AYNACI ''SEÇİLMİŞ YÖNETİM OLMAK İSTİYORUZ''

Asayiş 17.02.2020 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''SEÇİLMİŞ YÖNETİM OLMAK İSTİYORUZ''

Pazar günü yapılacak olan İYİ parti İlçe Başkanlığı kongresi öncesi İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı İL Yöneticisi Çetin Kocatürk ve Cem Gönenç Gazetemizin sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret ederek kongreye davet etti.

Başkan Aynacı ,”  23 Şubat Pazar günü yapacağımız kongrede  sizleri de görmek bizleri mutlu edecek. 400 Delegeden oluşan listemiz seçim kuruluna teslim ettik.  İYİ Parti’nin ilk kez salon programı olacak. SEÇİLMİŞ YÖNETİM OLMAK İSTİYORUZ Aynacı “Biz bu süreçte atanan bir yönetim olarak seçilmiş yönetim olmak istiyoruz. Bunun içinde Pazar günü yapacağımız kongremizde Gölcük’te salon programı olarak şanlı bir toy havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda vatandaşlarınızın yoğun ilgisini duymaktayız. Kongremizi binlerin katılımı ile salon programı yapıp, salonda insanlara bir seçimden ziyade İYİ Parti’nin bir şöleni gibi bir kongre gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Allah nasip ederse bu yönetimle de yapacağımız bu program ile İYİ Parti’nin Gölcük’te ne kadar güçlü olduğunu bütün herkes görecektir. Önümüzdeki yapılacak bütün seçimlerde daha aktif çalışacağımızın, Gölcük’te ne kadar etkili olacağımızın görüntüsü 23 Şubat Pazar günü Kongre salonunda vatandaşlarımızın beğenisine çıkacak.Biz siyasette demokrasiye inanan insanlarız. Yapılacak bu seçimlerle partimizin önce yönetimini taçlandırıp, akabinde yapılacak her seçimde hazır olduğumuz göstermek istiyoruz” dedi.
Pazar günü yapılacak olan İYİ parti İlçe Başkanlığı kongresi öncesi İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı İL Yöneticisi Çetin Kocatürk ve Cem Gönenç Gazetemizin sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret ederek kongreye davet etti.

Başkan Aynacı ,”  23 Şubat Pazar günü yapacağımız kongrede  sizleri de görmek bizleri mutlu edecek. 400 Delegeden oluşan listemiz seçim kuruluna teslim ettik.  İYİ Parti’nin ilk kez salon programı olacak.

SEÇİLMİŞ YÖNETİM OLMAK İSTİYORUZ
Aynacı “Biz bu süreçte atanan bir yönetim olarak seçilmiş yönetim olmak istiyoruz. Bunun içinde Pazar günü yapacağımız kongremizde Gölcük’te salon programı olarak şanlı bir toy havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda vatandaşlarınızın yoğun ilgisini duymaktayız. Kongremizi binlerin katılımı ile salon programı yapıp, salonda insanlara bir seçimden ziyade İYİ Parti’nin bir şöleni gibi bir kongre gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Allah nasip ederse bu yönetimle de yapacağımız bu program ile İYİ Parti’nin Gölcük’te ne kadar güçlü olduğunu bütün herkes görecektir. Önümüzdeki yapılacak bütün seçimlerde daha aktif çalışacağımızın, Gölcük’te ne kadar etkili olacağımızın görüntüsü 23 Şubat Pazar günü Kongre salonunda vatandaşlarımızın beğenisine çıkacak.Biz siyasette demokrasiye inanan insanlarız. Yapılacak bu seçimlerle partimizin önce yönetimini taçlandırıp, akabinde yapılacak her seçimde hazır olduğumuz göstermek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.