AYNACI ‘’TEK PARTİMİZ AL BAYRAK PARTİSİ’’

Gündem 10.10.2019 - 15:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ‘’TEK PARTİMİZ AL BAYRAK PARTİSİ’’

Parti binasında basın toplantısını düzenleyen Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “bugün özel bir gündür hepimiz askerimizin yanında olmalıyız. Genel Başkanımızın da dediği gibi, dış politikada tek bir partimiz vardır, o da “Al Bayrak Partisi”dir ” dedi.

TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında Barış Pınar Hareketini değerlendirmek için basın toplantısını düzenledi. Aynacı; “bu gün özel bir gündür. Biz hepimiz Askerimizin yanında olmalıyız. Özellikle başlatılan bu operasyon sadece 30 kilometrelik alan değil, terörü tamamen bitirilmesi için devam etmelidir. Başlatılan bu Barış Pınar Hareketinden dolayı Arap birlikleri kınama açıklamasını yaparken sadece Macaristan’dan destek geldi. Yani Türk’ün Türk’den başka dostu yoktur” dedi.   TEK PARTİMİZ AL BAYRAK PARTİSİ Sözlerine devam eden başkan Aynacı; “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin kuzeyinde başlattığı askeri operasyon, bütün ülkemizin olduğu gibi partimizin de birinci gündem maddesidir. Tarafımızdan yakinen takip edilmektedir. Her şeyden önce dualarımız ve bütün kalbimiz kahraman askerlerimizle beraberdir. Allah yardımcımız olsun.  İç politikada, iktidara olan bütün şerhlerimize, itirazlarımıza, tenkitlerimize ve muhalefetimize rağmen, tek bir askerimiz dahi sınırın dışına çıktığı andan itibaren, dün grup toplantımızda Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, dış politikada tek bir partimiz vardır, o da “Al Bayrak Partisi”dir. Bu hassasiyetle dün TBMM’de, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine destek verdik. Yetki, karar ve mesuliyet artık hükümetindir. Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her türlü tedbiri ve stratejik planlamayı yapmış olduğuna inanıyoruz. Türkiye'nin hemen güneyinde bir terör koridoruna asla müsaade edilmemesi, Suriye’nin kuzeyinin, Kuzey Suriye olmasının engellenmesi ve bir PKK terör devleti kurulmasının önüne geçilerek, bölgenin tekrar barış ve istikrara kavuşturulması ve Suriyeli misafirlerimizin salimen vatanlarına dönüşlerinin sağlanması, Türk Devleti’nin öncelikli hedefleridir” dedi. MİLLET BAHÇESİNİN YERİ  NEDEN DEĞİŞTİ Gölcük gündemine değinen başkan İsmail Aynacı; “hepimizin bilindiği gibi millet bahçesi için bir söz vardı. Fakat almış olduğumuz bilgilere göre Millet Bahçesi Saraylıda bulunan boş bir alana yapılacaktır. Hani Kavaklı sahiline yapılacaktı ve çarşıyı denizle birleştireceklerdi. Eğer her boş alan millet Bahçesi olursa Hasaneyn yaylası da boş alandır.  Zaten bu hükümet Gölcük’e ihanet etmiş. Bakın Gölcük Belediye Hizmet binası yapılışı yanlış yerde, Adalet Sarayı yine yanlış yere yapıldı. Bunlar sadece günü kurtarma projeleridir. Halbükü, bu hizmetleri güzel bir konsepte yapılabilirdi. Şu anda ilçemize yakışmayan bir kaymakamlık binası var. Bu bina bir an önce yıkılmalı ve ilçemize yakışır bir kaymakamlık binası yapılmalıdır” şeklinde konuştu.   Fahri Haner 
Parti binasında basın toplantısını düzenleyen Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı; “bugün özel bir gündür hepimiz askerimizin yanında olmalıyız. Genel Başkanımızın da dediği gibi, dış politikada tek bir partimiz vardır, o da “Al Bayrak Partisi”dir ” dedi.

TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

Gölcük İYİ Parti ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında Barış Pınar Hareketini değerlendirmek için basın toplantısını düzenledi. Aynacı; “bu gün özel bir gündür. Biz hepimiz Askerimizin yanında olmalıyız. Özellikle başlatılan bu operasyon sadece 30 kilometrelik alan değil, terörü tamamen bitirilmesi için devam etmelidir. Başlatılan bu Barış Pınar Hareketinden dolayı Arap birlikleri kınama açıklamasını yaparken sadece Macaristan’dan destek geldi. Yani Türk’ün Türk’den başka dostu yoktur” dedi.

 

TEK PARTİMİZ AL BAYRAK PARTİSİ

Sözlerine devam eden başkan Aynacı; “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Suriye’nin kuzeyinde başlattığı askeri operasyon, bütün ülkemizin olduğu gibi partimizin de birinci gündem maddesidir. Tarafımızdan yakinen takip edilmektedir. Her şeyden önce dualarımız ve bütün kalbimiz kahraman askerlerimizle beraberdir. Allah yardımcımız olsun.  İç politikada, iktidara olan bütün şerhlerimize, itirazlarımıza, tenkitlerimize ve muhalefetimize rağmen, tek bir askerimiz dahi sınırın dışına çıktığı andan itibaren, dün grup toplantımızda Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, dış politikada tek bir partimiz vardır, o da “Al Bayrak Partisi”dir.

Bu hassasiyetle dün TBMM’de, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresine destek verdik. Yetki, karar ve mesuliyet artık hükümetindir. Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her türlü tedbiri ve stratejik planlamayı yapmış olduğuna inanıyoruz.

Türkiye'nin hemen güneyinde bir terör koridoruna asla müsaade edilmemesi, Suriye’nin kuzeyinin, Kuzey Suriye olmasının engellenmesi ve bir PKK terör devleti kurulmasının önüne geçilerek, bölgenin tekrar barış ve istikrara kavuşturulması ve Suriyeli misafirlerimizin salimen vatanlarına dönüşlerinin sağlanması, Türk Devleti’nin öncelikli hedefleridir” dedi.

MİLLET BAHÇESİNİN YERİ  NEDEN DEĞİŞTİ

Gölcük gündemine değinen başkan İsmail Aynacı; “hepimizin bilindiği gibi millet bahçesi için bir söz vardı. Fakat almış olduğumuz bilgilere göre Millet Bahçesi Saraylıda bulunan boş bir alana yapılacaktır. Hani Kavaklı sahiline yapılacaktı ve çarşıyı denizle birleştireceklerdi. Eğer her boş alan millet Bahçesi olursa Hasaneyn yaylası da boş alandır.  Zaten bu hükümet Gölcük’e ihanet etmiş. Bakın Gölcük Belediye Hizmet binası yapılışı yanlış yerde, Adalet Sarayı yine yanlış yere yapıldı. Bunlar sadece günü kurtarma projeleridir. Halbükü, bu hizmetleri güzel bir konsepte yapılabilirdi. Şu anda ilçemize yakışmayan bir kaymakamlık binası var. Bu bina bir an önce yıkılmalı ve ilçemize yakışır bir kaymakamlık binası yapılmalıdır” şeklinde konuştu.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.