanmak için  Kocatepe Ortaokulu’na ilçe teşkilatı ile birlikte geldi. Aynacı, “Taktir milletin ve ben bu gece Türkiye’nin İYİ olacağını düşünüyorum” Kocatepe Ortaokulu 1208 Nolu sandıkta oyunu kullanan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı oy kullanma işlemi bittikten sonra kısa bir açıklama yaparak, ” 7 ay içinde kurulan bir partiyiz. 7 ay sonunda geldik baskın seçimde oyumuzu kullandık. Bu süreçte ne kadar iyi hazırlandığımızı bütün milletin taktirine bırakıyoruz. Ne kadar erken seçim desek de İYİ Parti teşkilatları olarak, özellikle Gölcük’te çok iyi bir hazırlık ve çalışma süreci geçirdik. Bu arada birçok yıldırma politikalarına denk geldik ama yine de başardığımıza inanıyoruz. Taktir milletin ve ben bu gece Türkiye’nin İYİ olacağını düşünüyorum. Vatana millete hayırlı olsun, Demokrasiye inancımız sonsuz. milletimize güveniyorum” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı oyunu Kocatepe Ortaokulu’nda kullandı

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı oyunu Kocatepe Ortaokulu 1208 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Aynacı oyunu kullanmadan önce sandık görevlileriyle kısa bir sohbet ederek kolaylıklar diledi. Başkan Aynacı, oyunu kullanmak için  Kocatepe Ortaokulu’na ilçe teşkilatı ile birlikte geldi.

Aynacı, “Taktir milletin ve ben bu gece Türkiye’nin İYİ olacağını düşünüyorum”

Kocatepe Ortaokulu 1208 Nolu sandıkta oyunu kullanan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı oy kullanma işlemi bittikten sonra kısa bir açıklama yaparak, ” 7 ay içinde kurulan bir partiyiz. 7 ay sonunda geldik baskın seçimde oyumuzu kullandık. Bu süreçte ne kadar iyi hazırlandığımızı bütün milletin taktirine bırakıyoruz. Ne kadar erken seçim desek de İYİ Parti teşkilatları olarak, özellikle Gölcük’te çok iyi bir hazırlık ve çalışma süreci geçirdik. Bu arada birçok yıldırma politikalarına denk geldik ama yine de başardığımıza inanıyoruz. Taktir milletin ve ben bu gece Türkiye’nin İYİ olacağını düşünüyorum. Vatana millete hayırlı olsun, Demokrasiye inancımız sonsuz. milletimize güveniyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.