LASTİK İŞ
ismail

AYYILDIZ TİM "COCA COLA HACKLENDİ!"

Gündem 27.07.2014 - 12:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AYYILDIZ TİM "COCA COLA HACKLENDİ!"

Ayyıldız Tim, Coca Cola'nın domain adreslerini hackledi

İsrail'in Gazze'li çocukları öldürmesini protesto eden Ayyıldız Tim, Coca Cola'nın domain adreslerini hackledi. Günlerdir sosyal medyada Coca Cola için boykotçağrısı yapılırken, Ayyıldız Tim'den flaş bir hamle geldi. Ayyıldız Tim grubu, coca-cola.com ve coca-cola.com.tr'yi hackledi. Stargazete.com'un haberine göre, grubun Facebook sayfasından yapılan açıklamada bu iki adres hakkında "Gazze için ölen çocuklar için Coca-Cola erişime kapatılmıştır!" bilgisi paylaşıldı.Haberin yazıldığı saatlerde, Coca Cola'nın global sitesine erişim sağlanamazken, Coca Cola Türkiye sayfasına ulaşılabiliyor.    
Ayyıldız Tim, Coca Cola'nın domain adreslerini hackledi

İsrail'in Gazze'li çocukları öldürmesini protesto eden Ayyıldız Tim, Coca Cola'nın domain adreslerini hackledi. 

Günlerdir sosyal medyada Coca Cola için boykotçağrısı yapılırken, Ayyıldız Tim'den flaş bir hamle geldi. Ayyıldız Tim grubu, coca-cola.com ve coca-cola.com.tr'yi hackledi. 

Stargazete.com'un haberine göre, grubun Facebook sayfasından yapılan açıklamada bu iki adres hakkında "Gazze için ölen çocuklar için Coca-Cola erişime kapatılmıştır!" bilgisi paylaşıldı.Haberin yazıldığı saatlerde, Coca Cola'nın global sitesine erişim sağlanamazken, Coca Cola Türkiye sayfasına ulaşılabiliyor.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.