LASTİK İŞ
ismail

AYNACI ''TARİHİMİZ, GURUR DUYACAĞIMIZ OLAYLARLA DOLU''

Asayiş 29.04.2020 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''TARİHİMİZ, GURUR DUYACAĞIMIZ OLAYLARLA DOLU''

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, parti ve ilçe gündemine yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, “Gündeme damga vuran bir diğer olay ise İsveç’e uçak gönderilerek tedavi için ülkemize getirilen vatandaşımız oldu. Kendisine Allah’tan şifa diliyoruz. Bir devlet elbette ki dünyanın neresinde olursa olsun, kendi vatandaşına el uzatmakla mükelleftir”dedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partileri ve ilçemiz gündemi hakkında düşüncelerini dile getirdi. İlk olarak partileri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, “Öncelikle bugün itibariyle altıncı gününü idrak ettiğimiz Ramazan ayının milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Geçtiğimiz hafta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği ‘HDP’yi terör örgütünün yanında görüyorum’ sözleri, belli çevrelerde gündem oldu ancak bizi takip edenler, evvelden beri bu görüşe sahip olduğumuzu bilmektedir. Bu olaya şaşıran, bu siyasi parti ile uzun yıllar açılım ortaklığı yapanlar oldu, onların bizi HDP ile yan yana gösterme çabası hem nafile hem de gülünçtür” dedi. TARİHİMİZ, GURUR DUYACAĞIMIZ BİRÇOK ŞEYLE DOLU Başkan Aynacı, “Gündeme damga vuran bir diğer olay ise İsveç’e uçak gönderilerek tedavi için ülkemize getirilen vatandaşımız oldu. Kendisine Allah’tan şifa diliyoruz. Bir devlet elbette ki dünyanın neresinde olursa olsun, kendi vatandaşına el uzatmakla mükelleftir. Dikkatimizi çeken husus, bu olay sonrası iktidara yakın çevrelerin başlattığı ‘Ülkemle gurur duyuyorum’ kampanyası oldu. Biz ülkemizle gurur duymaya bu tarz çalışmalar sonrası değil, her şeyini geride bırakıp İstiklal uğruna çocuk yaşta cepheye koşan ecdadımızı tanımakla başladık. Tarihimiz, gurur duymamızı sağlayacak birçok şeyle doludur. Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm hafızasını 2002’den sonrayla sınırlamaya yönelik bu siyasi söylem ve propagandayı yakışıksız buluyoruz” ifadelerini kullandı. 14 AYLIK YÖNETİMİN FATURASI MI? Başkan Aynacı, açıklamasının devamında, “Gölcük’e dair çok önemli bir olaya dikkat çekmek istiyorum: Bildiğimiz üzere eski belediye başkanımız Mehmet Ellibeş, görevini bırakırken borçsuz bir belediye bıraktığını ilan etti. Bu olay, tüm kamuoyunca da duyuldu. Geçen 14 aylık süre sonunda, Gölcük Belediyesi 13 milyon TL’lik borca karşılık 5 okul arazisi verdi. Şimdi soruyoruz; Mehmet Ellibeş görevi bırakırken borçsuz belediye bıraktım diyerek kamuoyunu mu yanılttı, yoksa bu 13 milyon TL’lik borç, 14 aylık yönetimin faturası mı? 14 ayın faturası ise bu para nereye harcanmıştır? Yetkililerin kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, parti ve ilçe gündemine yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, “Gündeme damga vuran bir diğer olay ise İsveç’e uçak gönderilerek tedavi için ülkemize getirilen vatandaşımız oldu. Kendisine Allah’tan şifa diliyoruz. Bir devlet elbette ki dünyanın neresinde olursa olsun, kendi vatandaşına el uzatmakla mükelleftir”dedi.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partileri ve ilçemiz gündemi hakkında düşüncelerini dile getirdi. İlk olarak partileri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, “Öncelikle bugün itibariyle altıncı gününü idrak ettiğimiz Ramazan ayının milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Geçtiğimiz hafta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği ‘HDP’yi terör örgütünün yanında görüyorum’ sözleri, belli çevrelerde gündem oldu ancak bizi takip edenler, evvelden beri bu görüşe sahip olduğumuzu bilmektedir. Bu olaya şaşıran, bu siyasi parti ile uzun yıllar açılım ortaklığı yapanlar oldu, onların bizi HDP ile yan yana gösterme çabası hem nafile hem de gülünçtür” dedi.

TARİHİMİZ, GURUR DUYACAĞIMIZ BİRÇOK ŞEYLE DOLU
Başkan Aynacı, “Gündeme damga vuran bir diğer olay ise İsveç’e uçak gönderilerek tedavi için ülkemize getirilen vatandaşımız oldu. Kendisine Allah’tan şifa diliyoruz. Bir devlet elbette ki dünyanın neresinde olursa olsun, kendi vatandaşına el uzatmakla mükelleftir. Dikkatimizi çeken husus, bu olay sonrası iktidara yakın çevrelerin başlattığı ‘Ülkemle gurur duyuyorum’ kampanyası oldu. Biz ülkemizle gurur duymaya bu tarz çalışmalar sonrası değil, her şeyini geride bırakıp İstiklal uğruna çocuk yaşta cepheye koşan ecdadımızı tanımakla başladık. Tarihimiz, gurur duymamızı sağlayacak birçok şeyle doludur. Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm hafızasını 2002’den sonrayla sınırlamaya yönelik bu siyasi söylem ve propagandayı yakışıksız buluyoruz” ifadelerini kullandı.

14 AYLIK YÖNETİMİN FATURASI MI?
Başkan Aynacı, açıklamasının devamında, “Gölcük’e dair çok önemli bir olaya dikkat çekmek istiyorum: Bildiğimiz üzere eski belediye başkanımız Mehmet Ellibeş, görevini bırakırken borçsuz bir belediye bıraktığını ilan etti. Bu olay, tüm kamuoyunca da duyuldu. Geçen 14 aylık süre sonunda, Gölcük Belediyesi 13 milyon TL’lik borca karşılık 5 okul arazisi verdi. Şimdi soruyoruz; Mehmet Ellibeş görevi bırakırken borçsuz belediye bıraktım diyerek kamuoyunu mu yanılttı, yoksa bu 13 milyon TL’lik borç, 14 aylık yönetimin faturası mı? 14 ayın faturası ise bu para nereye harcanmıştır? Yetkililerin kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.