LASTİK İŞ

AYNACI ''YEREL SEÇİME HAZIRIZ''

Asayiş 22.11.2018 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AYNACI ''YEREL SEÇİME HAZIRIZ''

İYİ parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yöneticileri haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Aynacı “Biz ittifak CHP ile büyükşehirde yapılsa bile ilçeler bazında ittifak yoktur. Biz Gölcük Belediyesi'ni Allah nasip ederse kazanacağız. Bunun için ise çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Başkan Aynacı “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak yerel seçim startını vermiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz haftaki toplantıda konuştuk. Yerel seçimlere girmeden önce önceliğimiz teşkilatlarımızda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'ydı. İlçe teşkilatı olarak mahalledeki teşkilatları yapmamız son hızıyla devam ediyor. Geçen hafta 8 mahalle başkanımın da görevlendirmesini yapmıştık. Hafta sonu da Kadın Kollarımızın oluşumu ile beraber Değirmendere ilçe binasında Kadın Kollarımızın da bir tanışma yemeği gerçekleşti. Bu haftaki hedefimiz Gençlik Kolları'nın sahaya sürüp yerel seçimlerde dört bir taraftan Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve biz yöneticiler yerel seçimin tamamen çalışmasını yapmaktır. Dediğim gibi aday adaylık başvurumuz Genel Merkezin takvimi ile 1 ile 15 Aralık tarihleri arasında belirlendi. Bundan önceki süreçte 1 Aralık'ı beklemeden encümenlik başvurularını ilçeler kendileri resmi olmamak kaydıyla basın açıklamaları yaparak encümen adaylarını açıklamaya başlayabilirler ama başkanlık aday adayları konusunda kesinlikle 1 Aralık'tan önce herhangi bir başvuru ve açıklamayı kabul etmediklerini söylediler. 1 Aralık'tan sonra açıklamalarda bulunacağız. Bu süreçte bizde çıkacak aday arkadaşlarımıza söyledik. 1 Aralık'ta başvurularını yapmalarını, kendileri ile birlikte basına açıklamalarını yapmalarını bildirdik.” BELEDİYEYİ ALACAĞIZ Başkan Aynacı “Cumartesi günü ilçe il binasında Milletvekilimiz Sayın İsmail Ok'un katılımıyla bir çalıştay gerçekleştirdik. Bu bir toplantı değil bu bir çalıştaydı. Bunun öncesinde neler var, neler yapmalıyız, vatandaşın ittifak ile ilgili tepkileri nedir, bu konularla ilgili Genel Merkez'e bildirmek amaçlı tek tek toplantı yapıldı. Alınan kararda da kesinlikle ittifakın büyük şehirleri kapsadığını, ilçelere yansımayacağını hatta Türkiye'nin geneline değil belirli 9 veya 12 il bazında ittifak olacağını talep ettiler. Biz ittifak CHP ile büyükşehirde yapılsa bile ilçeler bazında ittifak yoktur. Biz Gölcük Belediyesi'ni Allah nasip ederse kazanacağız. Bunun için ise çalışmalarımızı yapıyoruz. Projelerimizi hazırladık. Aralık'ın 1'inden 15'inden sonra çok ciddi bir şekilde sokaktaki vatandaş da bizim emeklerimizi görecektir. Seçimde de bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum” dedi.
İYİ parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yöneticileri haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Aynacı “Biz ittifak CHP ile büyükşehirde yapılsa bile ilçeler bazında ittifak yoktur. Biz Gölcük Belediyesi'ni Allah nasip ederse kazanacağız. Bunun için ise çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

Başkan Aynacı “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak yerel seçim startını vermiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz haftaki toplantıda konuştuk. Yerel seçimlere girmeden önce önceliğimiz teşkilatlarımızda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'ydı. İlçe teşkilatı olarak mahalledeki teşkilatları yapmamız son hızıyla devam ediyor. Geçen hafta 8 mahalle başkanımın da görevlendirmesini yapmıştık. Hafta sonu da Kadın Kollarımızın oluşumu ile beraber Değirmendere ilçe binasında Kadın Kollarımızın da bir tanışma yemeği gerçekleşti. Bu haftaki hedefimiz Gençlik Kolları'nın sahaya sürüp yerel seçimlerde dört bir taraftan Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve biz yöneticiler yerel seçimin tamamen çalışmasını yapmaktır. Dediğim gibi aday adaylık başvurumuz Genel Merkezin takvimi ile 1 ile 15 Aralık tarihleri arasında belirlendi. Bundan önceki süreçte 1 Aralık'ı beklemeden encümenlik başvurularını ilçeler kendileri resmi olmamak kaydıyla basın açıklamaları yaparak encümen adaylarını açıklamaya başlayabilirler ama başkanlık aday adayları konusunda kesinlikle 1 Aralık'tan önce herhangi bir başvuru ve açıklamayı kabul etmediklerini söylediler. 1 Aralık'tan sonra açıklamalarda bulunacağız. Bu süreçte bizde çıkacak aday arkadaşlarımıza söyledik. 1 Aralık'ta başvurularını yapmalarını, kendileri ile birlikte basına açıklamalarını yapmalarını bildirdik.”

BELEDİYEYİ ALACAĞIZ
Başkan Aynacı “Cumartesi günü ilçe il binasında Milletvekilimiz Sayın İsmail Ok'un katılımıyla bir çalıştay gerçekleştirdik. Bu bir toplantı değil bu bir çalıştaydı. Bunun öncesinde neler var, neler yapmalıyız, vatandaşın ittifak ile ilgili tepkileri nedir, bu konularla ilgili Genel Merkez'e bildirmek amaçlı tek tek toplantı yapıldı. Alınan kararda da kesinlikle ittifakın büyük şehirleri kapsadığını, ilçelere yansımayacağını hatta Türkiye'nin geneline değil belirli 9 veya 12 il bazında ittifak olacağını talep ettiler. Biz ittifak CHP ile büyükşehirde yapılsa bile ilçeler bazında ittifak yoktur. Biz Gölcük Belediyesi'ni Allah nasip ederse kazanacağız. Bunun için ise çalışmalarımızı yapıyoruz. Projelerimizi hazırladık. Aralık'ın 1'inden 15'inden sonra çok ciddi bir şekilde sokaktaki vatandaş da bizim emeklerimizi görecektir. Seçimde de bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.