LASTİK İŞ

AYNACI ''PROJELERİMİZLE YOLA ÇIKACAĞIZ''

Asayiş 15.11.2018 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''PROJELERİMİZLE YOLA ÇIKACAĞIZ''

Parti binasında basın toplantısını düzenleyen İyi parti ilçe başkanı “İsmail Aynacı, mevcut yönetimin Gölcük için her hangi bir proje üretemediler. Çünkü bunlar proje üretmesini bilmiyorlar. Bizim hemşericilik değil önceliğimiz Gölcük için projedir. Proje ekibimizi kurduk. İlçemiz için güzel projeler hazırlıyoruz. 2019 yerel seçimine adıyımız ve projelerimizle yola çıkacağız” dedi.

TAZE KAN DEĞİŞİMİ YAŞADIK İyi parti ilçe başkanı İsmail Aynacı  parti binasında düzenlediği basın toplantısı yaptı. Başkan Aynacı; “Değerli arkadaşlar ilk önce partimizdeki çalışmalarımızda divan kurulunu oluşturduk. Akabinde başkan yardımcılarımızı belirledik. Geçen hafta yaptığımız toplantıda yeni yönetime 23 arkadaşımızı getirdik. Yani ilçe teşkilatımıza taze kan değişimini yaptık. İlçe teşkilatımızın yapılanmasını tamamladık. Bu yerel seçimlerde yeni kadro ile sahaya ineceğiz. Bizim partimizin kurulmasından kısa bir süre sonra genel seçime maruz kaldık. Bu süreç içerisinde yapılanmayı bıraktık seçim çalışmalarına başladık. Şu anda önümüzde yine bir belediye seçimi var. Bu süre içinde 4-5 aylık içerisinde ilçemizde mahalle yapılanmalarımızı devam edeceğiz. Mahalle ve köylerimizde kadrolarımızı belirleyeceğiz.  ATAMALARIMIZI YAPTIK Aynacı “Genel merkezimiz tarafından aday adayların belirlenmesi için takvim belli oldu. Tarih 1 Aralık ve 15 Aralık olarak belirlendi. Bu süreç içerisinde belediye başkan aday adayları ile belediye meclis üyeleri aday adayları başvurularını alacağız. Bu önümüzdeki süreçte teşkilat yoğun olarak bu çalışmayı yapacağız. Önceki gün yaptığımız toplantıda yaklaşık 8 mahallemizde Yazlık, Hisareyn, Çiftlik, İhsaniye, Şirinköy, Yunus Emre, mahallelerimizde oluşumumuza başlayarak atamalarını yaptık.  İKTİDARIN ADAY ADAYLARI SHOW YAPIYOR Başkan Aynacı “Bu çalışmalarımızla adayımızı belirleyip meclis üyelerimizle birlikten sahaya inerek çalışmalarımızı yapacağız. Şunu da belirtmek isterim, şuaradaki yaptığımız seçim çalışmalarımızda öncelik konumuz hemşerilik profil osundan çok projesini konuşmak istiyoruz. Kesinlikle yönetimimizle aldığımız ortak karardır. Bugün var olan adaylarda gördük. Netleşmiş bir adayımız var. İktidar partisinin aday adayları Show yapmak bir düşüncesi var. Burada pastadan pay almak için yarışa girmişler”dedi.  PROJELERİMİZLE YOLA ÇIKACAĞIZ Başkan Aynacı “Ama kendilerinin hiçbir projesi olmadığı ve enkazı devir alıyoruz, kokuşmuşu gidereceğiz gibi sözler konuşuluyor bizde duyuyoruz. İşte kendileri bu vaziyetteler. Bunlardan hiç biri proje ile konuştuklarını duymadık ve göremedik. Bunların Gölcük ile ilgili her hangi bir projesi yoktur. Bunu bizde biliyoruz ve halkımızda biliyor. Biz iyi parti olarak hemşericilik değil, önceliğimiz projedir. Burada ciddi anlamda proje hazırlıyoruz. Bunun için proje ekibini kurduk. Biz hepimiz Gölcük'te yaşıyoruz. Gölcük'te ki sorunları hepimiz biliyoruz. Gölcük'ün en önemli sorunlarından Temizlik, sokak Köpeklerinden trafiğe sorunundan otopark sorununa kadar bir sürü sorunlarımız var. Gölcüğün kayıp etmenin asıl nedeni, kim kimin adamı, kim kimlerle beraber, işte hangi etnik gurup kazanır ve biz o pastada varmıyız, işte Gölcük onu konuştu. Bunlar konuşulduğu sürece Maalesef 16 yıldır iktidar partinin 3 dönemdir üretemediği projenin hala Gölcük'te sayfalarca sorun var. Bu sorunlar insanları etkileyen sorunlardır. Ama bu konuda bizim çok ciddi projelerimiz vardır” dedi.
Parti binasında basın toplantısını düzenleyen İyi parti ilçe başkanı “İsmail Aynacı, mevcut yönetimin Gölcük için her hangi bir proje üretemediler. Çünkü bunlar proje üretmesini bilmiyorlar. Bizim hemşericilik değil önceliğimiz Gölcük için projedir. Proje ekibimizi kurduk. İlçemiz için güzel projeler hazırlıyoruz. 2019 yerel seçimine adıyımız ve projelerimizle yola çıkacağız” dedi.

