AYNACI ‘YAŞAMSAL HAKLARDAN BAŞKA BİR TALEPLERİ YOK

04.12.2020 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ‘YAŞAMSAL HAKLARDAN BAŞKA BİR TALEPLERİ YOK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyarette bulundu, bir tekerlekli sandalye ve hasta maması hediye etti

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Ergüder ve İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerini ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ziyaretteki konuşmasında, “Engelleri oluşturan sebepleri ortadan kaldırmak, görev üstü görevimiz olmalıdır. En büyük engel sevgisizliktir. Fırsat verildiğinde neler yapabileceklerine hepimiz yüzlerce kez şahit olduk. Spordan sanata, ekonomiden bilime, her alanda ülkemizi gururlandırarak yüzlerce başarıya imza attılar” dedi. ‘YAŞAMSAL HAKLARDAN BAŞKA BİR TALEPLERİ YOK’ Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Unutmayalım ki engelli kardeşlerimizin acınmaya ya da vicdanınızı rahatlatmak için işe alınmaya değil, gerçekten çalışıp hayatlarını devam ettirmeye ihtiyaçları var. Hepimiz gibi evine ekmek götürmek, çocuklarını okutmak, tatile gitmek ve en önemlisi kimseye muhtaç olmadan kendi kendilerine ihtiyaçlarını karşılayabilmek gibi yaşamsal haklardan başka bir talepleri yok. Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam gibi olanaklardan yararlanıp kendi kendine yeterli bir duruma getirilmesi, devletimizin ve bizlerin asli görevidir” dedi. TEKERLEKLİ SANDALYE VE HASTA MAMASI HEDİYE EDİLDİ Aynacı sözlerinin devamında, “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Ergüder ve Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Küçük ile birlikte Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat beyefendiyi ziyaret edip Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bir adet tekerlekli sandalye, bir miktar yaşlı hasta maması hediye etmek istedik. Bizler her zaman söylediğimiz gibi engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta karşılaşabildiği engelleri ortadan kaldırmak adına her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi. İYİ Parti İlçe Başkan Aynacı, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ergüder ve Gençlik Kolları Başkanı Küçük, ziyaretlerinin sonunda merkez binası önünde Dernek Başkanı Hasan Bat ile bir süre sohbet etti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ziyarette bulundu, bir tekerlekli sandalye ve hasta maması hediye etti

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Ergüder ve İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyelerini ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ziyaretteki konuşmasında, “Engelleri oluşturan sebepleri ortadan kaldırmak, görev üstü görevimiz olmalıdır. En büyük engel sevgisizliktir. Fırsat verildiğinde neler yapabileceklerine hepimiz yüzlerce kez şahit olduk. Spordan sanata, ekonomiden bilime, her alanda ülkemizi gururlandırarak yüzlerce başarıya imza attılar” dedi.

‘YAŞAMSAL HAKLARDAN BAŞKA BİR TALEPLERİ YOK’

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Unutmayalım ki engelli kardeşlerimizin acınmaya ya da vicdanınızı rahatlatmak için işe alınmaya değil, gerçekten çalışıp hayatlarını devam ettirmeye ihtiyaçları var. Hepimiz gibi evine ekmek götürmek, çocuklarını okutmak, tatile gitmek ve en önemlisi kimseye muhtaç olmadan kendi kendilerine ihtiyaçlarını karşılayabilmek gibi yaşamsal haklardan başka bir talepleri yok. Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam gibi olanaklardan yararlanıp kendi kendine yeterli bir duruma getirilmesi, devletimizin ve bizlerin asli görevidir” dedi.

TEKERLEKLİ SANDALYE VE HASTA MAMASI HEDİYE EDİLDİ

Aynacı sözlerinin devamında, “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ece Ergüder ve Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Küçük ile birlikte Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat beyefendiyi ziyaret edip Engelsiz Yaşam Merkezi’ne bir adet tekerlekli sandalye, bir miktar yaşlı hasta maması hediye etmek istedik. Bizler her zaman söylediğimiz gibi engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta karşılaşabildiği engelleri ortadan kaldırmak adına her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi. İYİ Parti İlçe Başkan Aynacı, Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ergüder ve Gençlik Kolları Başkanı Küçük, ziyaretlerinin sonunda merkez binası önünde Dernek Başkanı Hasan Bat ile bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.