AYŞE SEYMEN VEFAT ETTİ !

18.05.2015 - 10:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AYŞE SEYMEN VEFAT ETTİ !

İlimizin tanınmış ailelerinden olan Seymen...İlimizin tanınmış ailelerinden olan Seymen ve Sirmen aileleri anneleri Ayşe Seymen’i kaybetti.

CHP eski İzmit ilçe başkanı Alparslan Seymen’in annesi ve Sefa Sirmen’in kayınvalidesi olan Ayşe Seymen, hastalığı nedeniyle bir süredir Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyordu. Ancak anne Ayşe Seymen bu sabaha karşı hayata veda etti. Anne Ayşe Seymen’in vefatı, ailede büyük üzüntü yarattı. İlimizin tanınmış iş adamlarından merhum Rahmi Seymen’in eşi olan Ayşe Seymen’in diğer çocukları Mahir Seymen, Nail Seymen, Kamuran Sirmen ve Hamiyet Satı kentimizin önde gelen isimleri arasında bulunuyor. Ayşe Seymen’in cenazesi bugün öğleyin İzmit merkezde bulunan Fevziye Camisinde kılınacak olan cenaze namazının ardından, aile kabristanlığına defnedilecek.    Yeni Gölcük GAzetesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet, Seymen ve Sirmen Ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
İlimizin tanınmış ailelerinden olan Seymen...İlimizin tanınmış ailelerinden olan Seymen ve Sirmen aileleri anneleri Ayşe Seymen’i kaybetti.

CHP eski İzmit ilçe başkanı Alparslan Seymen’in annesi ve Sefa Sirmen’in kayınvalidesi olan Ayşe Seymen, hastalığı nedeniyle bir süredir Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyordu. Ancak anne Ayşe Seymen bu sabaha karşı hayata veda etti. Anne Ayşe Seymen’in vefatı, ailede büyük üzüntü yarattı.

İlimizin tanınmış iş adamlarından merhum Rahmi Seymen’in eşi olan Ayşe Seymen’in diğer çocukları Mahir Seymen, Nail Seymen, Kamuran Sirmen ve Hamiyet Satı kentimizin önde gelen isimleri arasında bulunuyor.

Ayşe Seymen’in cenazesi bugün öğleyin İzmit merkezde bulunan Fevziye Camisinde kılınacak olan cenaze namazının ardından, aile kabristanlığına defnedilecek. 

 

Yeni Gölcük GAzetesi  olarak merhumeye Allahtan rahmet, Seymen ve Sirmen Ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.