TAZE KAN DEĞİŞİMİ YAŞADIK
İyi parti ilçe başkanı İsmail Aynacı  parti binasında düzenlediği basın toplantısı yaptı. Başkan Aynacı; “Değerli arkadaşlar ilk önce partimizdeki çalışmalarımızda divan kurulunu oluşturduk. Akabinde başkan yardımcılarımızı belirledik. Geçen hafta yaptığımız toplantıda yeni yönetime 23 arkadaşımızı getirdik. Yani ilçe teşkilatımıza taze kan değişimini yaptık. İlçe teşkilatımızın yapılanmasını tamamladık. Bu yerel seçimlerde yeni kadro ile sahaya ineceğiz. Bizim partimizin kurulmasından kısa bir süre sonra genel seçime maruz kaldık. Bu süreç içerisinde yapılanmayı bıraktık seçim çalışmalarına başladık. Şu anda önümüzde yine bir belediye seçimi var. Bu süre içinde 4-5 aylık içerisinde ilçemizde mahalle yapılanmalarımızı devam edeceğiz. Mahalle ve köylerimizde kadrolarımızı belirleyeceğiz. 

ATAMALARIMIZI YAPTIK
Aynacı “Genel merkezimiz tarafından aday adayların belirlenmesi için takvim belli oldu. Tarih 1 Aralık ve 15 Aralık olarak belirlendi. Bu süreç içerisinde belediye başkan aday adayları ile belediye meclis üyeleri aday adayları başvurularını alacağız. Bu önümüzdeki süreçte teşkilat yoğun olarak bu çalışmayı yapacağız. Önceki gün yaptığımız toplantıda yaklaşık 8 mahallemizde Yazlık, Hisareyn, Çiftlik, İhsaniye, Şirinköy, Yunus Emre, mahallelerimizde oluşumumuza başlayarak atamalarını yaptık. 

İKTİDARIN ADAY ADAYLARI SHOW YAPIYOR
Başkan Aynacı “Bu çalışmalarımızla adayımızı belirleyip meclis üyelerimizle birlikten sahaya inerek çalışmalarımızı yapacağız. Şunu da belirtmek isterim, şuaradaki yaptığımız seçim çalışmalarımızda öncelik konumuz hemşerilik profil osundan çok projesini konuşmak istiyoruz. Kesinlikle yönetimimizle aldığımız ortak karardır. Bugün var olan adaylarda gördük. Netleşmiş bir adayımız var. İktidar partisinin aday adayları Show yapmak bir düşüncesi var. Burada pastadan pay almak için yarışa girmişler”dedi. 

PROJELERİMİZLE YOLA ÇIKACAĞIZ
Başkan Aynacı “Ama kendilerinin hiçbir projesi olmadığı ve enkazı devir alıyoruz, kokuşmuşu gidereceğiz gibi sözler konuşuluyor bizde duyuyoruz. İşte kendileri bu vaziyetteler. Bunlardan hiç biri proje ile konuştuklarını duymadık ve göremedik. Bunların Gölcük ile ilgili her hangi bir projesi yoktur. Bunu bizde biliyoruz ve halkımızda biliyor. Biz iyi parti olarak hemşericilik değil, önceliğimiz projedir. Burada ciddi anlamda proje hazırlıyoruz. Bunun için proje ekibini kurduk. Biz hepimiz Gölcük'te yaşıyoruz. Gölcük'te ki sorunları hepimiz biliyoruz. Gölcük'ün en önemli sorunlarından Temizlik, sokak Köpeklerinden trafiğe sorunundan otopark sorununa kadar bir sürü sorunlarımız var. Gölcüğün kayıp etmenin asıl nedeni, kim kimin adamı, kim kimlerle beraber, işte hangi etnik gurup kazanır ve biz o pastada varmıyız, işte Gölcük onu konuştu. Bunlar konuşulduğu sürece Maalesef 16 yıldır iktidar partinin 3 dönemdir üretemediği projenin hala Gölcük'te sayfalarca sorun var. Bu sorunlar insanları etkileyen sorunlardır. Ama bu konuda bizim çok ciddi projelerimiz vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.