LASTİK İŞ

AYNACI ‘’VATANDAŞ ZAMLARIN ALTINDA EZİLİYOR’’

Ekonomi 03.09.2019 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ‘’VATANDAŞ ZAMLARIN ALTINDA EZİLİYOR’’

İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi.

Parti binasında haftalık toplantısında açıklama yapan İyi Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı “Vatandaşlarımız her geçen gün gelen zamların altında eziliyor” dedi. İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Toplantı öncesi basına konuşan başkan Aynacı, son gelen zamları değerlendirdi. Başkan Aynacı “öncelikle şunu belirteyim, neredeyse her geçen gün zam üstüne zam yapılıyor. Bu zamlar vatandaşımızın sırtına biniyor. Bakın memura 4+4 zam yapılırken, Doğalgaza 14+14 zam yapılıyor. Çünkü daha iki ay önce Doğalgaza zam yapıldı. Bu zammın üzerinde iki ay geçmeden bir kez daha zam yapıldı. Buda enflasyonun gerçek yüzünü göstermektedir. Sık, sık gelen bu zamlar 1970 li yılları hatırlatıyor. Çünkü o dönemlerde bu kadar sık, sık zamlar yapılıyor. Bakın ekmek zammı, daha önce ekmek israf oluyor diyerek gramaj düşürerek zam aldılar. Bu kez ekmek gramajını yükselterek zam aldılar. Hani israftı gramaj düşürdüler. Ne odluda gramaj yükselttiler. Bunlar halkla oyun oynuyorlar” şeklinde konuştu. Eğitim ve öğretimi değerlendiren başkan Aynacı; “uyum haftası başladı. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Çünkü öğretmenlerimiz çocuklarımızın eğitimine yön vererek geleceğini hazırlayan tüm öğretmenlerimize çalışmalarından başarılar dilerim” dedi. Gölcük hizmetleri ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aymacı; “bakın seçimin üzerinden 5 ay geçti. Gölcük Belediye Başkanımız artık belediye hizmetlerine adapte olduğunu düşünüyorum. Belediye başkanımız artık seçim beyannamesinde seçim çalışmasında halkımıza verdiği vaatleri yerine getirmesini bekliyoruz. Bizde bu işin takipçisi olacağız. Bu vaatlerin arasında kentsel dönüşümdü. Kentsel dönüşümün projesinin bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi. Kongrede tekrar aday olacağını belirten başkan aynacı; “olağan konkremiz Şubat 2020 tarihinde yapılacak. Biz partili olarak hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz gün 3 ayrı bölgede  stantlar kurarak üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Kongrede ben tekrar aday olarak aday olacağım” dedi. Fahri Haner
İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi.

Parti binasında haftalık toplantısında açıklama yapan İyi Parti Gölcük ilçe Başkanı İsmail Aynacı “Vatandaşlarımız her geçen gün gelen zamların altında eziliyor” dedi.

İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Toplantı öncesi basına konuşan başkan Aynacı, son gelen zamları değerlendirdi. Başkan Aynacı “öncelikle şunu belirteyim, neredeyse her geçen gün zam üstüne zam yapılıyor. Bu zamlar vatandaşımızın sırtına biniyor. Bakın memura 4+4 zam yapılırken, Doğalgaza 14+14 zam yapılıyor. Çünkü daha iki ay önce Doğalgaza zam yapıldı. Bu zammın üzerinde iki ay geçmeden bir kez daha zam yapıldı. Buda enflasyonun gerçek yüzünü göstermektedir.

Sık, sık gelen bu zamlar 1970 li yılları hatırlatıyor. Çünkü o dönemlerde bu kadar sık, sık zamlar yapılıyor. Bakın ekmek zammı, daha önce ekmek israf oluyor diyerek gramaj düşürerek zam aldılar. Bu kez ekmek gramajını yükselterek zam aldılar. Hani israftı gramaj düşürdüler. Ne odluda gramaj yükselttiler. Bunlar halkla oyun oynuyorlar” şeklinde konuştu.

Eğitim ve öğretimi değerlendiren başkan Aynacı; “uyum haftası başladı. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Çünkü öğretmenlerimiz çocuklarımızın eğitimine yön vererek geleceğini hazırlayan tüm öğretmenlerimize çalışmalarından başarılar dilerim” dedi.

Gölcük hizmetleri ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aymacı; “bakın seçimin üzerinden 5 ay geçti. Gölcük Belediye Başkanımız artık belediye hizmetlerine adapte olduğunu düşünüyorum. Belediye başkanımız artık seçim beyannamesinde seçim çalışmasında halkımıza verdiği vaatleri yerine getirmesini bekliyoruz. Bizde bu işin takipçisi olacağız. Bu vaatlerin arasında kentsel dönüşümdü. Kentsel dönüşümün projesinin bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi.

Kongrede tekrar aday olacağını belirten başkan aynacı; “olağan konkremiz Şubat 2020 tarihinde yapılacak. Biz partili olarak hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz gün 3 ayrı bölgede  stantlar kurarak üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Kongrede ben tekrar aday olarak aday olacağım” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.