BABA BAŞKAN

Asayiş 03.03.2018 - 09:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BABA BAŞKAN

AKP Başkanlığını ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu genel merkezde “Baba Başkan” dediklerini söyleyerek “Biz sürekli reform yapan bir partiyiz. AK Parti yerel yönetimlere fevkalade önem veriyor” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya Marmara Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı’na katılım göstermek için ilimize geldi. Kaya’nın ilk durağı AKP İl Başkanlığı oldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’yı parti binasında İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Milletvekilleri, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanlarından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. KOCAELİ TEŞKİLATLARI BİRLİĞİYLE ÖRNEK AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İstiklal mücadelesi verdiğimiz Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Genel başkan yardımcımız iki gün sürecek olan Marmara Bölgesi Belediye Başkanlarına katılım sağlayacak. Önemli bir toplantıya ev sahipliği yapağız. Genel Başkan Yardımcımız ilk ziyaretini teşkilatımıza yaptı. Kocaeli teşkilatları birliğiyle örnektir. 12 ilçede de AK Parti belediye yönetimi olan bir teşkilatız. Artık hedef 2019 diyen bir AK Parti Kocaeli teşkilatı var. İnşallah 2014’tekinden daha yüksek oylar alma hedefiyle çalışacağız” dedi. ORTALAMANIN 6 PUAN ÖNÜNDE OLACAĞIZ Ceyhan’ın ardından konuşan AKP Milletvekili İlyas Şeker, “Kocaeli teşkilatları 365 gün 24 saat dinamik bir halde. Bunun karşılığını da seçimlerde alıyoruz. Kongrelerimizi bitirdik. Hedefimiz 2019’a kilitlenmiş durumdayız. Önümüzdeki seçimlerde de Türkiye ortalamasının en az 5-6 puan önünde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. YEREL YÖNETİMLERİ İRDELEYECEĞİZ Şeker’in ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Kocaeli kongrelerini tamamlayan bir ilimiz. Kongrelerimiz hayırlı olsun. 2019 startını Erzurum’dan vermiştik. Şimdi Marmara Bölge Toplantımızı yapacağız. 2019 hedeflerimizi gözden geçirmek ve önümüzdeki seçimlerde 50 artı 1’i almak adına bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıda yerel yönetimlerin geldiği yeri irdeleyeceğiz. AK Parti yerel yönetimlere fevkalade önem veriyor. Belediyeler olarak hükümetimize müteşekkiriz. Yerel yönetimlerin daha iyi hizmet vermesi için her türlü desteği verdiler. Bu süreçte belediyelere aktarılan kaynaklar adaletli bir şekilde 1398 belediyenin tamamına yapılıyor. Biz sürekli reform yapan bir partiyiz” dedi. Kaya, “misafirperverlikleri Baba başkan İbrahim bey ve Şemsettin beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
AKP Başkanlığını ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu genel merkezde “Baba Başkan” dediklerini söyleyerek “Biz sürekli reform yapan bir partiyiz. AK Parti yerel yönetimlere fevkalade önem veriyor” dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya Marmara Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı’na katılım göstermek için ilimize geldi. Kaya’nın ilk durağı AKP İl Başkanlığı oldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’yı parti binasında İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Milletvekilleri, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanlarından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

KOCAELİ TEŞKİLATLARI BİRLİĞİYLE ÖRNEK

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İstiklal mücadelesi verdiğimiz Afrin’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Genel başkan yardımcımız iki gün sürecek olan Marmara Bölgesi Belediye Başkanlarına katılım sağlayacak. Önemli bir toplantıya ev sahipliği yapağız. Genel Başkan Yardımcımız ilk ziyaretini teşkilatımıza yaptı. Kocaeli teşkilatları birliğiyle örnektir. 12 ilçede de AK Parti belediye yönetimi olan bir teşkilatız. Artık hedef 2019 diyen bir AK Parti Kocaeli teşkilatı var. İnşallah 2014’tekinden daha yüksek oylar alma hedefiyle çalışacağız” dedi.

ORTALAMANIN 6 PUAN ÖNÜNDE OLACAĞIZ

Ceyhan’ın ardından konuşan AKP Milletvekili İlyas Şeker, “Kocaeli teşkilatları 365 gün 24 saat dinamik bir halde. Bunun karşılığını da seçimlerde alıyoruz. Kongrelerimizi bitirdik. Hedefimiz 2019’a kilitlenmiş durumdayız. Önümüzdeki seçimlerde de Türkiye ortalamasının en az 5-6 puan önünde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

YEREL YÖNETİMLERİ İRDELEYECEĞİZ

Şeker’in ardından söz alan Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Kocaeli kongrelerini tamamlayan bir ilimiz. Kongrelerimiz hayırlı olsun. 2019 startını Erzurum’dan vermiştik. Şimdi Marmara Bölge Toplantımızı yapacağız. 2019 hedeflerimizi gözden geçirmek ve önümüzdeki seçimlerde 50 artı 1’i almak adına bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıda yerel yönetimlerin geldiği yeri irdeleyeceğiz. AK Parti yerel yönetimlere fevkalade önem veriyor. Belediyeler olarak hükümetimize müteşekkiriz. Yerel yönetimlerin daha iyi hizmet vermesi için her türlü desteği verdiler. Bu süreçte belediyelere aktarılan kaynaklar adaletli bir şekilde 1398 belediyenin tamamına yapılıyor. Biz sürekli reform yapan bir partiyiz” dedi. Kaya, “misafirperverlikleri Baba başkan İbrahim bey ve Şemsettin beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.