Ayrı Yaşadığı Eşini Öldüren Şahıs, Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli 17.07.2013 - 14:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ayrı Yaşadığı Eşini Öldüren Şahıs, Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, resmi nikahlı ancak ayrı yaşadığı eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs, adliyeye sevk edildi. Olay, Kadıköy Mahallesi Ali Rıza Efendi Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, resmi nikahlı olan, ancak aralarındaki sorunlar sebebiyle ayrı yaşadıkları öğrenilen Ahmet Dünen, bir meseleyi görüşmek için Cüziyete Dünen'in (47) evine geldi. İkilinin aralarındaki görüşme önce tartışmaya, sonra kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Ahmet Dünen, ruhsatlı olduğu öğrenilen silahını çıkartarak eşinin kafasına bir el ateş etti. Olaydan sonra Ahmet Dünen, evden ayrıldı. Silah seslerini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde kadının olay yerinde öldüğü belirlendi. İncelemelerin ardından cenaze, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet zanlısı Ahmet Dünen ise Kocaeli Devlet Hastanesi yakınlarında İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Ahmet Dünen, ifadesinde, korkutmak amacı ile ruhsatlı silahını aldığını, sonra olayın yaşandığını iddia ettiği kaydedildi. Dünen'in, kaç kere ateş ettiğini hatırlamadığını söylediği kaydedildi. Öte yandan Ahmet Dünen'in psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı, son bir haftadır ilaçlarını iyi olduğunu düşünerek almadığı öğrenildi. İfadesi alınan Ahmet Dünen, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, resmi nikahlı ancak ayrı yaşadığı eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Olay, Kadıköy Mahallesi Ali Rıza Efendi Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, resmi nikahlı olan, ancak aralarındaki sorunlar sebebiyle ayrı yaşadıkları öğrenilen Ahmet Dünen, bir meseleyi görüşmek için Cüziyete Dünen'in (47) evine geldi. İkilinin aralarındaki görüşme önce tartışmaya, sonra kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan Ahmet Dünen, ruhsatlı olduğu öğrenilen silahını çıkartarak eşinin kafasına bir el ateş etti. Olaydan sonra Ahmet Dünen, evden ayrıldı.

Silah seslerini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde kadının olay yerinde öldüğü belirlendi. İncelemelerin ardından cenaze, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cinayet zanlısı Ahmet Dünen ise Kocaeli Devlet Hastanesi yakınlarında İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Ahmet Dünen, ifadesinde, korkutmak amacı ile ruhsatlı silahını aldığını, sonra olayın yaşandığını iddia ettiği kaydedildi. Dünen'in, kaç kere ateş ettiğini hatırlamadığını söylediği kaydedildi.

Öte yandan Ahmet Dünen'in psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı, son bir haftadır ilaçlarını iyi olduğunu düşünerek almadığı öğrenildi. İfadesi alınan Ahmet Dünen, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.