LASTİK İŞ
ismail

AYNACI ''VİRÜS İLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ''

Gündem 17.11.2020 - 15:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''VİRÜS İLE HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ''

Haftalık toplantısını parti binasında düzenleyen İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, toplantıda yaptığı açıklamada bu virüsü el birliği ile temizlemeliyiz.

Parti binasında düzenlemiş olduğu haftalık toplantısında konuşan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, bu günkü toplantımızda iki önemli gündem vardır. Gündemimizin birincisi partimiz her gün yükselen tek partidir. İkinci gündemimiz ise COVİD- 19 Virüsüne karşı mücadelemizdir.    İlk gündemini açıklayan başkan aynacı; “Partimiz gerek kuruluşundan önce gerek kurulduktan bu yana defalarca sınanmış bir harekettir. Biz operasyonlarla ne yılarız ne de yıkılırız. Sokaklar Umut Meral Akşener, anketlerin hepsi tek yükselen parti İYİ Parti diyor. Tabanımız partisine en yüksek oranda bağlı parti tabanı. Biz yolumuza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Yolunu ayıranlara da saygı duyarız. Ancak onlardan beklentimiz geçmişin hatırına, onları bulundukları yerlere taşıyan insanların emeklerini zayi edecek iftira ve çirkin söylemlerden kaçınsınlar. Güzel ve asil bir veda etsinler. Biz ilk kez iftiralara maruz kalmıyoruz. Bugüne kadar atılan iftiralar, nasıl iftira sahiplerinin üzerinde bir leke olarak kalmışsa yine aynısı olacaktır. Partimizin yükselişini durduramayacaklardır” şeklinde ifade etti. COVİD- 19 salgınıyla ilgili açıklama yapan başkan Aynacı; “Tüm dünyada ikinci dalga olarak başlayan COVİT 19 salgını ülkemizde olduğu gibi ilçemizi de etkisi altına almış vaka sayıları her geçen kontrol edilemez hale gelmiştir. Artık çember daralmış ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştır. Tedbirlerle uyma konusunda daha dikkatli olmamız gerekmektedir. Kalabalık ortamlardan uzak durmak, sosyal mesafemizi korumak temizlik, hijyen ve maskelerimize dikkat etmeliyiz. Artık telefonlarımız her gün bir yakınımızın pozitif vakalı olduğunu veya hayatını kaybettiğini duymaktayız. Zaman kendimizi ve sevdiklerimiz düşünme zamanıdır. Elbirliği virüsü temeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde ifade etti. Fahri Haner
Haftalık toplantısını parti binasında düzenleyen İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, toplantıda yaptığı açıklamada bu virüsü el birliği ile temizlemeliyiz.

Parti binasında düzenlemiş olduğu haftalık toplantısında konuşan İYİ Parti Gölcük ilçe başkanı İsmail Aynacı, bu günkü toplantımızda iki önemli gündem vardır. Gündemimizin birincisi partimiz her gün yükselen tek partidir. İkinci gündemimiz ise COVİD- 19 Virüsüne karşı mücadelemizdir.
  
İlk gündemini açıklayan başkan aynacı; “Partimiz gerek kuruluşundan önce gerek kurulduktan bu yana defalarca sınanmış bir harekettir. Biz operasyonlarla ne yılarız ne de yıkılırız. Sokaklar Umut Meral Akşener, anketlerin hepsi tek yükselen parti İYİ Parti diyor. Tabanımız partisine en yüksek oranda bağlı parti tabanı. Biz yolumuza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Yolunu ayıranlara da saygı duyarız. Ancak onlardan beklentimiz geçmişin hatırına, onları bulundukları yerlere taşıyan insanların emeklerini zayi edecek iftira ve çirkin söylemlerden kaçınsınlar. Güzel ve asil bir veda etsinler.
Biz ilk kez iftiralara maruz kalmıyoruz. Bugüne kadar atılan iftiralar, nasıl iftira sahiplerinin üzerinde bir leke olarak kalmışsa yine aynısı olacaktır. Partimizin yükselişini durduramayacaklardır” şeklinde ifade etti.

COVİD- 19 salgınıyla ilgili açıklama yapan başkan Aynacı; “Tüm dünyada ikinci dalga olarak başlayan COVİT 19 salgını ülkemizde olduğu gibi ilçemizi de etkisi altına almış vaka sayıları her geçen kontrol edilemez hale gelmiştir. Artık çember daralmış ve içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştır. Tedbirlerle uyma konusunda daha dikkatli olmamız gerekmektedir. Kalabalık ortamlardan uzak durmak, sosyal mesafemizi korumak temizlik, hijyen ve maskelerimize dikkat etmeliyiz. Artık telefonlarımız her gün bir yakınımızın pozitif vakalı olduğunu veya hayatını kaybettiğini duymaktayız. Zaman kendimizi ve sevdiklerimiz düşünme zamanıdır. Elbirliği virüsü temeliyiz. Tüm vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.