AYNACI ''RİSKLİ BİNALAR SÜRECE DAHİL EDİLMELİ''

Asayiş 13.10.2020 - 17:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''RİSKLİ BİNALAR SÜRECE DAHİL EDİLMELİ''

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçe gündemi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, kentsel dönüşüm projesi hakkında yapmış olduğu açıklamada “Riskli binalar, sürece dahil edilmeli” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ülkemiz ve ilçe gündemi hakkında açıklama yaptı.. Başkan Aynacı, ilk olarak enflasyon oranlarına değindi ve “Bilindiği üzere TÜİK, geçtiğimiz günlerde yıllık enflasyonu yüzde 11,75, işsizlik oranını da yüzde 13,4 olarak açıkladı. Birilerinin görmek ve göstermek istediği rakamlar bunlar olsa da ülkemizin sokaklarında bambaşka bir tablo var. Saraya kapandıkça gerçeklerden kopan, bir avuç bürokrat ve danışman tarafından manipüle edilen AKP iktidarı, artık milletimizle alay eden bir noktaya gelmiştir. Kendilerine bu hayal aleminde mutluluklar diliyoruz” dedi.  ‘EMEKLİNİN MAAŞI AYIN ORTASINDA BİTİYOR’ Açıklamalarına devam eden Başkan Aynacı, “Biz İYİ Parti olarak milletin çağrısına kulak verip Anadolu yollarına düştük. Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, geçtiğimiz hafta Giresun ve Yozgat'a giderek vatandaşlarımızla buluştu, teşkilatlarımızı da ziyaret etti. Bu ziyaretleri takip ettiğimiz kadarıyla gördüğümüz şudur ki milletimiz dertli. Esnaf, dükkanını siftahsız kapatıyor. Üniversite mezunu gençlerimiz aylarca, yıllarca iş arıyor. Emeklinin maaşı ayın ortasında bitiyor. Çiftçi, ürettiği mahsulden kazandığıyla geçinemiyor. Türkiye’nin gerçek gündemi işte budur. İYİ Parti’nin güneşi, iktidarın gizlemek istediği bu gerçeklerin üzerine doğmuştur. Tüm kadrolarımızla Türkiye’yi, düşürüldüğü bu çıkmazdan çıkaracak yolları düşünüyor, bunlar üzerine çalışıyoruz” dedi.  ‘ACİL DÖNÜŞÜM İHTİYACI OLAN BÖLGELER VAR’ Başkan Aynacı, son olarak ilçemize de değindi ve “Kentsel dönüşümün onaylanmasını memnuniyetle karşıladık. Süreci izleyeceğiz ve millet adına takipçisi olacağız ancak belirlenen ada dışında da acil kentsel dönüşüm ihtiyacı bulunan bölgelerimiz var. Buraların da ivedi şekilde bu sürece dahil edilmesi gerekiyor. Özellikle D-130 Karayolu kenarında yer alan ve depremde hasar görmüş binalar, ciddi birer risk teşkil ediyor. Buna dikkat çekiyoruz. Belediye kulak tıkasa da başıboş sokak köpekleri Gölcük'ün ciddi bir meselesi olmuştur. Her mahalleden, her kesimden insanımız, bu konuda makul bir çözüm istiyor. Biz insanımız ve minik dostlarımız zarar görsün istemiyoruz. Burada çözümü üretecek olan merci, Gölcük Belediyesi’dir” dedi. 
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ilçe gündemi ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, kentsel dönüşüm projesi hakkında yapmış olduğu açıklamada “Riskli binalar, sürece dahil edilmeli” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ülkemiz ve ilçe gündemi hakkında açıklama yaptı.. Başkan Aynacı, ilk olarak enflasyon oranlarına değindi ve “Bilindiği üzere TÜİK, geçtiğimiz günlerde yıllık enflasyonu yüzde 11,75, işsizlik oranını da yüzde 13,4 olarak açıkladı. Birilerinin görmek ve göstermek istediği rakamlar bunlar olsa da ülkemizin sokaklarında bambaşka bir tablo var. Saraya kapandıkça gerçeklerden kopan, bir avuç bürokrat ve danışman tarafından manipüle edilen AKP iktidarı, artık milletimizle alay eden bir noktaya gelmiştir. Kendilerine bu hayal aleminde mutluluklar diliyoruz” dedi.

 ‘EMEKLİNİN MAAŞI AYIN ORTASINDA BİTİYOR’

Açıklamalarına devam eden Başkan Aynacı, “Biz İYİ Parti olarak milletin çağrısına kulak verip Anadolu yollarına düştük. Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, geçtiğimiz hafta Giresun ve Yozgat'a giderek vatandaşlarımızla buluştu, teşkilatlarımızı da ziyaret etti. Bu ziyaretleri takip ettiğimiz kadarıyla gördüğümüz şudur ki milletimiz dertli. Esnaf, dükkanını siftahsız kapatıyor. Üniversite mezunu gençlerimiz aylarca, yıllarca iş arıyor. Emeklinin maaşı ayın ortasında bitiyor. Çiftçi, ürettiği mahsulden kazandığıyla geçinemiyor. Türkiye’nin gerçek gündemi işte budur. İYİ Parti’nin güneşi, iktidarın gizlemek istediği bu gerçeklerin üzerine doğmuştur. Tüm kadrolarımızla Türkiye’yi, düşürüldüğü bu çıkmazdan çıkaracak yolları düşünüyor, bunlar üzerine çalışıyoruz” dedi.

 ‘ACİL DÖNÜŞÜM İHTİYACI OLAN BÖLGELER VAR’

Başkan Aynacı, son olarak ilçemize de değindi ve “Kentsel dönüşümün onaylanmasını memnuniyetle karşıladık. Süreci izleyeceğiz ve millet adına takipçisi olacağız ancak belirlenen ada dışında da acil kentsel dönüşüm ihtiyacı bulunan bölgelerimiz var. Buraların da ivedi şekilde bu sürece dahil edilmesi gerekiyor. Özellikle D-130 Karayolu kenarında yer alan ve depremde hasar görmüş binalar, ciddi birer risk teşkil ediyor. Buna dikkat çekiyoruz. Belediye kulak tıkasa da başıboş sokak köpekleri Gölcük'ün ciddi bir meselesi olmuştur. Her mahalleden, her kesimden insanımız, bu konuda makul bir çözüm istiyor. Biz insanımız ve minik dostlarımız zarar görsün istemiyoruz. Burada çözümü üretecek olan merci, Gölcük Belediyesi’dir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.