AZERBAYCAN TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ RESİM YARIŞMASI

Gündem 12.10.2020 - 19:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AZERBAYCAN TÜRKİYE KARDEŞLİĞİ RESİM YARIŞMASI

Gelecek partisi Azerbaycan Türkiye Kardeşliği konulu resim yarışması düzenliyor.

Cumhuriyetimizin 97.yıl dönümünde anlamlı gününde azerbaycan türkiye kardeşlik ruhunu yansıtacak gölcüklü evlatlarımızı resim etkinliğine davet ediyoruz. Evlerinde yaptıkları resimleri sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaştırarak katılım sağlayabilirler. Süpriz hediyelerimizin de olacağı etkinlikte katılım sağlayan tüm evlatlarımıza kitap hediyemiz olacaktır. Yükselen Yeni neslimizin başlayan eğitim hayatlarına da heyecan katmak istiyoruz Sevdamız gölcük ve evlatlarımızın geleceği için hem sosyal etkinliklerden kopmayan gelişime açık bir neslin ufuklarını azerbaycan kardeşlik ruhunu yansıtmaları ile başlayacaktır. Ailelerimiz hangi siyasi partiye üye olurlar sa olsunlar bu etkimliğimize tüm siyasi parti üyeleri aile evlatlarımız katılabilir  Gölcük hepimizin evi ve çatısıdır. Bu birlik ruhunu engüzel sergileyecek olana Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ülkemizi emanet ettiği evlatlarımız olacaktır. Kamu oyuna saygı ile duyrulur.
Gelecek partisi Azerbaycan Türkiye Kardeşliği konulu resim yarışması düzenliyor.

Cumhuriyetimizin 97.yıl dönümünde anlamlı gününde azerbaycan türkiye kardeşlik ruhunu yansıtacak gölcüklü evlatlarımızı resim etkinliğine davet ediyoruz.

Evlerinde yaptıkları resimleri sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaştırarak katılım sağlayabilirler.

Süpriz hediyelerimizin de olacağı etkinlikte katılım sağlayan tüm evlatlarımıza kitap hediyemiz olacaktır.
Yükselen Yeni neslimizin başlayan eğitim hayatlarına da heyecan katmak istiyoruz

Sevdamız gölcük ve evlatlarımızın geleceği için hem sosyal etkinliklerden kopmayan gelişime açık bir neslin ufuklarını azerbaycan kardeşlik ruhunu yansıtmaları ile başlayacaktır.

Ailelerimiz hangi siyasi partiye üye olurlar sa olsunlar bu etkimliğimize tüm siyasi parti üyeleri aile evlatlarımız katılabilir 

Gölcük hepimizin evi ve çatısıdır.
Bu birlik ruhunu engüzel sergileyecek olana Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ülkemizi emanet ettiği evlatlarımız olacaktır.

Kamu oyuna saygı ile duyrulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.