LASTİK İŞ

AYNI MOTOR ÜÇ CAN ALDI !

26.07.2013 - 14:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AYNI MOTOR ÜÇ CAN ALDI !

Gölcük Halıdere’de meydana gelen trafik kazasında motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise ağır yaralanmıştı. Aynı motosikletle Mart ayında meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de yaralandığı ortaya çıktı. Gölcük Halıdere’de meydana gelen trafik kazasına karışan motosikletin geçtiğimiz Mart ayında Kandıra’da trafik kazasına karıştığı ve kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Can Bulut (22) idaresindeki 41 NR 451 plakalı motosiklet Karamürsel istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü Can Bulut ve arkasındaki kız arkadaşı Özlem Sarıoğlu ağır yaralandı.   Kız arkadaşı kurtuldu, kendisi yaşamını yitirdiKazanın haber verilmesiyle birlikte olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Özlem Sarıoğlu ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Can Bulut ise boynu kırılarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Can Bulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yaklaşık 80 metre sürüklenen motosiklet otoparka çekildi. Motosikletin kaldırılmasının ardından araç trafiği yeniden normale döndü.   Daha önce de 2 kişi ölmüş 2 kişi yaralanmıştıCan Bulut’un yaşamını yitirdiği 41 NR 451 plakalı motosiklet, 14 Mart 2013 tarihinde Kandıra yolunda bir başka motosikletle çarpışmış, kazada sürücü Aşkın Akçayoğlu ile diğer motosikletteki Sevda Fidan yaralanırken Akçayoğlu’nun arkasındaki Aziz Korkmaz ve diğer motosikletteki Önder Yaman yaşamını yitirmişti. Gölcük Piyalepaşa Mahallesi’nde ikamet eden Necmi Bulut ile Kezban Bulut çiftinin 2 çocuğundan biri olan Can Bulut, askerden henüz bir ay önce gelmişti. Askerden gelir gelmez araba alan Bulut, kısa bir süre içinde arabasını satarak bu motosikleti satın aldığı ortaya çıktı.   Toprağa verildiBüyük bir hevesle tamir ettirdiği ve yaklaşık bir haftadır kullandığı motosikleti kendine mezar olan Can Bulut’un cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Başiskele Yeniköy Sepetlipınar Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi. Kazada yaralanan Özlem Sarıoğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Umuttepe Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Sarıoğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.  

Gölcük Halıdere’de meydana gelen trafik kazasında motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise ağır yaralanmıştı. Aynı motosikletle Mart ayında meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de yaralandığı ortaya çıktı.

Gölcük Halıdere’de meydana gelen trafik kazasına karışan motosikletin geçtiğimiz Mart ayında Kandıra’da trafik kazasına karıştığı ve kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Can Bulut (22) idaresindeki 41 NR 451 plakalı motosiklet Karamürsel istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü Can Bulut ve arkasındaki kız arkadaşı Özlem Sarıoğlu ağır yaralandı.

 

Kız arkadaşı kurtuldu, kendisi yaşamını yitirdi
Kazanın haber verilmesiyle birlikte olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Özlem Sarıoğlu ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Can Bulut ise boynu kırılarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından Can Bulut’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yaklaşık 80 metre sürüklenen motosiklet otoparka çekildi. Motosikletin kaldırılmasının ardından araç trafiği yeniden normale döndü.

 

Daha önce de 2 kişi ölmüş 2 kişi yaralanmıştı
Can Bulut’un yaşamını yitirdiği 41 NR 451 plakalı motosiklet, 14 Mart 2013 tarihinde Kandıra yolunda bir başka motosikletle çarpışmış, kazada sürücü Aşkın Akçayoğlu ile diğer motosikletteki Sevda Fidan yaralanırken Akçayoğlu’nun arkasındaki Aziz Korkmaz ve diğer motosikletteki Önder Yaman yaşamını yitirmişti. Gölcük Piyalepaşa Mahallesi’nde ikamet eden Necmi Bulut ile Kezban Bulut çiftinin 2 çocuğundan biri olan Can Bulut, askerden henüz bir ay önce gelmişti. Askerden gelir gelmez araba alan Bulut, kısa bir süre içinde arabasını satarak bu motosikleti satın aldığı ortaya çıktı.

 

Toprağa verildi
Büyük bir hevesle tamir ettirdiği ve yaklaşık bir haftadır kullandığı motosikleti kendine mezar olan Can Bulut’un cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Başiskele Yeniköy Sepetlipınar Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi. Kazada yaralanan Özlem Sarıoğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Umuttepe Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Sarıoğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.