BIÇAKÇI AİLESİNDE DÜĞÜN TELAŞI VAR...

11.08.2017 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BIÇAKÇI AİLESİNDE DÜĞÜN TELAŞI VAR...

İlçemizin yakından tanıdığı Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve zarif eşi Aysun, bugünlerde kızları Nilsu'yu evlendirecek olmanın tatlı telaşını yaşıyorlar. Baba Bıçakçı, bu sıcak havalara rağmen elinde davetiyeler ile kimseyi unutmamak adına yoğun bir mesai harcıyor.  Bıçakçı çiftinin güzel kızları Nilsu ile Isparta Eşrafından Rabiye ve Bayram Memişoğlu çiftinin yakışıklı oğulları Tayfun, 15  Ağustos akşamı Gölbaşı Turistik Tesislerinde düzenlenecek olan Nikah ve düğün merasimi ile dünyaevine girecekler.  Gazetemizin gönül dostlarından birisi olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'ya davetiye dağıtımında kolaylıklar diliyoruz. Bıçakçı çifti, unuttukları kişilerin alınganlık yapmamasını isteyerek, düğüne tüm dostların davetli olduklarının altını çizdiler.  Nilsu ile Tayfun'un düğünü bu düğünle sınırlı değil. Oğlan tarafının Ispartalı olması nedeniyle, ikinci düğün 25 Ağustoa Cuma günü, Isparta'da, Gökçay Konak  Park'ta yapılacak.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Bıçakçı ve Memişoğlu ailelerini tebrik ediyor, Nilsu ve Tayfun'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

İlçemizin yakından tanıdığı Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ve zarif eşi Aysun, bugünlerde kızları Nilsu'yu evlendirecek olmanın tatlı telaşını yaşıyorlar. Baba Bıçakçı, bu sıcak havalara rağmen elinde davetiyeler ile kimseyi unutmamak adına yoğun bir mesai harcıyor. 
Bıçakçı çiftinin güzel kızları Nilsu ile Isparta Eşrafından Rabiye ve Bayram Memişoğlu çiftinin yakışıklı oğulları Tayfun, 15  Ağustos akşamı Gölbaşı Turistik Tesislerinde düzenlenecek olan Nikah ve düğün merasimi ile dünyaevine girecekler. 
Gazetemizin gönül dostlarından birisi olan, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'ya davetiye dağıtımında kolaylıklar diliyoruz. Bıçakçı çifti, unuttukları kişilerin alınganlık yapmamasını isteyerek, düğüne tüm dostların davetli olduklarının altını çizdiler. 
Nilsu ile Tayfun'un düğünü bu düğünle sınırlı değil. Oğlan tarafının Ispartalı olması nedeniyle, ikinci düğün 25 Ağustoa Cuma günü, Isparta'da, Gökçay Konak  Park'ta yapılacak. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Bıçakçı ve Memişoğlu ailelerini tebrik ediyor, Nilsu ve Tayfun'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.