LASTİK İŞ

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

14.05.2019 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ın da katıldığı iftar yemeğinde, ilçemiz de yaşayan şehit aileleri ve gazilerle Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Başkan Sezer yaptığı konuşmada, aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduğunu ifade etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ın da katıldığı iftar yemeğinde, ilçemiz de yaşayan şehit aileleri ve gazilerle, Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Bu anlamlı iftara, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan öncülüğünde şehit aileleri ve gaziler büyük katılım gösterirken, Mübarek Ramazan ayının atmosferine uygun bir buluşma gerçekleşmiş oldu. Ayrıca İftar vakti öncesinde Başkan Sezer ve Kaymakam Irmak, tek tek şehit aileleri ve gazilerin oturduğu masaları gezerek, onları selamladı ve hal hatırlarını sordu. İftar vaktinin gelmesiyle de yemeğe geçildi. AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ Yemek sonrasında bir konuşma yapan Başkan Sezer, “Bu Mübarek Ramazan akşamında Allah nasip etti tutmuş olduğumuz orucu hep birlikte açtık. Davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devletimizin olabilmesi açısından öncelikle bir toprak parçasına ihtiyacımız var. Bu toprak parçası vatan. Bu devleti oluşturan da bir millet var, o da Türk Milleti. Bu üç unsur bir biriyle kaynaşmış vaziyette. Bunu da sembolize eden bir de Türk Bayrağımız var. Sizler ve sizlerin yakınları olan aziz şehitlerimiz ve beraberinde gazilerimiz bu bayrağın dalgalanabilmesi için hayatlarını riske ettiler, canlarını feda ettiler. Bizlerin bu durum karşısında ne kadar müteşekkir olduğumuzu anlatsak, şükran duygularımızı ifade etmeye çalışsak kelimeler yetmez. Size tek kelimeyle şunu söyleyebilirim minnettarız. Bu duygularla aziz şehitlerimizi rahmet anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, bu buluşmaya katıldığınız için de sizlere teşekkür ediyorum” dedi. “SİZLER BU VATAN İÇİN GEREĞİNİ YAPTINIZ” Sezer’in konuşması sonrasında sözü alan Kaymakam Irmak ise, “Sözlerime başlamadan önce, bu vatan için, millet için, millet için, dinimiz için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş tüm gazilerimizi minnetle anıyor, siz değerli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu vatan için gereğini yaptınız. Kiminiz babasını, kiminiz eşini, kiminiz oğlunu, kiminiz kardeşini bu vatan için şehit verdiniz. Bir çok gazimiz kimi elini, kimi kolunu, kimi gözünü bu vatana feda etti. Sizler gereğini yaptınız, bizlerde bu emanete sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Bugün sizlerle bu güzel ortamı hazırlayan Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun, sağlıcakla kalın” diyerek sözlerini noktaladı. Ardından iftar programı son buldu. 
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ın da katıldığı iftar yemeğinde, ilçemiz de yaşayan şehit aileleri ve gazilerle Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Başkan Sezer yaptığı konuşmada, aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduğunu ifade etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ın da katıldığı iftar yemeğinde, ilçemiz de yaşayan şehit aileleri ve gazilerle, Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi. Bu anlamlı iftara, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan öncülüğünde şehit aileleri ve gaziler büyük katılım gösterirken, Mübarek Ramazan ayının atmosferine uygun bir buluşma gerçekleşmiş oldu. Ayrıca İftar vakti öncesinde Başkan Sezer ve Kaymakam Irmak, tek tek şehit aileleri ve gazilerin oturduğu masaları gezerek, onları selamladı ve hal hatırlarını sordu. İftar vaktinin gelmesiyle de yemeğe geçildi.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Başkan Sezer, “Bu Mübarek Ramazan akşamında Allah nasip etti tutmuş olduğumuz orucu hep birlikte açtık. Davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devletimizin olabilmesi açısından öncelikle bir toprak parçasına ihtiyacımız var. Bu toprak parçası vatan. Bu devleti oluşturan da bir millet var, o da Türk Milleti. Bu üç unsur bir biriyle kaynaşmış vaziyette. Bunu da sembolize eden bir de Türk Bayrağımız var. Sizler ve sizlerin yakınları olan aziz şehitlerimiz ve beraberinde gazilerimiz bu bayrağın dalgalanabilmesi için hayatlarını riske ettiler, canlarını feda ettiler. Bizlerin bu durum karşısında ne kadar müteşekkir olduğumuzu anlatsak, şükran duygularımızı ifade etmeye çalışsak kelimeler yetmez. Size tek kelimeyle şunu söyleyebilirim minnettarız. Bu duygularla aziz şehitlerimizi rahmet anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, bu buluşmaya katıldığınız için de sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLER BU VATAN İÇİN GEREĞİNİ YAPTINIZ”

Sezer’in konuşması sonrasında sözü alan Kaymakam Irmak ise, “Sözlerime başlamadan önce, bu vatan için, millet için, millet için, dinimiz için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş tüm gazilerimizi minnetle anıyor, siz değerli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu vatan için gereğini yaptınız. Kiminiz babasını, kiminiz eşini, kiminiz oğlunu, kiminiz kardeşini bu vatan için şehit verdiniz. Bir çok gazimiz kimi elini, kimi kolunu, kimi gözünü bu vatana feda etti. Sizler gereğini yaptınız, bizlerde bu emanete sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Bugün sizlerle bu güzel ortamı hazırlayan Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun, sağlıcakla kalın” diyerek sözlerini noktaladı. Ardından iftar programı son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.